Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste kunstkerstboom uit de kunstboom test

Redactie     01:00    

Tegenwoordig worden er meer kunstkerstbomen dan echte kerstbomen verkocht. Een van de voordelen van een kunstboom is dat deze jaar na jaar mooi blijft. Maar dan heb je natuurlijk wel een goede kunstkerstboom nodig. Daarom hier de beste kunstkerstboom in diverse prijsklassen uit de kunstkerstbomentest.


De kunstkerstboom test is uitgevoerd door het Algemeen Dagblad. Er werden 48 kunstkerstbomen in de test meegenomen. Daarbij werd gekeken naar het uiterlijk, het gemak van het neerzetten en weer opruimen, naar brandveiligheid en naar een levensechte uitstraling.


Al deze kerstbomen zijn voordelig te koop bij de aanbevolen winkels op Beste Kunstke    rstboom Kopen. Kijk daar voor de laagste prijzen.

Beste kunstkerstboom: Black Box Frasier

Voor circa 200 euro koop je de Black Box Frasier. Het is een eenmalige uitgave, maar dan heb je ook de beste kerstboom van deze test. De boswachter die kunstbomen op een natuurlijk uiterlijk moest beoordelen kiest overduidelijk voor deze kunstboom. In een bos met echte bomen zou hij niet eens door de mand vallen. Alleen aan de top van deze boom kun je zien dat het een kunstkerstboom is.

Black Box Frasier

Andere aanbevolen kunstkerstbomen bij de duurdere kunstbomen zijn de Royal Christmas Spitsbergen, Triumph Tree Forest Frosted en de Triumph LED de luxe. Deze drie zijn ook met LED verlichting verkrijgbaar. Kijk op het bovenstaande Beset Kunstkerstboom Kopen voor alle prijzen en meer informatie.

Beste goedkope kunstkerstboom

Onder de honder euro werden er drie kunstkerstbomen als aanrader aangemerkt. De Triumph Tuscan is een boom die erg mooi is. Een beetje te mooi voor mensen die van een realistische kerstboom houden, want deze kunstboom is te mooi afgewerkt en te synchroon om echt te zijn.

Triumph Tree kunstkerstbomen

De Central Park Canadian Deluxe is de goedkoopste van deze drie. Ook deze kunstkerstboom toont niet heel realistisch en is bovendien wat kaal aan de onderkant. Wel heeft de Central Park Canadian Deluxe mooie volle takken en is de boom zelf ook goed gevuld.

De derde aanbevolen goedkope kunstkerstboom is de Dakota van Intratuin. De bruine slinger om de stam toont onnatuurlijk maar is wel mooi van een afstanden. De takken glimmen onnatuurlijk. De top lijkt eerder op die van een palm dan van een naaldboom. Wel is het een stabiele boom en beschikt deze kunstkerstboom over een mooie voet.

Kijk bij het bovenaan genoemde Beste Kunstkerstboom Kopen voor prijzen, meer informatie en een top 10 van meest populaire kunstkerstbomen.

Zie ook: Meer testen kerstbomen

Kijk voor de volledige test in het Algemeen Dagblad van 6 december 2017.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.