Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Xiaomi Redmi Note 7 beste smartphone tot 250 euro

Redactie     17:04     No comments


Hardware.info heeft de Xiaomi Redmi Note 7 getest als beste smartphone met een prijs tussen de 175 en 250 euro. De 250 euro is het maximale bedrag waarvoor je zonder BKR-registratie een telefoon mag "uitzoeken" bij je mobiele telefoonabonnement.

De Xiaomi Redmi Note 7 is voor wat betreft intern geheugen / opslaggeheugen te koop in 3 versies (3GB/32GB, 4GB/64GB en 4GB/128 GB) die alle drie qua winkelprijs onder de 250 euro aangeboden worden. Hardware.info testte de middelste versie die gemiddeld bij de telefoonaanbieders 205 euro kost. Als je niet twee maar één simkaart op deze telefoon gebruikt (wat de meeste mensen zullen doen) kun je op de vrijgekomen plaats een micro SD kaartje plaatsen waarmee je tot 256 GB aan opslagruimte kunt toevoegen.

De Xiaomi Redmi Note 7 is een mooie verzorgde smartphone om te zien. De telefoon oogt duurder dan wat er op zijn prijskaartje staat. Het full HD+ scherm biedt een hoge resolutie van 2340 bij 1080 pixels. Het contrast en helderheid zijn heel goed en de afwijkingen in kleur zijn heel laag.


Ook op de camera's valt niets aan te merken. De Xiaomi Redmi Note 7 beschikt over een slimme 13 megapixel camera aan de voorkant en twee camera's aan de achterkant. De hoofdcamera biedt een 48 megapixel resolutie. Daarnaast is een 5 megapixel dieptesensor die vooral zijn nut bewijst bij het maken van portretten.

Slecht presteert deze smartphone op geen enkel onderdeel en het toestel is bijzonder compleet. Alleen het opladen zou wat sneller mogen (maar er zit dan ook een 4000 mAh accu in) en je kunt het jammer vinden dat deze smartphone geen Android One maar zijn eigen MIUI schik gebruikt.

Maar dat zijn kleine minpunten voor een verder uitstekende mobiele telefoon. De beste smartphone onder de 250 euro.

Kijk op Hardware.info voor meer informatie over de test.

Zie ook: Meer testen telefoons


Onderwerp:
De Xiaomi Redmi Note 7 is de beste goedkope smartphone uit de smartphone test van Hardware.info . Voor een lage prijs heb je met deze Xiaomi smartphone een goede volwaardige smartphone voor weinig geld. Hierboven de informatie over deze beste goedkope smartphone.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.