Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Mixer test: Beste keukenmixer en beste koop

Wat is de beste mixer voor thuis in de keuken? We kijken hier naar de beste keukenmixer uit de test en een goedkopere beste koop uit de test van keukenmixers.




Mixers van Bosch (beste keukenmixer) en Kenwood (beste koop) kwamen het best uit deze test van keukenmixers.


Deze keukenmixers zijn online goedkoop te koop bij de beste winkels om blenders en mixers te kopen.

Beste keukenmixer thuis: Bosch MUM5

Gebruik je regelmatig een keukenmixer? Dan heb je een goede keukenmixer nodig. De beste keukenmixer voor dagelijks gebruik is de Bosch MUM5. Een heel goede keukenmixer, met toch een aantrekkelijke prijs.

De Bosch MUM5 is een degelijke en sterke mixer voor in de keuken. Met zijn 1000 watt motor heeft hij zelfs met grote hoeveelheden deeg geen enkele moeite.


De MUM5 wordt in diverse configuraties geleverd. Bij de geteste versie van deze beste keukenmixer (de MUM58234) worden twee mengkommen meegeleverd. Één kom is van kunststof, de andere kom van roestvrij staal. Handig, want zo hoef je niet tussendoor de kom schoon te maken als je twee kommen nodig hebt.

Verder komt deze keukenmixer met opzetstukken om te mixen, kloppen en kneden, een blenderkan en een foodprocessor met 3 raspschijven. Dit maakt de Bosch MUM5 niet alleen tot een heel goede keukenmixer maar ook tot een heel veelzijdige mixer met veel mogelijkheden. Je maakt er bijvoorbeeld ook perfecte smoothies mee.

Beste koop: Kenwood Prospero

Zoek je een goedkope keukenmixer?  Maar wel één met veel accessoires en mogelijkheden? Dan is de Kenwood Prospero mixer de beste koop. 

Ook deze Kenwood keukenmixer is sterk (900 watt) en wordt ondanks zijn lage prijs in veel gevallen geleverd met een uitgebreid pakket accessoires.  Ook hier kun je kiezen uit diverse configuraties. De versie die als beste koop is uitgeroepen word geleverd met een blender,  een foodprocessor en een citruspers. 

Met deze beste koop kun je mixen, hakken, snijden, kloppen en kneden.


Je kunt met de Kenwood KM242 dus veel meer dan mixen alleen. Je hakt er kruiden mee fijn, je raspt kazen,  je snijdt groente in dunne plakjes en maakt heerlijke smoothies en sapjes.

Zoek je een complete maar goedkope keukenmachine, kijk dan vooral eens naar de Kenwood Prospero keukenmixer, de beste koop uit deze mixer test.

Kijk bij bovenstaande beste winkels voor blenders en mixers om deze en andere keukenmixers tegen de laagste prijs te kopen.

Zie ook: 


Onderwerp:
De Bosch MUM5 is getest als beste keukenmixer. Deze beste keukenmixer in de test is krachtig en beschikbaar met veel onderdelen. Dat geldt ook voor de beste koop uit de keukenmixer test.