Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste citruspers (elektrische sinaasappelpers)

 

De beste citruspers / elektrische sinaasappelpers is de Solis Citrus Press. De beste koop uit de elektrische citruspers test is een Princess citruspers (elektrisch).

Beste citruspers / elektrische sinaasappelpers test Solis

Leuk al die blenders en slowjuicers, maar een sinaasappel doe je daar niet ongeschild in. Voor een sinaasappel, citroen, grapefruit of andere citrusvruchten heb je nog steeds een citruspers nodig. Hier kijken we naar de beste citruspers uit de test. Het betreft de beste elektrische citruspers en de goedkopere beste koop.


Hier koop je de beste citruspersen goedkoop

Beide beste citruspersen en nog meer goede elektrische citruspersen zijn goedkoop online te koop bij de onderstaande aanbiedingen van citruspersen. 


Bij deze citruspers aanbiedingen vind je ruim 800 goede sinaasappelpersen waaronder ruim 200 elektrische citruspersen. Bovendien vind je in het overzicht goede mogelijkheden om uit het grote citruspers aanbod de voor jou beste citruspers te selecteren.

Beste citruspers: Solis Citrus Press

Maar nu de beste citruspers uit test, de elektrische sinaasappelpers van Solis.

De beste citruspers uit de test is de elektrische pers van Solis. Deze beste citruspers kost een paar centen, maar dan krijg je ook wat. 


De Solis Citrus Press is een prachtig metalen citruspers met twee roestvrijstalen filters waardoor je bij deze beste elektrische vruchtenpers kunt kiezen voor meer of minder vruchtvlees. Je kunt deze beste citruspers gebruiken voor alle soorten citrusvruchten zoals sinaasappelen, citroenen, limoenen, grapefruits e.d. 

Via de pershendel wordt de vrucht recht op de kegel geperst voor het beste persresultaat en na gebruik gaan de losse delen van de citruspers gewoon in de afwasmachine. Dat laatste is natuurlijk erg belangrijk bij de vieze onderdelen van een citruspers.


Beste citruspers test: Solis Citrus Press sinaasappelpers
 
Beste citruspers test: Solis Citrus Press

Eigenlijk is er maar één echt nadeel. De prijs van circa 200 euro. Maar als je dagelijks een sapje perst is deze beste elektrische citruspers dat zeker waard!

En in het bovenstaande overzicht met Solis citruspers aanbiedingen vind je ook een elektrische citruspers van Solis die niet meer dan circa 65 euro kost.


Beste koop: Princess Champion Juicer

Voor wie de citruspers minder vaak gebruikt heeft Princess een betaalbaar alternatief in de vorm van de Princess Champion Juicer. Een heel goedkope citruspers.


Ook deze elektrische citruspers is van metaal en beschikt over een hendel zodat je met deze beste koop uit de citruspers test makkelijk en heel effectief kunt persen.

Ook dit is een goede citruspers / goede elektrische sinaasappelpers, maar dan wel een goede elektrische citruspers die maar een kwart van de prijs van de Solis vruchtenpers kost.


Beste koop: Princess Champion Juicer citruspers sinaasappelpers

Princess Champion Juicer citruspers


De Princess citruspers heeft zelfs een voordeel ten opzichte van de veel duurdere Solis. Deze elektrische vruchtenpers beschikt over een universele perskegel die voor zowel heel grote als kleine vruchten. Ook de losse onderdelen van de elektrische Princess citruspers passen in de vaatwasser.

Kijk in het bovenstaande overzicht met aanbiedingen van alle citruspersen voor deze en andere elektrische citruspersen  tegen de laagste prijs.

Zie ook: 


Samenvatting:
Met een goede citruspers / sinaasappelpers / vruchtenpers krijg je vers vruchtensap zonder de sinaasappels, citroenen e.d. eerst te moeten schillen. Hierboven vind je de beste elektrische citruspers / beste vruchtenpers / beste elektrische sinaasappelpers en de beste koop uit de citruspers test. Nog meer goede citruspersen zijn te vinden in het bovenstaande overzicht met alle citruspersen en andere vruchtenpersen., ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *