Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

TestResults.NL

De beste producten uit meer dan 1.000 categorieën. Met niet alleen testen, maar ook met aanbiedingen van de goedkoopste winkels, een keuzehulp en heel veel tips die je helpen om het voor jou beste artikel te vinden en goedkoop te kopen.
 


Alle testen, alle producten

Op TestResults.nl vind je de beste artikelen uit de test van alle mogelijke soorten producten. Van de beste televisie tot de beste chocoladeletter. En heel veel meer!

Meer dan 1.200 verschillende testen

Gebruik de onderstaande zoekmachine of het overzicht alle testen om de gewenste test te vinden.Vergelijk hier..... alles

Wat wil je kopen? Wat wil je vergelijken? Hier vind je de beste producten uit de test, op ieder gebied. Tik in bovenstaande zoekmachine in van welk soort product je de vergelijking wil zien en je krijgt de meest recente test te zien en de beste producten van je keuze.

Testen uitgevoerd door de beste test organisaties

Deze testen voeren we meestal niet zelf uit, maar we brengen het beste uit de test van andere organisaties in kaart. Dar kunnen consumenten organisaties zijn, maar ook onafhankelijke testen van gespecialiseerde webwinkels, testen van experts van tijdschriften en websites, van vergelijkingssites en test organisaties.

Deze testen kunnen in Nederland gehouden zijn, maar ook in het buitenland, mits de test resultaten voor Nederland relevant zijn.

Zo kunnen testen op het gebied van auto accessoires uitgevoerd zijn door de ANWB, maar bijvoorbeeld ook door hun Duitse ADAC collega's. De ANWB voert veel testen uit. Vooral veel testen op het gebied van mobiliteit. Testen van auto's, de beste fietsen uit de test, maar bijvoorbeeld ook de beste  wandelschoenen uit de test, de beste outdoor kleding uit de test, de beste tenten, de beste boten enz.

En dan heb je nog de onafhankelijke (en eerlijke) vergelijkingssite. Deze vergelijkingssites zijn er tegenwoordig op werkelijk ieder gebied. Vergelijken van de beste verzekeringen, de goedkoopste energie, het goedkoopste mobiele telefonie contract. Zowel op prijs als op kwaliteit worden steeds meer verschillende producten en artikelen vergeleken.

Het gaat daarbij op deskundige vergelijkingen, van specialisten op het gebied, Vaak meer gespecialiseerd dan bijvoorbeeld bij een test van een consumenten organisatie.

Ook kranten en tijdschriften testen veel uit, Bij kranten kan dat een vrij algemene test zijn, maat gespecialiseerde tijdschriften gaan vaak de diepte in bij hun test. Tijdschriften op het gebied van computers, fotografie en HiFi hebben zich ook nog eens verzameld in de EISA, een organisatie die de testen van al die specialisten uit de hele wereld bij elkaar brengt, verzameld en tot één gezamenlijke conclusie komt wat het beste uit de test is.

En tenslotte zijn er de grote winkels. De specialisten van online winkels en winkelketens. Onderschat hun kennis en hun testen niet. Grote winkels, of ze nu online of offline zijn, vertegenwoordigen alle grote merken, en zijn door hun grootte onafhankelijk en ver boven de 100% deskundig. Grote winkels, die alle merken voeren, zijn vrij om de beste artikelen ui de test te adviseren.

Ieder artikel is hier getest

Al deze beste testen, en al deze beste artikelen uit de test vind je op TestResults.nl verzameld. Van het meest dure item tot een artikel van nog geen euro. Doe er je voordeel mee! Lees hier alle tests. Testen van deskundige organisaties en koop alleen het beste van het beste.

Geef in de zoekmachine het product op dat je wil kopen.


Of kijk hier onder voor de (hoofd) categorie van de test die je zoekt.
 

Recent toegevoegde testen:


Recent toegevoegde tips en informatie: