Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste keukenapparatuur test

 

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende soorten testen van keukenapparatuur. De links naar de betreffende keukenapparatuur test brengen je bij alle testen van deze apparatuur. Bovendien krijg je er informatie en tips op de voor jou persoonlijk beste keukenapparatuur te vinden.

De beste koelkasten

Kijk hier voor de testen van koelkasten. De koelkast is onmisbare keukenapparatuur in iedere keuken of deze keuken nu groot of klein is. 

Je vindt hier testen van alle soorten koelkasten, van kleine tafelmodel koelkastjes voor een éénpersoons huishouden tot grote Amerikaanse koelkasten. Koelkasten met en zonder vriesgedeelte en vrijstaande koelkasten en inbouwkoelkasten.
Beste koelkasten test

De beste vriezers

Hetzelfde geldt voor de vriezer. Ook deze keukenapparatuur heb je in vele formaten. Als vrieskist, vrieskast, van heel groot tot heel klein. Hou er bij het kiezen van een vriezer rekening ook rekening mee waar deze komt te staan, niet ieder vriezer functioneert goed in een garage, schuur of slecht geïsoleerde zolder. Hier vind je alle beste vriezers uit de testen.
Beste vriezers test

De beste vaatwassers

Hoe konden we ooit zonder de keukenapparatuur? De vaatwasser! Welke vaatwasser maakt je vaat perfect schoon? Kijk voor de beste vaatwasser bij de tests van deze keukenapparatuur hieronder. Hier vind je de beste vaatwassers uit de vaatwasser test.
Beste vaatwassers test

De beste ovens

Hier vind je de beste ovens uit de tests. Gewone ovens, maar ook hetelucht ovens, combi ovens en stoomovens. Alle soorten ovens komen in deze keukenapparatuur test voorbij, en je kunt zien wat de beste ovens van iedere soort zijn op dit moment.
Beste ovens test

De beste magnetrons

Ga je voor een magnetron die meteen als oven dienst kan doen (de combi magnetron)? Of heb je al een oven en wil je er alleen een simpele magnetron bij (de solo magnetron). Hier vind je de beste magnetrons in alle soorten uit de test.
Beste magnetrons test

De beste kookplaten

Hier kun je de testen van kookplaten vinden. Het gaat bij deze keukenapparatuur zowel om losse kookplaten, die je op een aanrecht, tafel of lage kast kunt zetten, en om kookplaten die je in je keuken inbouwt. De beste keukenapparatuur in deze categorie vind je in deze test.
Beste kookplaten test

De beste fornuizen

Een fornuis is een oven met daarop een kookplaat. Je hebt zowel elektrische fornuizen als gasfornuizen. Testen van beide soorten keukenapparatuur vind je hier.
Beste fornuizen test

De beste afzuigkappen

Een afzuigkap kiezen is zo makkelijk nog niet. Ten eerste heb je veel verschillende soorten afzuigkappen, met elk voordelen en nadelen, en dan moet je ook nog eens een goede afzuigkap hebben, want aan een slechte afzuiging heb je nog niets. 

Daarom hieronder niet alleen de beste afzuigkappen uit de testen, maar ook veel informatie en tips voor bij het kiezen van een afzuigkap.
Beste afzuigkappen test

De beste friteuses

Frituren kan tegenwoordig niet meer alleen met olie maar ook met hete lucht. Hier vind je de beste friteuse, zowel de beste frituurpannen als de beste hetelucht friteuses (airfryers) uit heel veel testen. Wist je dat je met een airfryer niet alleen kunt frituren maar er complete maaltijden mee kunt koken? Ook de informatie over deze beste keukenapparatuur vind je bij onderstaande testen van friteuses.
Beste frituurpannen en airfryers test

De beste multicooker

Een alternatief voor koken met de airfryer is de multicooker. Een multicooker kun je s'morgens met ingredienten vullen en programmeren. Als je thuiskomt is je maaltijd klaar en kun je meteen eten. Kijk hier voor deze beste keukenapparatuur uit de test.
Beste multicookers test

De beste koffiemachines

Een apparaat dat je tegenwoordig in veel keukens vindt is de koffiemachine. Dat kan een eenvoudig koffiemachientje zijn zoals de Senseo, maar ook een uitgebreide volautomatische koffiemachines waarmee je van vers gemalen koffiebonen alle soorten koffie kunt maken inclusief cappuccino en latte. Testen van alle koffiemachines, maar ook koffiezetapparaten vind je hier onder.
Beste koffiemachines en koffiezetapparaten test

De beste stoomkokers

Koken met stoom kun je met een goede stoomkoker. Koken met stoom heeft vele voordelen. Het is lekker, want smaken blijven beter aanwezig, bovendien is koken met een goede stoomkoker gezond want ook de vitamines gaan niet verloren en vet gebruiken is niet nodig bij deze keukenapparatuur om gezond te koken. Kijk hier voor de beste stoomkokers.
Beste stoomkokers test

Een specifieke stoomkoker is de rijstkoker. Ook dit keukenapparaat is getest.
Beste rijstkoker test

