Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste DAB+ radio voor thuis

 


Een DAB+ radio is een digitale radio (DAB staat voor Digital Audio Broadcasting). DAB is voor radio wat de CD was voor de langspeelplaat, een veel betere digitale vervanger met een hoge geluidskwaliteit. Maar wat is de beste DAB+ radio met het beste geluid en de meeste mogelijkheden?
Het betreft de beste DAB+ radio voor thuis (hoewel je de testwinnaar ook buitenshuis op een accu kunt gebruiken). 

Zoek je een ander soort DAB+ radio, bijvoorbeeld een meer portable radio, kijk dan bij onderstaande links.

Hieronder vind je informatie over de beste DAB+ radio voor thuis, de Imperial Dabman i200.

Beste DAB+ radio voor in huis: Imperial Dabman i220

De Imperial Dabman i220 is uitgeroepen tot de beste digitale radio voor in huis. Het is ook een portable radio, maar hij is voor mobiel gebruik wel wat aan de grote kant. 

Een groot voordeel van deze DAB+ radio is dat je met de Imperial Dabman i220 ook naar internet kunt luisteren. Thuis maak je verbinding met de draadloze WiFi netwerk en je kunt luisteren naar vele duizenden internetradio-stations uit de hele wereld. 

Als je met deze radio op pad gaat ben je daarbij natuurlijk afhankelijk van de beschikbaarheid van een wifi-netwerk. maar heb je een internet verbinding, dan kun je met de Imperial Dabman i220 ook buitenshuis internet op.


Verkrijgbaar in de kleuren bruin, zwart en wit


De aanwezigheid van WiFi en de mogelijkheid internetradio te luisteren is een sterk punt van de Imperial Dabman i220 digitale radio die toch al uitblinkt in aansluitmogelijkheden. Deze beste DAB+ radio uit de test kan ook muziek afspelen via een aux kabel of van een usb stick en je kunt de muziek van de computer, tablet of smartphone naar de Imperial Dabman i220 streamen.

De Imperial Dabman i220 is te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening of via de smartphone of tablet en de AirMusic app.

De kwaliteit van het geluid is natuurlijk erg belangrijk om als beste DAB getest te worden. Het geluidskwaliteit van de Imperial Dabman DAB+ radio is dan ook zeer goed. Dat maakt deze radio extra interessant om hem ook als WiFi speaker te gebruiken. Ook de muziek van je smartphone (bijv. Spotify of YouTube) kun je in hoge kwaliteit op deze beste DAB+ radio afspelen.

Meer informatie en prijzen

Kijk bij de bovenstaande link naar de Imperial Dabman i220 of bij de aanbiedingen van DAB+ radio's bij de aanbevolen winkels om deze beste DAB radio voor thuis goedkoop online te kopen. Bij de aanbiedingen nog veel meer goede DAB+ radio's te vinden. Ook digitale radio's voor in je HiFi toren, DAB+ wekkerradio's en digitale badkamerradio's.


Samenvatting:
De Imperial Dabman i220 is als beste DAB+ radio voor in huis getest. Overigens kun je dankzij de accu deze beste DAB radio uit de test ook onderweg gebruiken. Maar vooral thuis komen de grote mogelijkheden van deze beste DAB+ radio voor in huis goed tot hun recht.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.