Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

AD Koffie Test 2016: De beste koffie van Nederland

 


Wil je de lekkerste koffie van Nederland proeven? Dan zal je naar Sittard moeten. Daar vind je Coffee Mundo, deze espressobar is winnaar van de AD Koffietest 2016.


Op de historische Markt in Sittard wordt de beste koffie van het land geschonken. Dat heeft de test van het Algemeen Dagblad uitgewezen. De norm is perfectie bij Coffee Mundo, en daarmee is de jury van het AD het eens. "Smaakt hemels, voortreffelijk, rijke schakering aan aroma's, vol en krachtig" is er in het juryrapport te lezen.

En dan te bedenken dat de eigenaren Koen (38) en Georgette van Beek (36) pas tien jaar geleden in de horeca begonnen. Koen van Beek maakte toen als verkoper van persluchtapparatuur in Zuid-Amerika kennis met de koffiewereld en is verkocht. Hij ging koffie verkopen aan kantoren. Als ex-vertegenwoordiger wist hij hoe slecht de koffie daar was.

Eind 2012 nam hij een tweede stap in de koffie, en opende hij samen met vriendin Georgette een espressobar in de binnenstad van Sittard. En twee maanden geleden opende ze een tweede vestiging in de Hogeschool van Sittard.

De volledige AD Koffietest 2016 is te vinden in het Algemeen Dagblad van 21 oktober 2016.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.