Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Magimix foodprocessor getest als beste keukenmachine

Redactie     18:59    


Bij de test van keukenmachines is de Magimix Compact 3200 XL als beste keukenmachine uit de test gekomen. Met deze foodprocessor kun je mixen, hakken, snijden, kneden en raspen.


Een keukenmachine is een ruim begrip dat wordt gehanteerd voor zo'n beetje alle keukenapparaten waarmee je meerdere verschillende handelingen kunt uitvoeren. Een foodprocessor is een veelzijdige keukenmachine met een ruim takenpakket. Dit geldt vooral voor de als beste keukenmachine geteste Magnimix Compact 3200 XL. Snijden, hakken, raspen en mixen, maar ook megen en kneden, deze topper voor in de keuken kan het allemaal!

Wat kost deze beste keukenmachine?

Kijk bij de aanbiedingen van Magimix keukenmachines waar je deze beste keukenmachine uit de test goedkoop kunt kopen en wat de lage actuele prijs is.
 

Over de Magnimix Compact 3200 XL foodprocessor

Maar wat maakt deze foodprocessor tot de beste keukenmachine uit de test? Ten eerste natuurlijk het groot aantal bewerkingen wat je er in de keuken mee uit kunt voeren. Er worden daarvoor veel accessoires meegeleverd. Deze keukenmachine komt met een eiwitklopper, een kneedmes, een blender-mix en vier rasp- en snijbladen, te weten een raspschijf van 2 mm en van 4 mm en een plakjesschijf van 2 mm en van 4 mm. Ook worden er drie mengkommen meegeleverd, met de inhoudsmaten 1,2 liter, 2,2 liter en 2,6 liter.



De kleinste mengkom is in combinatie met zijn bijbehorende mes erg makkelijk voor het hakken van bijvoorbeeld knoflook of noten. Het is wel een nadeel dat je een kleinere mengkom alleen kunt gebruiken in combinatie met de grotere kommen. Zo maak je meer kommen vuil dan anders nodig zou zijn.

En dan is er nog de grote gebruiksvriendelijkheid en gebruiksgemak van deze keukenmachine. De 3200 XL beschikt over een extra brede invoerbuis zodat je grote stukken groente en fruit zonder eerst te snijden kunt verwerken. Ook gebruiksvriendelijk is het motorvermogen dat zichzelf automatisch aanpast. Je hoeft de snelheid dus niet zelf aan te passen.

Maar het belangrijkste van een keukenmachine is natuurlijk de kwaliteit van het hakken, mixen, kneden, snijden en raspen, en dat doet deze beste keukenmachine uit de test allemaal prima.

Zie ook


Foto's: Magimix

Onderwerp:
De beste keukenmachine uit de test van keukenmachines is de Magimix foodprocessor. Deze beste foodprocessor uit de test is een heel veelzijdige keukenmachine. Je kan er alles mee dat je van een uitgebreide keukenmachine kunt verwachten. Alle informatie over deze beste foodprocessor / beste keukenmachine uit de test vind je hier boven.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.