De beste sous vide apparaten

Ook met een sous vide apparaat kook je met stoom. Het verschil is dat het voedsel hierbij vacuum verpakt is. Vacuum koken dus, waarbij geur, smaak en vocht perfect bewaard blijven. Het meest populaire sous vide apparaat is de sous vide stick die je samen met een gewone pan gebruikt.
Beste sous vide test

De beste keukenmachines

Er is een grote variëteit aan keukenmachines. Mixen, kneden, kloppen kun je met veel van deze machines. Maar je hebt ook specifieke keukenmachines zoals een sapcentrifuge, een soepmaker, een babyvoedselmaker, een smoothiemaker, een cookprocessor, een foodprocessor en een slowjuicer. Hieronder vind je testen van alle soorten keukenmachines.
Beste keukenmachines test
Beste blenders test
Beste mixers test


De beste waterkokers

Snel kokend water voor een lekker kop thee of instant soep of koffie, daarvoor gebruik je een waterkoker. Welke waterkokers zijn zowel mooi als praktisch? Hieronder de beste waterkokers.
Beste waterkokers test

De beste kokend water kranen

Kokend water kan tegenwoordig ook direct uit de waterkraan komen. Dat kan met een speciale kokend water kraan met een reservoir dat het water aan de kook houdt. De beste kokend water kraan houdt het water perfect aan de kook tegen lage energiekosten. Hier vind je de beste kokend water kraan uit de test.
Beste kokend water kranen test

De beste keukenboilers

Neem je genoegen met "gewoon" warm water in plaats van kokend water. Dan is een keukenboiler voldoende. Met een goede keukenboiler heb je altijd snel warm water in de keuken. Ook de beste keukenboiler moet zijn werk natuurlijk goed en energiezuinig doen. Hieronder de beste keukenboilers uit de keukenboiler test.
Beste keukenboilers test

Een nieuw alternatief voor de traditionele keukenboiler is de doorstroom verwarmer (doorstroom boiler / doorstromer / elektrische geiser). Dit is een close in boiler zonder waterreservoir waardoor de keukenboiler veel kleiner is.
Beste doorstroom verwarmer test

De beste contactgrills

Met een goede contactgrill kun je meer dan alleen tosti maken. Vlees, vis en groente grillen, een pizza maken. Met een goede contactgrill is het allemaal mogelijk. Kijk hieronder voor de beste contactgrills uit de test.
Beste contactgrills test

De beste ijsmachines

Zelf ijs maken? Ja dat kan heel eenvoudig met een goede ijsmachine  / ijsmaker. Mix zuivel, fruit, siroop en andere ingrediënten tot laat dit tot ijs bevriezen. Hieronder de beste ijsmachines uit de tests.
Beste ijsmachine test


De beste yoghurtmaker

Een soort gelijk apparaat is de yoghurtmachine of yoghurtmaker. Zoals de naam al aangeeft maak je hier geen ijs mee maar je eigen verse yoghurt met de ingrediënten die jij wenst. Hieronder de beste yoghurtmakers.
Beste yoghurtmaker test

De beste broodmachines

En wat dacht je van je eigen brood maken? Helemaal naar je eigen smaak, en met alle gewenste ingrediënten zoals noten, zaden en vruchten. De beste keukenapparatuur voor het zelf maken van brood. Hieronder vind je de testen van de beste broodmachines.
Beste broodmachines test

De beste pizzamakers

Of maak heerlijke verse pizza's precies zoals je wil met een pizzamaker of elektrische pizza-oven. Hieronder vind je de beste pizzamakers uit de test.
Beste pizzamakers test

De beste pastamakers

Ook pasta in vele soorten in zelf te maken. Verser kan niet. Ook hier is goede keukenapparatuur voor. Kijk hier voor de toppers op dit gebied, de beste pastamakers uit de test.
Beste pastamakers test

De beste vacuümmachines

Trek zelf je voedsel vacuüm met een goede vacuümmachine. Zo blijft te bewaren eten veel langer goed. Hieronder de beste vacuümmachine uit de test.
Beste vacuummachines test

De beste snijmachines

Een heel gespecialiseerd keukenapparaat is de de elektrische snijmachine. Hiermee kun je bijvoorbeeld brood snijden, of vleeswaren in perfecte dunne plakjes. Hieronder de beste snijmachine voor in de keuken.
Beste snijmachines test

Een eenvoudige (niet elektrische) snijhulp voor in de keuken is de mandoline, die ook wel groentesnijder, frietsnijder of keukensnijder wordt genoemd. Ook van deze snijhulp voor in de keuken hebben we een test.

De beste wafelmakers

Maak zelf heerlijke verse wafels met een elektrische wafelijzer. Kijk hier onder voor de beste wafelijzers.
Beste wafelijzer test


Zie ook:


beste keukenapparatuur testOnderwerp:
Wat is de beste keukenapparatuur? Hier vind je alle testen van de beste apparatuur voor in de keuken en om te koken. Alle beste keukenapparatuur uit de test.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *