Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste citruspers (elektrische sinaasappelpers)

De beste citruspers / elektrische sinaasappelpers is de Solis Citrus Press. De beste koop uit de elektrische citruspers test is een Princess citruspers (elektrisch).

Beste citruspers / elektrische sinaasappelpers test Solis

Leuk al die blenders en slowjuicers, maar een sinaasappel doe je daar niet ongeschild in. Voor een sinaasappel, citroen, grapefruit of andere citrusvruchten heb je nog steeds een citruspers nodig. Hier kijken we naar de beste citruspers uit de test. Het betreft de beste elektrische citruspers en de goedkopere beste koop.Hier koop je de beste citruspersen goedkoop

Beide beste citruspersen en nog meer goede elektrische citruspersen zijn goedkoop online te koop bij de onderstaande aanbiedingen van citruspersen. 


Bij deze citruspers aanbiedingen vind je circa 1.000 goede sinaasappelpersen waaronder de helft een  elektrische citruspers betreft. Bovendien vind je in het overzicht goede mogelijkheden om uit het grote citruspers aanbod de voor jou beste citruspers te selecteren.

Je kan bijvoorbeeld aangeven of je citruspers elektrisch of handmatig moet zijn, maar ook wat de maximale prijs mag zijn, hoeveel sap er in het reservoir moet passen en veel meer.
Beste citruspers: Solis Citrus Press

Maar nu de beste citruspers uit test, de elektrische sinaasappelpers van Solis.

De beste citruspers uit de test is de elektrische pers van Solis. Deze beste citruspers kost een paar centen, maar dan krijg je ook wat. 


De Solis Citrus Press is een prachtig metalen citruspers met twee roestvrijstalen filters waardoor je bij deze beste elektrische vruchtenpers kunt kiezen voor meer of minder vruchtvlees. Je kunt deze beste citruspers gebruiken voor alle soorten citrusvruchten zoals sinaasappelen, citroenen, limoenen, grapefruits e.d. 

Via de pershendel wordt de vrucht recht op de kegel geperst voor het beste persresultaat en na gebruik gaan de losse delen van de citruspers gewoon in de afwasmachine. Dat laatste is natuurlijk erg belangrijk bij de vieze onderdelen van een citruspers.


Beste citruspers test: Solis Citrus Press sinaasappelpers
 
Beste citruspers test: Solis Citrus Press

Eigenlijk is er maar één echt nadeel. De prijs van circa 200 euro. Maar als je dagelijks een sapje perst is deze beste elektrische citruspers dat zeker waard!

En in het bovenstaande overzicht met Solis citruspers aanbiedingen vind je ook een elektrische citruspers van Solis die niet meer dan circa 65 euro kost.Beste koop: Princess Champion Juicer elektrische citruspers

Voor wie de citruspers minder vaak gebruikt heeft Princess een betaalbaar alternatief in de vorm van de Princess Champion Juicer. Een heel goedkope citruspers.


Ook deze elektrische citruspers is van metaal en beschikt over een hendel zodat je met deze beste koop uit de citruspers test makkelijk en heel effectief kunt persen.

Ook dit is een goede citruspers / goede elektrische sinaasappelpers, maar dan wel een goede elektrische citruspers die maar een kwart van de prijs van de Solis vruchtenpers kost.


Beste koop: Princess Champion Juicer citruspers sinaasappelpers

Princess Champion Juicer citruspers


De Princess citruspers heeft zelfs een voordeel ten opzichte van de veel duurdere Solis. Deze elektrische vruchtenpers beschikt over een universele perskegel die voor zowel heel grote als kleine vruchten. Ook de losse onderdelen van de elektrische Princess citruspers passen in de vaatwasser.Beste citruspers (elektrisch) merken

Een groot aantal fabrikanten maken elektrische citruspersen. Kijk hier onder voor de beste van deze citruspers merken:

Solis citruspers

Solis is een topmerk in citruspersen en de maker van de beste citruspers uit de test. Solis maakt hoogwaardige elektrische citruspersen van zeer goede kwaliteit. Een Solis citruspers is geen goedkope sinaasappelsap, maar een citruspers van zeer goede kwaliteit geschikt voor het persen van citrusvruchten in alle groottes,

Princess citruspers

Princess maakt een hele reeks elektrische citruspersen. Dat kunnen heel verschillende vruchtenpersen zijn, van een eenvoudige goedkope elektrische citruspers en de bovengenoemde beste koop uit de test tot de Princess Citruspers Pure, een luxe design citruspers met bamboe elementen. Alle Princess vruchtenpersen zijn heel betaalbaar en presteren goed.

