Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste goedkope torenventilator

De beste koop uit de Ventilatorstore torenventilator test is een Bestron torenventilator. Hier meer informatie en aanbiedingen van deze beste koop bij de torenventilatoren.


Een torenventilator is een ventilator die niet alleen goed koelte afgeeft maar die er ook mooi uitziet en weinig ruimte inneemt. Hier kijken we naar de Bestron torenventilator die als beste koop getest is.

De experts van de Ventilatorstore wezen de Bestron AFT760 als beste koop aan. Deze goede torenventilator kost normaal zo'n 35 euro, maar bij de Bestron torenventilator aanbiedingen vind je deze beste koop vaak veel goedkoper.

Je treft deze beste goedkope torenventilator daar aan als Bestron AFT760Z (zwart) en Bestron AFT760W (wit).

Beste torenventilator test: Bestron AFT760Z

Ondanks zijn lage prijs is de Bestron AFT760Z een heel goede en complete staande ventilator. Zo beschikt deze beste goedkope torenventilator over een timer zodat de torenventilator zichzelf automatisch kan uitschakelen.  Dit, en door de speciale nachtstand, maakt de Bestron AFT760Z zeer geschikt als ventilator voor de slaapkamer. Maar natuurlijk kan deze 75 centimeter hoge torenventilator net zo goed in de woonkamer of op kantoor worden gebruikt.

De zwenkfunctie is 60 procent waardoor een groot deel van de ruimte gekoeld kan worden. Je hebt bij deze goedkope torenventilator de keuze uit drie snelheden. De Bestron ventilator is relatief stil en de motor is in koper gewikkeld en daardoor stabiel en robuust. Doordat de ventilator veilig in de kast zijn weggeborgen is een torenventilator als deze erg kindveilig.

Bestron geeft vijf jaar garantie op zijn ventilatoren.TIP: Kijk bij de Coolblue Ventilatorstore en de andere winkels uit het overzicht Beste Ventilator Kopen voor deze en andere ventilatoren tegen de laagste prijs. Je vindt daar ook de Ventilator Top 10 en een Ventilator Keuzehulp voor het selecteren van de voor jou beste ventilators.


Bestron ventilators

Bestron is een Nederlandse fabrikant van consumenten elektronica uit Den Bosch. Hoewel Bestron ook andere huishoudelijke apparatuur maakt is Bestron vooral bekend om zijn ventilators. De goedkope torenventilator is maar een van de vele Bestron ventilators. Naast de Bestron torenventilator maken ze ook goede plafondventilators, tafelventilators, vloerventilators en andere ventilatoren. Vooral de goedkope Bestron plafondventilator is populair.

Bestron heeft een grote naam op te houden als fabrikant van goede maar ook goedkope ventilators en andere huishoudelijke apparatuur. Ze verkopen deze artikelen in meer dan 50 landen.

Kijk bij het bovenstaande Beste Ventilator Kopen voor de actuele prijs van deze en andere goede ventilatoren en alle andere informatie om een goede ventilator te kopen.

Zie ook: Alle ventilator testenOnderwerp:
De Bestron  orenventilator is als beste koop getest. Dit is een goede maar goedkope torenventilator en een aanrader als je een goedkope ventilator zoekt. 

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ook Tomado maakt een redelijk goed torenventilator die heel goedkoop is (circa 30 euro). Deze goedkope torenventilator is nog best stil ook.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.