Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste skibril test

Redactie     13:11     No commentsBild heeft de skibrillen getest. Daarbij kwam een Uvex skibril als beste skibril uit de test. Hier kijken we naar deze beste skibril uit de skibril test, en hebben we wat goede alternatieven.


Beste skibril uit de test: Uvex G.GL 300

Uit de skibril test van van Bild kwam de Uvex G.GL 300 met een Zeer Goed als beste skibril uit de test. Met name het grote gezichtsveld en het hoge draagcomfort van deze skibril werden geprezen.

Deze beste skibril uit de test biedt een uitstekende bescherming tegen UVA, UVB en UVC stralen. Door de bolvormige dubbele lens biedt deze skibril een optimaal zicht op de piste en alles om je heen. Dit is een bijzonder sterk punt van deze beste skibril. Ook bij slecht weer heb je met deze bril een bijzonder goed zicht.Ook brildragers kunnen deze comfortabele skibril dragen. Via de ventilatieopeningen en foamlaag bovenin de skibril vind er een goede interne ventilatie plaats. Dat is niet comfortabel maar voorkomt ook condens en beslagen glazen tijdens je inspanningen.

De zachte schuimlaag maakt het dragen van deze unisex skibril extra comfortabel omdat deze zachte laag zich aan de contouren van je gezicht aanpast. De elastische band is verstelbaar en kan perfect passend worden gemaakt. Je kunt deze beste skibril uit de skibril test ook over je helm dragen.

Zoek je een goede skibril, dan is deze testwinnaar uit de skibril test absoluut een aanrader. Kijk bij bovenstaande link voor de actuele prijs van deze beste skibril in Nederland.

Andere goede skibrillen

Maar er zijn natuurlijk meer goede skibrillen. Daarom hebben we hieronder nog wat alternatieven voor je. Alle goede skibrillen en hun goedkoopste aanbieders zijn te vinden op Beste Skibril Kopen. Je vindt daar ook de actuele top 10 van populaire skibrillen in Nederland.

Uvex Cormache

De nummer 2 skibril uit de test is ook een Uvex skibril. Deze skibril is wat duurder dan de winnaar van de skibril test en bovendien niet geschikt voor brildragers. Ook mist de Uvex Cormache het brede gezichtsveld van de winnende Uvex G.GL.300 skibril.Wel is de Uvex Cormache evenals de testwinnaar een comfortabele skibril om te dragen.

Sinner Lakeridge

Zoek je een voordelige maar goede skibril? Dan is de unisex Sinner Lakeridge een alternatief. Bij de winkels bij het bovenstaande Beste Skibril Kopen vind je deze voordelige skibril van Sinner onder de 30 euro.

De Sinenr Lakeridge skibril / snowboardbril biedt een goed comfort en geeft een goed zicht. Zacht hyperallergeen foam zorgt er voor dat de bril zich goed aan de vorm van je gezicht aanpast. Dit is een goede degelijke skibril voor weinig geld.

Op het bovenaan genoemde Beste Skibril Kopen vind je nog veel meer goede skibrillen en de goedkoopste winkels om alle beste skibrillen goedkoop online te kopen.

Zie ook: Meer tests wintersport accessoires

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.