Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Mixer test: Beste keukenmixer thuis

Redactie     13:00    

Wat is de beste mixer voor thuis in de keuken? We kijken hier naar de beste keukenmixer uit de test en een goedkopere beste koop.Mixers van Bosch (beste keukenmixer) en Kenwood (beste koop) kwamen het best uit deze test van keukenmixers.


Deze keukenmixers zijn online goedkoop te koop bij de Blenderstore en andere beste winkels om blenders en mixers te kopen.

Beste keukenmixer thuis: Bosch MUM58234 

Gebruik je regelmatig een keukenmixer? Dan heb je een goede keukenmixer nodig. De beste keukenmixer voor dagelijks gebruik is de Bosch MUM58234. Een heel goede keukenmixer, met toch een aantrekkelijke prijs.

De Bosch MUM58234 is een degelijke en sterke mixer voor in de keuken. Met zijn 1000 watt motor heeft hij zelfs met grote hoeveelheden deeg geen enkele moeite.


Er worden twee mengkommen meegeleverd bij deze beste keukenmixer uit de test. Één kom is van kunststof, de andere kom van roestvrij staal. Handig, want zo hoef je niet tussendoor de kom schoon te maken als je twee kommen nodig hebt.

Verder komt deze keukenmixer met opzetstukken om te mixen, kloppen en kneden, een blenderkan en een foodprocessor met 3 raspschijven. Dit maakt de Bosch MUM58234 niet alleen tot een heel goede keukenmixer maar ook tot een heel veelzijdige mixer met veel mogelijkheden. Je maakt er bijvoorbeeld ook perfecte smoothies mee.

Beste koop: Kenwood KM242 Prospero

Zoek je een goedkope keukenmixer, onder de 150 euro?  Dan is de Kenwood KM242 Prospero mixer de beste koop. Ook deze Kenwood keukenmixer is sterk (900 watt) en wordt ondanks zijn lage prijs geleverd met een uitgebreid pakket accessoires.  Een blender,  een foodprocessor en een citruspers worden meegeleverd. Met deze beste koop kun je mixen, hakken, snijden, kloppen en kneden.


Je kunt met de Kenwood KM242 dus veel meer dan mixen alleen. Je hakt er kruiden mee fijn, je raspt kazen,  je snijdt groente in dunne plakjes en maakt heerlijke smoothies en sapjes.

Zoek je een complete maar goedkope keukenmachine, kijk dan vooral eens naar de Kenwood KM242 Prospero keukenmixer, de beste koop uit deze mixer test.

Kijk bij bovenstaande beste winkels voor blenders en mixers om deze en andere keukenmixers tegen de laagste prijs te kopen.

Publicatie test: september 2017
Test uitgevoerd door: Blenderstore
Meer testen van keukenapparatuur

, , ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.