Braun citruspers

Ook Braun hoort bij de beste vruchtenpers merken met meerdere elektrische citruspersen. Een eenvoudige goedkope elektrische sinaasappelpers als de Braun MultiQuick citruspers koopje al onder de 25 euro, maar Braun biedt ook luxere citruspers apparaten zoals de Braun CitrusQuick.

Philips citruspers

Philips heeft in de Avance Collection een mooie luxe design citruspers met een krachtige maar extra stille 85 Watt motor. Deze Philips citruspers wordt door de gebruikers zeer goed gewaardeerd,

Smeg citruspers
Ook bij Smeg kun je terecht voor een prachtige design citruspers. Deze elektrische citruspers van Smeg is vormgegeven in het voor Smeg zo kenmerkende retro design. Een goedkope citruspers is een Smeg citruspers niet, maar naast een mooie vruchtenpers is dit ook een kwalitatief heel goede citruspers.

Kitchenbrothers citruspers

Ook Kitchenbrothers kun je tot de beste citruspers makers rekenen. Kitchenbrothers maakt elektrische persen voor sinaasappels, citroenen en andere citrusvruchten met een heel goede prijs / kwaliteit verhouding.

Meer goede citruspersen

Andere fabrikanten die goede citrus persen maken zijn Black & Decker, Bourgini, Moulinex, Domo, Bartcher en Blaupunkt. Populaire merken voor een goedkope elektrische citruspers zijn verder MOA, Bestron, en Aigostar.  

Alle elektrische citruspersen van al deze merken kun je bovenaan bij de citruspers aanbiedingen goedkoop vinden.Handmatige citruspers: Met de hand persen

De elektrische citruspers wordt aanmerkelijk meer gekocht dan de hand citruspers. Toch zijn er nog volop kopers die voorkeur geven aan het persen met de hand. Natuurlijk gaat het elektrisch persen veel makkelijker, sneller en schoner, en hoef je het om prijsverschil niet te laten, je hebt er wel stroom voor nodig. 

En ook de hand citruspers heeft een ontwikkeling doorgemaakt. De meeste hand citruspersen zien er tegenwoordig uit als een grijper. Maar ook de klassieke ronde sinaasappelpers komt ook nog voor, en er zijn ook luxe handmatige citruspersen die je op het aanrecht kunt plaatsen,

Wil je weten wat er allemaal aan hand citruspersen te koop is, en wat ze kosten? Kijk dan bij de bovenstaand ecitruspers aanbiedingen en kies daar bij het Type Citruspers voor Handmatige Citruspers. Je vind daar zo'n 500 van deze hand citruspersen.


Kijk in het bovenstaande overzicht met aanbiedingen van alle citruspersen voor deze en andere citruspersen  tegen de laagste prijs.

Zie ook: 


Samenvatting:
Met een goede citruspers / sinaasappelpers / vruchtenpers krijg je vers vruchtensap zonder de sinaasappels, citroenen e.d. eerst te moeten schillen. Hierboven vind je de beste elektrische citruspers / beste vruchtenpers / beste elektrische sinaasappelpers en de beste koop uit de citruspers test. Nog meer goede citruspersen zijn te vinden in het bovenstaande overzicht met alle citruspersen en andere vruchtenpersen.Een reactie posten

1 Reacties

  1. Doe mij maar een elektrische sinaasappelpers daarmee pers je veel makkelijker en sneller sinaasappels dan met een handpers. Ik heb een Solis citruspers waarmee dat supersnel gaat. Een heel net sinaasappels pers ik in mumpvan tijd tot sap zonder dat er sinaasappelsap in de schil achter blijft. Het nadeel van het schoonmaken valt ook mee, want deze citruspers laat zich makkelijk reinigen.

    Verder is hij stil. Wel zo fijn als ik net mijn bed uit ben. Een klein minpunt is dat de kan wat kan nadruppelen. Op het aanrecht niet zo erg, maar vervelend aan de ontbijttafel. Maar verder niets dan lof en kan ik de elektrische Solis citruspers aanraden.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.