Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste torenventilator

Redactie     16:51    


Een torenventilator is een ventilator die niet alleen goed koelte afgeeft maar die er ook mooi uitziet en weinig ruimte inneemt. Hier kijken we naar een Bestron torenventilator die als beste koop getest is.

De experts van de Ventilatorstore wezen de Bestron AFT760Z als beste koop aan. Deze goede torenventilator kost nog geen 45 euro.

>>> TIP: Kijk bij de Coolblue Ventilatorstore en de andere winkels uit het overzicht Beste Ventilator Kopen voor deze en andere ventilatoren tegen de laagste prijs. Je vindt daar ook de Ventilator Top 10 en een Ventilator Keuzehulp voor het selecteren van de voor jou beste ventilators.

Beste torenventilator test: Bestron AFT760Z

Ondanks zijn lage prijs is de Bestron AFT760Z een heel goede en complete staande ventilator. Zo beschikt hij over een timer zodat de torenventilator zichzelf automatisch kan uitschakelen.  Dit, en door de speciale nachtstand, maakt de Bestron AFT760Z zeer geschikt als ventilator voor de slaapkamer. Maar natuurlijk kan deze 75 centimeter hoge torenventilator net zo goed in de woonkamer of op kantoor worden gebruikt.

De zwenkfunctie is 60 procent waardoor een groot deel van de ruimte gekoeld kan worden. Je hebt de keuze uit drie snelheden. De ventilator is relatief stil en de motor is in koper gewikkeld en daardoor stabiel en robuust. Doordat de ventilator veilig in de kast zijn weggeborgen is een torenventilator als deze erg kindveilig.

Bestron geeft vijf jaar garantie op zijn ventilatoren.


Kijk bij het bovenstaande Beste Ventilator Kopen voor de actuele prijs van deze en andere goede ventilatoren en alle andere informatie om een goede ventilator te kopen.

Zie ook: Alle ventilator testenOnderwerpen:
Bestron AFT760Z beste torenventilator test ventilatorstore, beste ventilator toren test.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.