Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

De beste audio uit de test

 

Lang niet iedereen vind dezelfde muziek de beste muziek, maar er zijn maar heel weinig mensen die niet van muziek houden. Hier kijken we naar de beste apparaten om deze muziek te beluisteren. Zowel om deze af te spelen (radio's, platenspelers, versterkers, stereosets) als weer te geven (speakers, koptelefoons, oordopje).

Kijk hieronder voor al deze tests die zijn uitgevoerd door onder andere audio-experts, tijdschriften, vergelijkingssites, de Consumentenbond en andere deskundigen op audio gebied.

De beste speakers

De geluidskwaliteit van de muziek wordt door een groot deel bepaald door de speakers die je gebruikt. Daarom is er veel aandacht voor de testen van speakers. Het gaat daarbij om een groot aantal verschillende soorten speakers. Om grote luidsprekers, maar ook mobiele bluetooth speakers, multiroom wifi speakers. PC speakers en nog heel veel meer luidsprekers. Kijk hieronder voor de beste speakers van iedere soort.
Beste speakers test


De beste koptelefoons

Hou je de muziek liever voor jezelf? Dan is een goede koptelefoon een goede koop. Met een goede hoofdtelefoon kun je optimaal van de muziek genieten. Koptelefoons worden veelvuldig getest door audio experts. De beste koptelefoons uit hun testen vind je hieronder.
Beste koptelefoons test


De beste oortjes

Oortjes zijn de versie van de koptelefoons. Deze worden vooral in combinatie met telefoons gebruikt omdat ze wat makkelijker zijn om mee te nemen. Ook oortjes worden vaak door audio experts aan een test onderworpen. Kijk hier voor de beste oortjes uit hun testen.
Beste oortjes test


De beste headsets

Een headset is een hoofdtelefoon met microfoon. Ze worden vaak gebruikt om mee te telefoneren, mobiel of op bijvoorbeeld een call center, maar ook gamers maken veel gebruik van headsets zodat ze kunnen praten onder het gamen.
Beste headsets test


De beste soundbars

Weer terug naar de speakers. De soundbar is een speaker speciaal voor bij de televisie. Daarom hebben we hem een apart plekje in deze lijst van audio testen gegeven. Maar een goede soundbar kun je ook als huiskamerspeaker, bluetooth speaker en / of wifi speaker gebruiken. Hieronder vind je de beste soundbars uit de test.
Beste soundbars test

De beste platenspelers

Hij is weer helemaal terug van nog net niet weggeweest, en hij is moderner en beter dan ook. De platenspeler. Kijk hieronder voor de beste platenspelers.
Beste platenspelers test


De beste versterkers en receivers

Het hart van je audio installatie is je audio-receiver of audio-versterker. Hierop kun je al je audio-apparatuur en bijvoorbeeld je televisie aansluiten. Audio experts testen veelvuldig versterkers en receivers. Hieronder lees je hun aanraders.
Beste versterkers en receivers test

De beste radio's

De radio gaat ook helemaal met zijn tijd mee. De komst van digitale radio (DAB+) heeft de kwaliteit van radio uit de ether flink verbeterd. Hier vind je de beste radio's uit de testen. Het betreft veel verschillende soorten radio's zoals huiskamerradio's, portable radio's, radio's voor in een HiFi set, ghettoblasters en wekkerradio's.
Beste radio's test

De beste autoradio's

De autoradio heeft een apart plekje, want dit is een wel heel specifieke radio. Soms eenvoudig, maar ook niet zelden voorzien van veel multimedia mogelijkheden zoals een navigatiesysteem, een achteruitrij-camera en soms zelfs video. De beste radio's in alle soorten vind je bij de tests hieronder.
Beste autoradio's test

De beste HiFi sets

De HiFi-set (audio-set, stereo-set) is een compleet muzieksysteem dat je koopt. De samenstelling kan verschillen maar vaak is het een versterker, met radio, CD-speler en speakers, en aansluitmogelijkheden voor externe apparatuur. Je hebt ze groot, klein (miniset) en heel klein (microset). De beste van al deze HiFi sets vind je hier onder bij de tests.
Beste HiFi sets test

De beste wekkerradio

Een goede wekkerradio kan veel meer dan je alleen met radiomuziek wekken. De beste wekkerradio's kunnen digitale radio (DAB+) ontvangen en als bluetooth speaker dienst doen. De beste wekkerradio's bieden tal van streaming mogelijkheden en soms kunnen ze zelfs internetradio afspelen.
Beste wekkerradio test

De beste keyboards

Een heel ander audio apparaat is het keyboard. Hiermee beluister je geen muziek, maar je maakt het zelf. Hieronder vind je de beste keyboards voor volwassenen en de beste keyboards voor kinderen.
Beste keyboards test

De beste subwoofers

Of gaat nu gaat om de muziek in je woonkamer, slaapkamer of in de auto, door een subwoofer te gebruiken worden lage tonen (bastonen) veel beter weergegeven waardoor het geluid mooier, voller en krachtiger wordt. Met veel meer bas. Hieronder vind je de beste subwoofers uit de test, zowel voor in huis als autosubwoofers. Kijk hier voor de beste actieve subwoofer of beste passieve subwoofer.
Beste subwoofer test


Beste audio test


Samenvatting:
Op deze pagina vind je de testen van audio apparatuur verzameld. Het gaat om de beste audio apparatuur uit de test uitgevoerd door diverse organisaties zoals audio tijdschriften, de Consumentenbond, grote webwinkels, What*HiFi, de EISA en andere experts. 

Het gaat daarbij om heel verschillende apparatuur zoals de beste hifi audio, de beste platenspeler, de beste cd speler, de beste speakers, de beste koptelefoons en de beste auto versterkers uit de test. Ook de beste muziekinstrumenten en de beste wekkerradio kun je hier vinden. Kortom, testen van alles waar muziek uit komt.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.