Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste kaasschaaf

 

Een kaasschaaf is eenvoudig keukengereedschap, maar er zijn vele kaasschaven, en de kwaliteit kan per kaasschaaf flink verschillen. Kijk hier voor de beste kaasschaaf.


Beste kaasschaaf: Boska

Beste kaasschaaf: Boska

We hebben hier de beste kaasschaven (hoogste waardering). Met een goede kaasschaaf voor jonge kaas, en een goede kaasschaaf voor harde oude kaas, maar bijvoorbeeld ook een goede kaasschaaf met ribbels of een goede kaasschaaf met draad.

Kijk hier voor je beste kaasschaaf

Hieronder vind je een overzicht van de beste kaasschaven (5 sterren) en van aanbiedingen van alle kaas schaven.

Beste kaasschaaf oude kaas (harde kaas)

Hoe ouder de kaas hoe harder en hoe lastiger te snijden. Harde kaas vraagt meer van een kaasschaaf dan de gemiddelde kaas. Natuurlijk moet de kaasschaaf scherp zijn om mooie plakken van een oude kaas of belegen kaas te snijden, maar ook een groot snijvlak is een voordeel als je oude kaas snijdt met een kaasschaaf.


Boska kaasschaaf met kartels voor oude kaas

Boska Milano+ kaasschaaf met kartels voor oude kaas


Kies bij de bovenstaande kaasschaaf overzichten voor een kaasschaaf voor harde kaas als je er vooral oude kaas of belegen kaas mee wilt gaan snijden.

Beste kaasschaaf jonge kaas (zachte kaas)

De beste kaasschaaf voor zachte kaas heeft juist een klein snijvlak nodig om goede plakken kaas te snijden. Ook een kaasschaaf met snijdraad is goed (daarover later meer). 

Je kunt bij de de aanbiedingen en de beste kaasschaven de keuzemogelijkheid zachte kaas selecteren. Wil je één kaasschaaf voor zowel oude kaas als jonge kaas? Kies dan voor een kaasschaaf voor halfharde kaas. Deze is voor beide kazen niet de beste kaasschaaf, maar biedt wel de beste mix. 

Maar je kunt natuurlijk ook twee kaasschaven kopen. Zo duur is een kaasschaaf niet, en je hebt er veel gemak van.

Boska kaasschaaf met snijdraad

Boska kaasschaaf met draad voor jonge kaas

Beste kaasschaaf met draad

We noemden hier boven al even de kaasschaaf met snijdraad. Deze kaasschaaf met draad lijkt op een groenteschiller maar is zo vormgegeven dat je er goed plakken kaas mee kunt schaven. Voor slappe zachte kazen als jonge kaas is een kaasschaaf met snijdraad zeer geschikt.

Ook de beste kaasschaaf met draad kun je bij de bovenstaande beste kaas schaven selecteren.

Beste kaasschaaf met ribbels

Bij het kaas schaven blijft de kaas wel eens aan de schaaf kleven en scheurt of brokkelt dan. Een kaasschaaf met ribbels voorkomt dat. Je krijgt dan mooie onbeschadigde plakken kaas.

De Boska Monaco+ kaasschaaf met beribbeld blad geldt als de beste kaasschaaf met ribbels.

Boska Monaco+ kaasschaaf met ribbels

Boska Monaco+ kaasschaaf met ribbels


Goede kaasschaaf fabrikanten

De naam Boska is hier boven al gevallen. Deze Nederlandse (hoe kan het ook anders) fabrikant van kaasschaven geldt als het beste kaasschaaf merk.

Andere goede kaasschaaf merken zijn Sveico en Leifheit. 

Al deze beste kaasschaven zijn te vinden in het beste kaasschaaf overzicht bovenaan en bij de aanbiedingen van alle kaas schaven.


Zie ook:

Onderwerp:
In de kwaliteit van kaas schaven zit veel verschil, en de beste kaasschaaf voor oude kaas is een andere schaaf dan de beste kaasschaaf voor jonge kaas. Kijk hier voor je beste kaas schaaf en koop deze beste kaasschaaf goedkoop via bovenstaande kaasschaaf aanbiedingen.

1
replies
  1. Een Boska kaasschaaf is voor mij de beste kaasschaaf. En ook een Boska kaasschaaf koop je tussen de 10 en 15 euro. Dus waarom gierig doen en niet gewoon een heel goede kaasschaaf kopen, zoals een Boska kaasschaaf. Ik gebruik hem al jaren en de schaaf is nog steeds scherp en mooi om te zien.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.

Over mij

Mijn foto
Altijd op zoek naar het beste wat er te koop is.Maar dan wel voor een goede prijs. Ik mag graag testen en adviseer mensen graag bij het kiezen van het voor hen beste product. En erover schrijven is mijn passie!

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *