Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste kerstboom uit de kunst kerstboom test

Tegenwoordig worden er meer kunstkerstbomen dan echte kerstbomen verkocht. Een van de voordelen van een kunstboom is dat deze jaar na jaar mooi blijft. Maar dan heb je natuurlijk wel een goede kunst kerstboom nodig. Daarom hier de beste kerstboom en de beste goedkope kunstkerstboom uit de kunstkerstboom test.


De kerstboom test is uitgevoerd door het Algemeen Dagblad. Er werden 48 kunstkerstbomen in de test meegenomen. Daarbij werd gekeken naar het uiterlijk, het gemak van het neerzetten en weer opruimen van de kunstkerstboom. Ook werd er gekeken naar brandveiligheid en naar een levensechte uitstraling van de kunstboom.


Al deze kerstbomen zijn voordelig te koop bij de aanbevolen winkels op Beste Kunstkerstboom Kopen. Kijk daar voor de laagste prijzen.

Je vindt hier onder de beste kerstboom en de beste goedkope kunstkerstboom.

Beste kerstboom: Black Box Frasier

Voor circa 200 euro koop je de Black Box Frasier. Het is een hoge uitgave, maar dan heb je ook de beste kerstboom uit de kerstboom test. Gelukkig is de aanschaf van deze beste kerstboom een eenmalige uitgave, want een kunstkerstboom van deze kwaliteit gaat een leven lang mee.

De boswachter die kunstbomen op een natuurlijk uiterlijk moest beoordelen kiest overduidelijk voor deze kunstboom. In een bos met echte bomen zou hij niet eens door de mand vallen. Alleen aan de top van deze boom kun je zien dat het een kunstkerstboom is.

Beste kerstboom: Black Box Frasier

Beste kerstboom: Black Box Frasier


Andere aanbevolen kerstbomen bij de duurdere kunstbomen zijn de Royal Christmas Spitsbergen, Triumph Tree Forest Frosted en de Triumph LED de luxe. Deze drie kunst kerstbomen zijn ook met LED verlichting verkrijgbaar. 

Kijk op het bovenstaande Beset Kunstkerstboom Kopen voor alle prijzen en meer informatie van deze andere goede kerstbomen uit de test.

Beste goedkope kunstkerstboom

Onder de honderd euro werden er drie kunst kerstbomen als aanrader aangemerkt. De Triumph Tuscan is een boom die erg mooi is. Een beetje te mooi voor mensen die van een realistische kerstboom houden, want deze kunstboom is te mooi afgewerkt en te synchroon om echt te zijn.

Triumph Tree kunst kerstbomen

De Central Park Canadian Deluxe is de goedkoopste kunstkerstboom van deze drie. Ook deze kunst kerstboom toont niet heel realistisch en is bovendien wat kaal aan de onderkant. Wel heeft de Central Park Canadian Deluxe mooie volle takken en is de boom zelf ook goed gevuld.

De derde aanbevolen goedkope kunstkerstboom is de Dakota van Intratuin. De bruine slinger om de stam toont onnatuurlijk maar is wel mooi van een afstanden. De takken glimmen onnatuurlijk. De top lijkt eerder op die van een palm dan van een naaldboom. Wel is het een stabiele boom en beschikt deze kunstkerstboom over een mooie voet.

Kijk bij het bovenaan genoemde Beste Kunstkerstboom Kopen voor prijzen, meer informatie en een top 10 van meest populaire kunst kerstbomen.

Zie ook: Meer testen kerstbomen


Onderwerp:
Bij de kunst kerstboom test van het AD is de Black Box Frasier als beste kerstboom getest. Als beste goedkope kerstboom werden drie goedkope kerstbomen aangewezen. De kwaliteit van deze kunstbomen is wel een stuk minder dan de beste kerstboom uit de test.

Kijk voor de volledige test in het Algemeen Dagblad van 6 december 2017.