Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste zwembad test

 

Het beste zwembad uit diverse testen van zwembaden. Plus tips voor bij het kiezen en goedkoop kopen van je beste zwembad of jacuzzi.

Vroeger was een zwembad in de tuin alleen aan rijke mensen voorbehouden, maar tegenwoordig koop je voor een paar tientjes al een familiezwembad voor in de tuin. Daarbij heb je de keuze uit een opblaaszwembad of een opzetzwembad. Hier aandacht voor de beste de beste zwembaden en testen van zwembaden voor in de tuin.

De beste zwembaden uit de testZie ook:Beste zwembad kopen

Zelf je beste zwembad zoeken? Op Beste Zwembad Kopen vind je alle goede en goedkope aanbieders, de Zwembad top 10, een zwembad keuzehulp en meer informatie voor het kopen van het voor jou beste opblaaszwembad, framezwembad, kinderbadje, familiezwembad of ander zwembad voor in de tuin.

Of kijk in het overzicht alle zwembaden voor in de tuin voor een overzicht van alle mogelijkheden en prijzen. Je vindt daar meer dan 1000 zwembaden voor in de tuin met alle specificatie, reviews en ervaringen van gebruikers.

Hieronder kijken we naar de mogelijkheden van zwembaden voor in de tuin

Opblaaszwembaden

De meeste zwembaden voor in de tuin zijn opblaasbare zwembaden. Je hebt deze als kleine kinderbadjes maar ook als familiebaden waar je met het hele gezin in kan. Niet zozeer om te zwemmen, maar wel om met z'n allen te badderen en poedelen,.


Intex opblaasbaar familiezwembad


Deze opblaaszwembaden zijn opvallend goedkoop. Voor een paar tientjes heb je al een zwembad waar je met het hele gezin in past. Ook zijn ze makkelijk op te zetten. Je hoeft vaak maar één ring met lucht te vullen. Het water brengt dan de zwembad in vorm.

Opblaaszwembaden kunnen rond of rechthoekig van vorm zijn. De luxere modellen zijn voorzien van bankjes en rugleuningen zodat je heel aangenaam kunt zitten. Deze zitjes en leuningen maken deel uit van het opblaaszwembad zelf en worden dus bij het oppompen met lucht gevuld,

Met name Intex en Bestway bieden een enorm groot assortiment aan heel goede opblaaszwembaden voor in de tuin. Je hebt ze in vele maten en vormen.


Opzet zwembaden

Een opzetzwembad hoef je niet met lucht te vullen. Deze zwembaden beschikken over een metalen frame waardoor ze heel vormvast zijn. Deze opzetzwembaden zijn wel wat duurder in aanschaf dan een opblaaszwembad.


Bestway opzet zwembad


Ook opzet zwembaden voor in de tuin heb je in vele maten. Ook deze zwembaden zijn meestal rond of rechthoekig en ook hier zijn Bestway en Intex de toonaangevende fabrikanten. Een verschil met opblaaszwembaden is dat het bij opzetzwembaden wel altijd om familiebaden gaat. Kinderbadjes zijn altijd opblaaszwembadjes.

Inbouw zwembaden

Een derde categorie zijn de inbouw zwembaden. Dit is in feite een bak met water. Inbouw zwembaden kun je daadwerkelijk inbouwen (ingraven dus), maar je kunt ze ook boven de grond plaatsen. In tegenstelling ot de framezwembaden en opblaaszwembaden laat je ze het hele jaar door staan. Het zijn dus vaste zwembaden. Deze inbouw zwembaden worden onder andere door Interline gemaakt.


Interline inbouw zwembad (bovengronds)


Kijk bij de bovenaan genoemde overzichten en tests voor alle beste zwembaden tegen de laagste prijzen.

Onderwerpen:
Beste zwembaden test, beste zwembad tuin, beste familiebad test. beste opblaaszwembaden.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.