Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Testen van diverse elektrische apparaten

Op deze website hebben we de testen van alle mogelijke producten verzameld. Kijk bij alle testen van elektrische apparaten voor alle tests met artikelen met een stekker of batterij zoals laptops, televisies, speakers, stofzuigers, koelkasten en heel veel meer.

Alle testen van elektrische apparaten die we in de hoofdcategorie├źn niet kwijt konden kun je hieronder vinden.

De beste ebook readers

In plaats van een hele stapel boeken neem je tegenwoordig een ebook reader mee op vakantie. En ook buiten de vakantietijd is het een heerlijk apparaat om je boeken te lezen. Maar wat zijn de beste e-readers? In de testen hieronder kun je dat lezen.
Beste e-reader test

De beste DECT telefoons

Met alle aandacht voor mobiele telefoons zou je bijna vergeten dat er ook nog telefoons zijn die de vaste telefoonlijn gebruiken. Deze vaste telefoons zijn ook met hun tijd meegegaan. Deze huistelefoons zijn draadloos (DECT) en ze hebben soms heel veel functies. Kijk hieronder bij de tests van DECT telefoons voor de beste telefoons voor de vaste lijn.
Beste DECT telefoon test

De beste wake up lights

Een wake up light (lichtwekker) is de wekker die je op de meest aangename manier wakker maakt. Dat gebeurt namelijk langzaam en op een heel natuurlijke manier met een imitatie van de opkomende zon en eventueel bijpassende geluiden na keuze. Hier vind je testen van de beste lichtwekkers.
Beste wake up light test

Of kijk bij de beste wekker test voor andere beste wekkers zoals een wekkerradio of een digitale wekker.
Beste wekker test

De beste navigatiesystemen

Navigatie heb je voor in de auto, maar bijvoorbeeld ook voor op de fiets en voor tijdens een wandeltocht. Alle beste navigatiesystemen uit de tests zijn hieronder te vinden.
Beste navigatie systemen test

De beste ventilatoren

Zoek je wat verkoeling? Hier vind je de beste ventilatoren en aircoolers uit de testen van diverse experts op dit gebied.
Beste ventilatoremn test

De beste airco's

Of ga je voor een airco? Er zijn veel mobiele airco's te koop. Hier vind je de beste airco's uit de tests.
Beste airco test

De beste drones

Leuk speelgoed voor jong en oud is de drone. Je hebt heel simpele speelgoed drones, maar ook heel professionele drones die zelfs bij luchtopnames van films en series worden gebruikt. Hier de beste drones uit diverse vergelijkende testen.
Beste drones test

De beste babyfoon

De babyfoon van tegenwoordig is niet meer te vergelijken met die twee kastjes met een draadje daartussen van vroeger. Een moderne babyfoon communiceert draadloos is voorzien van een camera en is zelfs via een app en internet te gebruiken. Ook vanaf een andere locatie kun je een kijkje nemen bij de kleine. Hier de beste babyfoons uit de tests.
Beste babyfoon test

De beste papierversnipperaar

Weer een totaal ander elektrisch apparaat is de papierversnipperaar. En ook deze worden getest. Want aan een slechte papiervernietiger heb je natuurlijk helemaal niets.
Beste papierversnipperaar test


De beste rekenmachine

Hier vind je de testen van heel verschillende rekenmachines. Onder andere de beste rekenmachine voor scholieren en studenten uit de test, maar ook de beste bureau rekenmachine voor zakelijk gebruik en de beste wetenschappelijke rekenmachines.
Beste rekenmachine test

De beste batterijlader

Verspil geen geld aan batterijen die je telkens weer moet weggooien. Voorzie je elektrische apparaten die op batterijen werken van oplaadbare batterijen. Hieronder vind je de beste batterijopladers voor alle soorten batterijen.
Beste batterij oplader test

De beste diascanner / beste negatiefscanner

Nog dozen vol dia's en / of negatieven van foto's liggen? Maak daar dan snel en makkelijk digitale foto's van met een diascanner die tevens negatiefs negatiefscanner is. Dat gaat razendsnel en vaak is de kwaliteit nog beter dan het origineel door de moderne digitale mogelijkheden. Hieronder vind je de beste diascanners / beste nagatiefscanners.
Beste diascanner en negatiefscanner test 


Beste keyfinder (sleutelvinder)

Een keyfinder is een sleutelhanger waarmee je je sleutelbos kunt vinden als deze weer eens onvindbaar is. Via je smartphone kun je de keyfinder / sleutelvinder dan een geluidssignaal laten geven. Bij de beste keyfinder kun je zelfs via GPS op een kaartje zien waar de sleutels (of ander voorwerp met de keyfinder) is en je kunt er ook (omgekeerd) je smartphone mee opsporen.
Beste keyfinder test


De beste zaklamp

Ook de zaklamp is een elektrisch apparaat. En best een belangrijk elektrisch apparaat zoals je merkt als je in het donker strandt, of op de camping in de nacht op zoek naar het toilet moet. Hier de beste zaklampen uit de test.
Beste zaklamp test


De beste deurbel

Nog zo'n onverwacht elektrisch apparaat. Maar onderschat de deurbel niet. Een moderne deurbel is niet zelden voorzien van een camera en WiFi. Kijk maar bij de beste deurbellen uit de test.
Beste deurbel test


Beste elektronica testEen reactie posten

0 Reacties