Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Beste hondenfietskar (hondenkar, fietskar hond)

De beste hondenfietskar uit de test en andere goede hondenkarren om de hond met de fiets te vervoeren.

Beste hondenfietskar Trixie


Voor het vervoeren van de hond is een hondenfietskar een hele goed transportmiddel. Je kan met de hond een behoorlijke afstand afleggen zonder dat de hond naast de fiets hoedt te rennen. Zo voorkom je dat de hond al uitgeput is voor hij de uitlaatplek heeft bereikt en de hond kan makkelijker mee op visite, bij het boodschappen doen e.d.. Hier de beste hondenfietskar, de beste fietskar voor de hond.

Je kan een hond ook in een gewone fietskar vervoeren, maar een specifieke hondenfietskar is specifiek voor honden ontworpen. Een goede specifieke fietskar voor honden beschikt over een tuigje om de hond in de fietskar mee vast te maken (je wil immers niet dat hij er in het verkeer uit springt), de hondenkar heeft openingen waardoor de hond in en uit de hondenfietskar kan klimmen en voor kleine honden zijn er ook kleinere hondenfietsenkarren. 

Hieronder kijken we naar enkele van de beste hondenfietskarren en hebben we een overzicht met alle goede fietskarren voor de hond, met alle prijzen, specificaties, reviews en ervaringen.

Hieronder kijken we naar enkele van de beste hondenfietskarren uit de test.

Beste fietskar: Trixie hondenfietskar

Trixie is een topmerk in benodigdheden voor de hond, en ook bij de honden fietskarren is Trixie een grote naam. Met een Trixie fietskar voor de hond haal je een heel goede hondenkar in huis. Je ziet deze beste hondenfietskar op de foto bovenaan (grote hondenfietskar) en hier direct onder (kleine hondenfietskar).

Beste kleine hondenfietskar Trixie

Beste kleine fietskar hond Trixie


Een Trixie fietskar voor de hond is te koop in diverse maten. Voor een kleine hond kun je kiezen voor een hondenfietskar van 60x53 cm, maar ook een grote hondenfietskar van 80x75 cm of 74x95 cm behoort tot de mogelijkheden. Daar tussen bevindt zich nog een behoorlijk aantal fietskarren voor de hond in middenmaten.

De Trixie hondenfietskarren gelden als de beste hondenfietskar. Dit zijn ook de meest verkochte en hoogst gewaardeerde fietskarren voor de hond. De Trixie hondenkar beschikt over een stevig metalen frame en een polyester huif. De hondenkar heeft een goede ventilatie maar kan bij slecht weer ook goed worden afgesloten. Het is een fietskar voor de hond van prima kwaliteit.

Via een meegeleverd koppelstuk koppel je deze beste hondenfietskar probleemloos en snel aan je fiets vast.

Flamingo hondenfietskar

Maar Trixie is niet het enige topmerk in fietskarren voor de hond. Ook Flamingo Doggy Liner fietskar scoort zeer goed in de test. Ook deze goede hondenkar is verkrijgbaar in diverse formaten voor honden van verschillende groottes.

Flamingo fietskar hond
Flamingo fietskar hond


Handig bij de Flamingo hondenfietskar is de optionele wandelkit. Deze wandelkit bestaat uit een voorwiel en een duwbeugel die aan de Flamingo Doggy Liner fietskar bevestigd kunnen worden. De fietskar wordt dan een handkar / hondenwagen, een soort wandelwagen voor je hond.

Zo'n hondenwagen is ideaal voor oude of zieke honden die moeite hebben met lopen. Ze kunnen dan toch mee op pad. Zowel in de wandelkar als achter de fiets, met één hondenkar.

Flamingo honden fietskar als wandelkar

Flamingo fietskar hond als wandelkar

Kijk hier onder voor alle Flamingo hondenkarren en accessoires.


Meer goede hondenkarren

De beste hondenfietskarren zijn van Trixie en Flamingo, maar er zijn meer goede fietskarren voor honden. Voor een goede hondenfietskar kun je bijvoorbeeld ook terecht bij Croozer, Doggy Ride, Topmast, Pawhut, Klarfit en andere goede merken. In het bovenaan genoemde overzicht met alle hondenfietskarren vind je ze allemaal.


Samenvatting:
Hier vind je alle goede hondenfietskarren. De beste fietskar voor de hond is de Trixie fietskar, maar een andere beste hondenfietskar is de Flamingo hondenkar. Dit zijn beide fietskarren voor de hond van hoge kwaliteit.

Een reactie posten

0 Reacties