Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste alarmsysteem goedkoop

Redactie     18:49     No comments

beste alarmsysteem goedkoop chuango

Ben je op zoek naar een goed en betrouwbaar alarmsysteem om je huis te beveiligen? Maar hik je aan tegen de prijzen die dit soort alarmsystemen meestal kosten? Kijk dan eens naar Chuango alarmsystemen. Het beste alarmsysteem tegen een lage prijs vind je bij Chuango.


Chuango is een specialist in draadloze alarmsystemen voor in huis en een internationale trendsetter op dat terrein. Chuango alarmsystemen tegen inbrekers zijn van hoge kwaliteit en erg betrouwbaar, maar de prijs ligt veel lager dan de beveiligingssystemen van concurrerende merken. Het aanbod van Chuango is divers en compleet, met alarmsystemen met bewegingsmelders, camera's en sirenes.


Kijk voor een overzicht van alle Chuango alarmsystemen tegen de laagste prijs bij de aanbiedingen van Chuango beveiligingssystemen. Hieronder kijken we naar een paar van de alarmsystemen die je daar aantreft.

Draadloos low budget alarmsysteem

Voor iets meer dan 50 euro heb je bij Chuango al een basis-alarmsysteem met een bewegingsmelder, een magneetcontact, een 110 dB sirene en 2 afstandsbedieningen. Je kunt deze basis-set later nog uitbreiden met extra sensoren.

beste goedkope alarmsysteem


Met de afstandsbediening kun je langs de sensoren lopen zonder dat het alarm afgaat. De afstandsbedieningen beschikken ook over een paniek-knop waarmee je handmatig het alarm kunt laten afgaan als dat nodig is.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor meer informatie en de laagste prijs.

Chuango G5 Plus

Mag het wat meer geld kosten? Kijk dan vooral eens naar het Chuango G5 Plus met bediening via aan app en de mogelijkheid je via SMS of voicebericht te laten waarschuwen als er alarm is. De G5 Plus is het topmodel van Chuango.

Dit complete alarmsysteem beschikt standaard over twee sensoren, maar uitbreiden is mogelijk. Niet alleen met extra bewegingsmelders, maar bijvoorbeeld ook met een IP-bewakingscamera en apparatuur aangesloten op slimme stopcontacten.

beste alarmsysteem test


Het bewakingssysteem is te programmeren, waardoor je deze op bepaalde tijden of bepaalde dagen automatisch kunt inschakelen en uitschakelen.

Je kunt stil alarm laten afgeven via een SMS of voicebericht, of de meegeleverde luidspreker met veel kabaal af laten gaan. In de app of SMS kun je zien bij welk van de sensoren er alarm wordt gegeven. Er kunnen tot 50 sensoren worden aangesloten die elk apart benoemd kunnen worden (bijvoorbeeld voordeur, schuur, keukenraam). Het alarm kan naar 5 verschillende telefoons worden gestuurd.

Meer Chuango alarmsystemen

Dit zijn nog maar twee voorbeelden van de Chuango bewakingssystemen. Met Chuangi kun je je huis, kantoor of bedrijfspand heel goedkoop beveiligen. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor al hun beste alarmsystemen tegen een lage prijs.

Zie ook: Meer alarmsysteem testen


Onderwerp:
Een Chuango alarmsysteem is een heel goedkoop alarmsysteem, maar wel een goed alarmsysteem. Daarom is het Chuango alarmsysteem getest als beste alarmsysteem tegen een lage prijs. Dit beste goedkope alarmsysteem uit de test kost nauwelijks meer dan 50 euro, en dan heb je een compleet alarmsysteem.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.