Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste hakmolen test en beste koop

Redactie     14:43     No comments

beste hakmolen test

De hakmolen is het kleine broertje van de blender. Hij is door zijn formaat fijner om even snel te pakken en neemt minder ruimte in de keuken in.Maar een kleine hakmolen is minder geschikt voor wat omvangrijkere ingrediënten, bijvoorbeeld met veel vocht. De hakmolen gebruik je vooral voor droge ingrediënten. Hier de beste hakmolen uit de test en de beste koop.

Het Duitse Bild testte hakmolen en daarbij werd de Moulinex Multi Moulinette AT714G uitgeroepen tot beste hakmolen. De titel van beste koop was voor de goedkopere Russell Hobbs 24660-56 Desire Mini Chopper. Hieronder informatie over deze beste hakmolens.

Beste hakmolen: Moulinex Multi Moulinette AT714G

De Moulinex Multi Moulinette is een 500 watt hakmolen met 2 snelheden (pulse en turbo). De kom heeft een inhoud van een halve liter (500 ml). Dat is groot genoeg voor bijvoorbeeld het zelf maken van sauzen, mayonaise en kleine hoeveelheden gehakt. En natuurlijk voor het hakken van knoflook. kruiden en uien. Ook voor het hakken van noten is deze hakmolen sterk genoeg, of maak zelf geraspte kaas van het laatste stuk van een blok kaas.De hakmolen is makkelijk te bedienen en je krijgt geen stinkende handen van bijvoorbeeld uien of knoflook. Ook mengen, emulgeren en kloppen gaat goed met deze hakmolen. In de test scoorde deze beste hakmolen uit de test een Zeer Goed. Kijk hier voor de prijs en alle informatie bij de aanbiedingen van Moulinex hakmolens. Daar vind je ook andere goede hakmolens van Moulinex.

Beste koop: Russell Hobbs 24660-56 Desire Mini Chopper

Hoewel de Moulinex verre van duur is, is deze Russell Hobbs Desire Mini nog een stuk goedkoper. Met een vermogen van 200 watt is deze beste koop wel wat minder krachtig. Het volume van de kom is echter gelijk, ook een halve liter.


Deze voordelige elektrische hakmolen is makkelijk te bedienen via één knop en na gebruik kunnen de losse onderdelen in de vaatwasser. De kom kan afgesloten worden met een deksel zodat je de gehakte ingrediënten in de kom kunt bewaren, bijvoorbeeld in de koelkast.

Kijk bij aanbiedingen van Russell Hobbs hakmolens voor alle mogelijkheden, specificaties en de lage prijs van de Russell Hobbs Desire Mini hakmolen en andere goede hakmolens van Russell Hobbs.

Zie ook: Alle testen kookbenodigdheden


Onderwerp:
Hierboven vind je de beste hakmolen en beste koop uit de test van hakmolens. Het tijdschrift Bild testte de Moulinex Multi Moulinette als beste hakmolen en de Russell Hobbs Desire Mini Chopper als beste koop. Hierboven informatie en aanbiedingen van deze beste hakmolens uit de test en van meer goede hakmolens.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.