Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste citruspers en beste koop

Redactie     17:18    


Leuk al die blenders en slowjuicers, maar een sinaasappel doe je daar niet ongeschild in. Voor een sinaasappel, citroen, grapefruit of andere citrusvruchten heb je nog steeds een citruspers nodig. Hier kijken we naar de beste citruspers uit de test. Het betreft de beste elektrische citruspers (met een pittig prijskaartje) en de beste koop. Een eveneens elektrisch goedkoper alternatief.


Hier koop je de beste citruspersen goedkoop

Beide beste citruspersen en nog meer goede elektrische citruspersen zijn goedkoop online te koop bij de aanbiedingen alle citruspersen. Daar vind je ruim 600 elektrische citruspersen met goede mogelijkheden om de voor jou beste citruspers te selecteren.

Beste citruspers: Solis Citrus Press

De beste citruspers is deze elektrische pers van Solis. Deze beste citruspers kost een paar centen, maar dan krijg je ook wat. Een prachtig metalen citruspers met twee roestvrijstalen filters waardoor je kunt kiezen voor meer of minder vruchtvlees. Je kunt deze beste citruspers gebruiken voor alle soorten citrusvruchten zoals sinaasappelen, citroenen, limoenen, grapefruits e.d. Via de pershendel wordt de vrucht recht op de kegel geperst voor het beste persresultaat en na gebruik gaan de losse delen gewoon in de afwasmachine. Dat laatste is natuurlijk erg belangrijk bij de vieze onderdelen van een citruspers.


Eigenlijk is er maar één echt nadeel. De prijs van circa 200 euro. Maar als je dagelijks een sapje perst is deze beste elektrische citruspers dat zeker waard!


Beste koop: Princess Champion Juicer 201852

Voor wie de citruspers minder vaak gebruikt heeft Princess een betaalbaar alternatief (zie het bovengenoemde Beste Blender Kopen voor de actuele prijs). Ook deze elektrische citruspers is van metaal en beschikt over een hendel zodat je makkelijk en heel effectief kunt persen.


De Princess citruspers heeft zelfs een voordeel ten opzichte van de veel duurdere Solis. Deze elektrische vruchtenpers beschikt over een universele perskegel die voor zowel heel grote als kleine vruchten. Ook de losse onderdelen van de elektrische Princess citruspers passen in de vaatwasser.

Kijk in het bovenstaande overzicht met aanbiedingen van alle citruspersen voor deze en andere elektrische citruspersen  tegen de laagste prijs.Onderwerpen:
Beste elektrische citruspers test, fruitpers, solis, princess citruspers, beste sinaasappelpers test, beste citruspers test.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.