Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

De beste audio uit de test

Lang niet iedereen vind dezelfde muziek de beste muziek, maar er zijn maar heel weinig mensen die niet van muziek houden. Hier kijken we naar de beste apparaten om deze muziek te beluisteren. Zowel om deze af te spelen (radio's, platenspelers, versterkers, stereosets) als weer te geven (speakers, koptelefoons, oordopje).

Kijk hieronder voor al deze tests die zijn uitgevoerd door onder andere audio-experts, tijdschriften, vergelijkingssites, de Consumentenbond en andere deskundigen op audio gebied.

De beste speakers

De geluidskwaliteit van de muziek wordt door een groot deel bepaald door de speakers die je gebruikt. Daarom is er veel aandacht voor de testen van speakers. Het gaat daarbij om een groot aantal verschillende soorten speakers. Om grote luidsprekers, maar ook mobiele bluetooth speakers, multiroom wifi speakers. PC speakers en nog heel veel meer luidsprekers. Kijk hieronder voor de beste speakers van iedere soort.
Testen van speakers


De beste koptelefoons

Hou je de muziek liever voor jezelf? Dan is een goede koptelefoon een goede koop. Met een goede hoofdtelefoon kun je optimaal van de muziek genieten. Koptelefoons worden veelvuldig getest door audio experts. De beste koptelefoons uit hun testen vind je hieronder.
Testen van koptelefoons


De beste oortjes

Oortjes zijn de versie van de koptelefoons. Deze worden vooral in combinatie met telefoons gebruikt omdat ze wat makkelijker zijn om mee te nemen. Ook oortjes worden vaak door audio experts aan een test onderworpen. Kijk hier voor de beste oortjes uit hun testen.
Testen van oortjes


De beste headsets

Een headset is een hoofdtelefoon met microfoon. Ze worden vaak gebruikt om mee te telefoneren, mobiel of op bijvoorbeeld een call center, maar ook gamers maken veel gebruik van headsets zodat ze kunnen praten onder het gamen.
Testen van headsets


De beste soundbars

Weer terug naar de speakers. De soundbar is een speaker speciaal voor bij de televisie. Daarom hebben we hem een apart plekje in deze lijst van audio testen gegeven. Maar een goede soundbar kun je ook als huiskamerspeaker, bluetooth speaker en / of wifi speaker gebruiken. Hieronder vind je de beste soundbars uit de test.
Testen van soundbars

De beste platenspelers

Hij is weer helemaal terug van nog net niet weggeweest, en hij is moderner en beter dan ook. De platenspeler. Kijk hieronder voor de beste platenspelers.
Testen van platenspelers


De beste versterkers en receivers

Het hart van je audio installatie is je audio-receiver of audio-versterker. Hierop kun je al je audio-apparatuur en bijvoorbeeld je televisie aansluiten. Audio experts testen veelvuldig versterkers en receivers. Hieronder lees je hun aanraders.
Testen van versterkers en receivers

De beste radio's

De radio gaat ook helemaal met zijn tijd mee. De komst van digitale radio (DAB+) heeft de kwaliteit van radio uit de ether flink verbeterd. Hier vind je de beste radio's uit de testen. Het betreft veel verschillende soorten radio's zoals huiskamerradio's, portable radio's, radio's voor in een HiFi set en wekkerradio's.
Testen van radio's

De beste autoradio's

De autoradio heeft een apart plekje, want dit is een wel heel specifieke radio. Soms eenvoudig, maar ook niet zelden voorzien van veel multimedia mogelijkheden zoals een navigatiesysteem, een achteruitrij-camera en soms zelfs video. De beste radio's in alle soorten vind je bij de tests hieronder.
Testen van autoradio's

De beste HiFi sets

De HiFi-set (audio-set, stereo-set) is een compleet muzieksysteem dat je koopt. De samenstelling kan verschillen maar vaak is het een versterker, met radio, CD-speler en speakers, en aansluitmogelijkheden voor externe apparatuur. Je hebt ze groot, klein (miniset) en heel klein (microset). De beste van al deze HiFi sets vind je hier onder bij de tests.
Testen van HiFi sets

De beste boombox

De boombox (ghettoblaster) is de overtreffende trap van de portable radio. Hier de beste boomboxen uit de test.
Testen van boomboxen

De beste keyboards

Een heel ander audio apparaat is het keyboard. Hiermee beluister je geen muziek, maar je maakt het zelf. Hieronder vind je de beste keyboards voor volwassenen en de beste keyboards voor kinderen.
Testen van keyboards


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.