Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

De beste audio apparatuur test

Alle beste audio apparatuur uit de test. Met de beste hifi apparatuur, koptelefoons, receivers, speakers. radio's en veel meer.

Beste audio apparatuur test


Lang niet iedereen vind dezelfde muziek de beste muziek, maar er zijn maar heel weinig mensen die niet van muziek houden. Hier kijken we naar de beste apparaten om deze muziek te beluisteren. De beste audio apparatuur uit de test. 

Zowel de beste audio apparatuur om muziek af te spelen (radio's, platenspelers, versterkers, stereosets) als de beste audio apparatuur om muziek weer te geven (speakers, koptelefoons, oordopje).

De beste speakers

De geluidskwaliteit van de muziek die je met je audio apparatuur afspeelt wordt door een groot deel bepaald door de speakers die je gebruikt. Daarom is er hier veel aandacht voor testen van speakers. 

Het gaat bij deze speaker testen daarbij om een test van een groot aantal verschillende soorten speakers. Om grote luidsprekers, maar ook mobiele bluetooth speakers, multiroom wifi speakers. PC speakers en nog heel veel meer luidsprekers. 

Kijk hieronder voor de beste speakers uit de test van iedere soort.

De beste koptelefoons

Hou je de muziek liever voor jezelf? Dan is een goede koptelefoon een goede koop. Met deze audio apparatuur kun je optimaal van de muziek genieten. Koptelefoons worden veelvuldig getest door audio experts. De beste koptelefoons uit hun testen vind je hieronder.

De beste audio oordopjes

Oortjes (oordoppen, oordopjes) zijn de kleinste versie van de koptelefoon. Deze audio oordopjes worden vooral in combinatie met telefoons gebruikt omdat ze wat makkelijker zijn om mee te nemen. Ook oortjes worden vaak door audio experts aan een test onderworpen. Kijk hier voor de beste audio oordopjes uit hun testen.

De beste headsets

Een headset is een hoofdtelefoon met microfoon. Ze worden vaak gebruikt om mee te telefoneren, mobiel of op bijvoorbeeld een call center, maar ook gamers maken veel gebruik van headsets zodat ze kunnen praten onder het gamen.

De beste soundbars

Weer terug naar de audio speakers. De soundbar is een audio speaker speciaal voor bij de televisie. Daarom hebben we hem een apart plekje in deze lijst van audio testen gegeven. Maar een goede soundbar kun je ook als huiskamerspeaker, bluetooth speaker en / of wifi speaker gebruiken. Hieronder vind je de beste soundbars uit de test van audio apparatuur.

De beste platenspelers

Hij is weer helemaal terug van nog net niet weggeweest, en deze analoge audio apparatuur is moderner en beter dan ook: de platenspeler. Kijk hieronder voor de beste platenspelers uit de test.

De beste versterkers en receivers

Het hart van je audio installatie is je audio-receiver of audio-versterker. Hierop kun je al je audio-apparatuur en bijvoorbeeld je televisie aansluiten. Dit hart van je audio set is dus heel belangrijke audio apparatuur. 

Audio experts testen dan ook veelvuldig versterkers en receivers. Hieronder lees je hun aanraders.

De beste radio's

Evenals de platenspeler gaat ook de radio helemaal met zijn tijd mee. De komst van digitale radio (DAB+) heeft de kwaliteit van radio uit de ether flink verbeterd. 

Hier vind je de beste radio's uit de testen. Het betreft veel verschillende soorten radio audio apparatuur zoals huiskamerradio's, portable radio's, radio's voor in een HiFi set, ghettoblasters en wekkerradio's.

De beste autoradio's

De autoradio heeft een apart plekje, want deze auto apparatuur voor in de auto is een wel heel specifieke radio. Soms is de auto radio eenvoudig, maar vaak is de autoradio voorzien van veel multimedia mogelijkheden zoals een navigatiesysteem, een achteruitrij-camera en soms zelfs video. 

De beste radio's in alle soorten vind je bij de audio apparatuur tests hieronder.

De beste HiFi sets

De HiFi-set (audio-set, stereo-set) is een compleet muzieksysteem dat je koopt. De samenstelling van een HiFi installatie kan verschillen maar vaak is het een versterker, met radio, CD-speler en speakers, en aansluitmogelijkheden voor externe apparatuur. 

Je hebt deze audio apparatuur groot, klein (miniset) en heel klein (microset). De beste van al deze HiFi sets vind je hier onder bij de HiFi apparatuur test.

De beste wekkerradio

Een goede wekkerradio kan veel meer dan je alleen met radiomuziek wekken. De beste wekkerradio's kunnen digitale radio (DAB+) ontvangen en als bluetooth speaker dienst doen. 

De beste wekkerradio's bieden tal van streaming mogelijkheden en soms kan een wekkerradio  zelfs internetradio afspelen.

De beste keyboards

Een heel ander audio apparaat is het keyboard. Met deze audio apparatuur beluister je geen muziek, maar maakt je deze zelf. Hieronder vind je de beste keyboards voor volwassenen en de beste keyboards voor kinderen uit de test.

De beste subwoofers

Of gaat nu gaat om de muziek in je woonkamer, slaapkamer of in de auto, door een subwoofer te gebruiken worden lage tonen (bastonen) veel beter weergegeven waardoor het geluid mooier, voller en krachtiger wordt. Audio met veel meer bas. 

Hieronder vind je de beste subwoofers uit de test. De beste auto apparatuur voor in huis en de beste autosubwoofers. Kijk hier voor de beste actieve subwoofer of beste passieve subwoofer.

Beste muziek streaming diensten

Tot slot nog iets anders op audio gebied dan audio apparatuur om het af te spelen of om het te beluisteren, namelijk de beste muziek streaming diensten. Hier vind je een vergelijk met prijzen, mogelijkheden en het muziek aanbod.


Samenvatting:
Op deze pagina vind je de testen van audio apparatuur verzameld. Het gaat om de beste audio apparatuur uit de test uitgevoerd door diverse organisaties zoals audio tijdschriften, grote webwinkels, What*HiFi, de EISA en andere experts. 

Het gaat daarbij om heel verschillende audio apparatuur zoals de beste hifi audio, de beste platenspeler, de beste cd speler, de beste speakers, de beste koptelefoons en de beste auto versterkers uit de test. Ook de beste muziekinstrumenten en de beste wekkerradio kun je hier vinden. Kortom, testen van alles waar muziek uit komt. Alle beste hifi apparatuur en stereo apparatuur met goedkope aanbiedingen van de beste winkels om deze audio apparatuur goedkoop te kopen.

Een reactie posten

0 Reacties