Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste ruitenwissers uit de ruitenwisser test

 

Kies voor goede ruitenwissers als je nieuwe ruitenwissers koopt. Hier de beste ruitenwissers uit de ANWB ruitenwisser test.

Beste ruitenwissers test ANWB


Als de ruitenwissers van de auto versleten zijn kun je deze zelf het beste vervangen. Bij de garage of dealer betaal je namelijk de hoofdprijs. Ruitenwissers kun je zelf eenvoudig vervangen, en als je dat doet voor je auto naar de APK of periodieke onderhoudsbeurt gaat bespaar je jezelf veel geld. 

Maar wat zijn goede ruitenwissers? Hier beste ruitenwissers uit de ruitenwisser test van de ANWB en de ADAC (de Duitse ANWB).

Uit hun testen zijn de Bosch Aerotwin ruitenwissers als beste ruitenwisser tevoorschijn gekomen. 

Beste ruitenwisser test: Bosch Aerotwin ruitenwissers

Deze beste ruitenwissers uit de test zijn flatblade ruitenwissers geschikt voor alle gangbare auto's. 
 

De Bosch Aerotwin ruitenwissers zijn er voor bevestiging op de voorruit en deze beste ruitenwissers zijn er voor de achterruit.

Voor de voorruit ruitenwissers kun je kiezen uit vele formaten. deze lopen uiteen van 400 mm (40 cm) tot 750 mm (75 cm) lengte per ruitenwisser. Je kunt deze beste ruitenwisser uit de test per stuk of per paar kopen.


Beste ruitenwisser test ANWB Bosch Aerotwin

Beste ruitenwisser test ANWB Bosch Aerotwin


Wanneer zijn ruitenwissers versleten?

Als ruitenwissers strepen op het raam gaan trekken en / of als lawaai gaan maken tijdens het wissen is het tijd dat je je ruitenwissers gaat vervangen. Het lawaai wordt veroorzaakt doordat de versleten wisser gaat stuiteren. Ook kan het zijn dat delen van de ruit niet meer gedroogd worden, de ruitenwisser is dan ongelijkmatig versleten. 

Of je ziet dat het rubber van de ruitenwisser loskomt. Dan is het wel heel duidelijk dat je nieuwe ruitenwissers nodig hebt.

Wat is een flatblade ruitenwisser?

De beste ruitenwisser uit de test, de Bosch Aerotwin, is een flatblade ruitenwisser. Bij een flatblade ruitenwisser (een vrij nieuwe techniek) is het rubber niet aan een stalen frame maar direct aan een flexibele strip gemonteerd. 

De flatblade ruitenwissers scoorde in de ruitenwisser test van de ANWB aanmerkelijk beter dan de conventionele ruitenwissers, met de Bosch Aerotwin ruitenwisser als beste ruitenwisser van allemaal.
Samenvatting:
De beste ruitenwissers uit de ANWB ruitenwisser test en de test van ruitenwissers van de ADAC (de Duitse ANWB) zijn de Bosch Aerotwin flatblade ruitenwissers. Hierboven meer informatie over deze beste ruitenwisser uit de test en aanbiedingen van de Bosch Aerotwin ruitenwisser en andere goede ruitenwissers.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *