Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste mini beamer uit de test

Redactie     17:55     No comments


Normaal gesproken laat een beamer zich niet makkelijk meenemen als je met het openbaar vervoer of op de fiets reist. Maar met een mini beamer (pico beamer) is dat een ander verhaal. Dit zijn kleine portable beamers die je makkelijk mee kunt nemen. Hier de beste mini beamer uit de test.

De beste mobiele beamer uit de test is de Vivitek Qumi Q3 Plus. Een beamertje dat nog geen halve kilo weegt en maar 18 bij 10 centimeter groot is, bij een hoogte van nog geen 3 centimeter. Toch projecteert deze kleine beamer beelden tot wel 2,5 meter breed. Een piepkleine maar volwaardige beamer.

Kijk bij de aanbiedingen van Vivitek beamers voor alle informatie en prijs van de Vivitek Qumi Q3 Plus, of kijk op Beste Beamer Kopen voor alle goede beamers.


Voor wie is de Vivitek Qumi Q3 Plus bedoeld?


Presentaties

Een mini beamer als deze is vooral handig voor mensen die op locatie presentaties geven. Ze hoeven dan niet te slepen met een beamer, deze portable beamer neem je gewoon in je tas of koffer mee. Dat is helemaal handig als je met het openbaar vervoer reist, maar ook voor wie met de auto gaat. Want het beeld dat de Vivitek Qumi Q3 Plus produceert is groot (tot 2,5 meter) en scherp (1280 x 720 pixels) genoeg voor gebruik in een wat grotere ruimte. Het is wel verstandig het licht in de ruimte wat te dimmen voor de beste beeldkwaliteit.

Films

Een ander doelgroep van deze portable mini beamer zijn jongeren die de projector kunnen gebruiken om films te kijken op een muur of ander glad vlak. Je kunt via WiFi of Bluetooth verbinding maken met je smartphone of tablet (Android of iOS) en filmbeelden en foto's projecteren. Ook films en foto's die op een USB-stick staan kun je zo bekijken. De kleine beamer beschikt over een eigen ingebouwde mediaspeler.

En natuurlijk kun je deze mini beamer ook gewoon thuis gebruiken, bijvoorbeeld om televisie te kijken.


Meer mogelijkheden

Presentaties, foto's, films, je bekijkt ze allemaal in groot formaat via deze beste mini beamer. Daarbij is ook het geluid geregeld want het beamertje beschikt over twee ingebouwde speakers. Wil je een beter geluid? Dan kun je een Bluetooth speaker koppelen. Ook is er een 3,5 mm mini-jack uitgang beschikbaar.Natuurlijk beschikt deze mobiele beamer over een eigen accu zodat je ook zonder stekker kunt beamen. Verder heeft deze mini beamer 8 GB aan intern geheugen en een slot voor Micro SD geheugenkaartjes.

Zie ook: Alle testen beamers
Foto's: Vivitek


Onderwerpen:
Beste mini beamer, Vivitek, test mini beamers, beste beamer test, Vivitek Quimi Q3 beamer.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.