Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Belsimpel gekozen tot beste telefoonwinkel

Redactie     09:26    


Belsimpel is winnaar van de Thuiswinkel Award Publieksprijs XL 2016 in de categorie Elektronica en Telecom. Met andere woorden, het Nederlandse publiek heeft Belsimpel gekozen tot beste telefoonwinkel van Nederland.


De specialist in smartphones, tablets en telefoonabonnementen verwees de meer algemene elektronicawinkels BAX Shop en Coolblue naar de tweede en derde plek. De Thuiswinkel Award is een belangrijke prijs omdat de winnaar door de consumenten wordt gekozen. Een beter bewijs van goede klanttevredenheid is er niet.

Belsimpel is een nog jonge telefoonwinkel die flink aan de weg timmert. Dat doen ze via een goed aanbod tegen lage prijzen, maar via reclamecampagnes op televisie en door het openen van fysieke winkels. In 2014 opende Belsimpel zijn eerste winkel in Groningen en inmiddels zijn er al winkels in zeven steden. De webwinkel blijft echter het belangrijkste verkoopkanaal voor Belsimpel.

Belangrijk voor het succes van Belsimpel is hun "Abonnement zonder gedoe". Je kunt je contract digitaal ondertekenen zodat bestellingen die voor 23:30 gedaan worden al de volgende dag geleverd kunnen worden. Een ander sterk punt van Belsimpel is hun Keuzehulp waarmee je heel makkelijk de telefoon en het abonnement kunt vinden dat het beste bij je past.
Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.