Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test overzicht: Het beste voor eten en drinken

 

Al het beste voor eten en drinken uit de test. Eet smakelijk!

eten test

Hier kijken we naar alle testen met betrekking tot eten en drinken (uitgezonderd koken), zowel het eten en drinken zelf, als bijvoorbeeld servies, horeca en supermarkten. We beginnen met het non food, daarna het eten en drinken en tot slot de bedrijven.

Beste waterfles / drinkfles / thermosfles

Genoeg water drinken is belangrijk en gezond. Een goede waterfles is daarbij een handig hulpmiddel. Dit zijn de meest praktische en beste waterflessen en drinkflessen (waterflessen die ook geschikt zijn voor andere dranken). Ook kijken we hier naar de beste thermosflessen uit de test. In tegenstelling tot de meeste drinkflessen is een thermosfles geïsoleerd zodat deze de drank warm of koud houdt.

Beste wijn en beste wijn accessoires

De beste wijnen, maar ook de beste wijn accessoires zoals de beste kurkentrekker, de beste vacuüm wijnpomp en de beste wijnkoeler uit de test zijn te vinden op een speciale pagina met de beste wijn benodigdheden uit de test.


Beste servies set

Een mooi servies hoeft niet duur te zijn. Hier hebben we alle beste serviezen. Servies sets voor verschillende hoeveelheden gebruikers, in verschillende kleuren en designs en in verschillende samenstellingen.

Beste melkopschuimer

Uit lang niet alle koffiemachines komen koffiespecialiteiten met melk, en bij een koffiezetapparaat voor filterkoffie is dat al helemaal geen optie. Wil je toch een latte macchiato of cappuccino? Dan kun je de melk alsnog snel en makkelijk opschuimen met een goede melkopschuimer. Dit zijn de beste melkopschuimers uit de tests.

Beste koffie

De beste koffie, de beste koffiebonen, de beste gemalen koffie en de beste online koffiewinkel uit de test. Kijk hier voor alle beste koffie tegen een lage prijs.

Beste koffiemolen

Je kan een koffiemachine kopen die koffiebonen voor je maalt, of je kan koffie zetten met gemalen koffie uit de supermarkt, maar je kan de koffiebonen ook vers malen als je koffie zet. Zo heb je altijd de meest verse koffie, ook zonder dure koffiemachine. Het malen van koffiebonen kan met een handmatige koffiemolen of met een elektrische koffiemolen.

Beste vershoudbakjes geschikt voor vriezer

Restjes eten gooi je niet weg, maar bewaar je in de vriezer of koelkastin een goed vershoudbakje. Zo voorkom je verspilling van eten (en verspilling van geld voor boodschappen). Hieronder vind je de beste bewaarbakjes voor eten die je ook in de diepvries kunt gebruiken.

Beste sodamaker (bruiswater machine)

Maak zelf koolzuurhoudende limonade zoals cola, cassis of sinas met een sodamaker. Gewoon van kraanwater. Dat scheelt heel wat flessen kopen en sjouwen. Dit zijn de beste sodamakers uit de test.

Beste bier dispenser (biertap voor een feestje)

Een bier dispenser is een eenvoudige goedkope biertap, die (vaak) het bier koelt en die iedereen in de gelegenheid stelt op een feestje zijn eigen pilsje te tappen. Je kunt een bierdispenser ook gebruiken als drankdispenser voor andersoortige drankjes zoals limonade, water, vruchtensap of wijn.

Beste bierbrouwpakket

Bier kun je zelf brouwen. Met een goed bierbrouwpakket is dat niet ingewikkeld, en een goed bierbrouw pakket bevat alles dat je nodig hebt om zelf bier te maken. Zo maak eenvoudig vele verschillende soorten bier.

Beste kaas

Later we nu naar het beste eten uit de test kijken. Te beginnen met de beste kaas uit de supermarkt. Dit is de beste kaas uit de kaastest.

Beste ijs uit de supermarkt

Welke fabrikant maak het beste en lekkerste voorverpakte ijs? Hier lees je het resultaat uit de test.

Beste chocolade

Chocolade is een genotsproduct waarvan je kwaliteit mag verwachten. Maar wat is de lekkerste en beste chocolade? Hier lees je het.

Beste chocoladeletter

De kwaliteit (en smaak) van chocoladeletters verschilt nogal. Welke chocoladeletters zijn als beste getest? Hier lees je het.

Beste alcoholvrije bier

Er komt steeds meer alcoholveij bier en bier zonder alcohol wordt steeds beter en lekkerder. Ook smaakt het steeds meer naar "echt" alcoholhoudend bier. Kijk hier voor tests van alcoholvrij bier.

Beste radler bier

Ook het populaire radler bier wordt regelmatig getest. Kijk hier voor de beste radlers.

Beste bokbier (bockbier)

Bockbier is het originele bokbier. Hier het beste donkere bier uit de test.

Beste naturel chips

Welke naturel chips zijn de lekkerste en beste chips?  De merkchips van Lays? Of toch van één van de huismerken? Hier een test van naturel chip, met video.

Beste filet american

Terug naar het eten. Wat is de lekkerste filet american in de supermarkt? Lees hier de test.

Beste lasagne (kant en klaar)

Lasagne kun je in bakken kant en klaar in de supermarkt kopen. Maar hoe lekker is deze kant en klare lasagne? Lees hier de test.

Test vegetarische rookworst

Een vegetarische rookworst. Het is een raar idee. Maar hoe smaakt deze worst zonder worst eigenlijk?

Beste lunchbeker

Voor je bammetje tussen de middag heb je een ruime keuze uit goede lunchboxen maar als je een vloeibare lunch wil, zoals een soepje of yoghurt met muesli dan zijn de mogelijkheden een stuk kleiner. Gelukkig zijn er ook voor dit soort lunches goede lunchbekers te koop.

Beste lunchbox

Wat overigens niet betekent dat je met een lunchbox geen dranken of yoghurt mee kan nemen. Naast de standaard broodtrommels / brooddozen zijn er ook lunchboxen met ruimte of een compartiment voor een vloeibare lunch. De beste lunchboxen in alle soorten vind je hier onder.


Beste etagère

Cupcakes, toastjes, high tea gebakjes, sandwiches, kaas, vleeswaren, alle lekkere hapjes kun je op een etagère uitstallen. Daar krijg je nog meer trek van in al dat lekkers! Hier de mooiste en beste etagères.

Beste paaseitjes

De chocoladeliefhebber is er (terecht) dol op. Lekkere en goede chocolade paaseitjes. Gelukkig zijn deze chocolade eitjes niet alleen met pasen te koop, maar enkele maanden per jaar. Hier vind je de uitslag van de paaseitjes test.

Beste supermarkt test

Supermarkten worden heel regelmatig getest. Op prijs, maar ook op de kwaliteit van hun eten en drinken. Kijk hier voor de beste supermarkten volgens deze testen.

Beste horeca test

Lekker uit eten? Of een gezellig drankje doen? Of je nu het beste restaurant, de beste cafetaria, de beste kroeg, beste brasserie, beste lunchroom of andere beste horeca zoekt. Alle beste horeca van Nederland is hier te vinden.


Zie ook: Meer koken en eten testsOnderwerp:
Hierboven vind je het beste aan eten en drinken uit de test. Het gaat daarbij om eten als kaas, ijs, chips en chocolade, en om dranken als bier en wijn. Maar ook om een- en drink-accessoires als de beste thermosfles, de beste sodamaker, de beste bier dispenser en de beste melkopschuimer. Ook de beste horeca en de beste supermarkt uit de test komt hier boven aan de orde.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *