Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste werkschoenen: S3 veiligheidsschoenen

 

Zoek je goede werkschoenen die je voeten beschermen? Hier vind je de beste S3 veiligheidsschoenen.

Grisport beste S veiligheidsschoenen / werkschoenen test

De beste werkschoenen om je voeten te beschermen zijn S3 veiligheidsschoenen. S3 werkschoenen voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Maar wat zijn van deze S3 veiligheidsschoenen de beste werkschoenen? De meest gewaardeerde en meest gebruikte werkschoen is de Grisport 803L, dit zijn de beste veiligheidsschoenen / werkschoenen.


De Grisport 803L is de meest verkochte en meest gedragen veiligheidsschoen van Nederland. En dat is niet voor niets. Deze S3 veiligheidsschoen combineert de hoogste mate van bescherming aan een goed draagcomfort. En bovendien zijn deze beste werkschoenen / beste veiligheidsschoenen heel betaalbaar. 

Kijk maar bij de aanbiedingen van de Grisport 803L of bij de aanbiedingen Grisport schoenen bij de beste online winkels die Grisport schoenen goedkoop verkopen.

Hieronder vind je meer informatie over deze beste veiligheidsschoenen uit de test.

Grisport beste S veiligheidsschoenen / werkschoenen test


S3 werkschoenen, de beste veiligheidsschoenen

Deze beste veiligheidsschoenen voldoen aan de S3 veiligheidsnormering. Dat is de hoogste veiligheidsgraad voor werkschoenen. Dit zijn dus de meest veilige werkschoenen. S3 werkschoenen zijn ook de meest verkochte veiligheidsschoenen. Om aan te geven aan welke eisen de Grisport 803L veiligheidsschoenen (de beste werkschoenen) als S3 schoenen moeten voldoen geven we hieronder een overzicht van de eisen die aan de verschillende veiligheidsklassen worden gegeven

S1: Deze werkschoenen hebben een veiligheidsneus, zijn antistatisch en nemen energie op in de hak.
S1P: Als S1 werkschoenen, maar nu met tevens veiligheidszool die voet tegen scherpe voorwerpen als spijkers beschermd.
S2: Als S1 werkschoenen, maar S2 werkschoenen zijn ook bestand tegen vocht, waardoor het de betere werkschoenen voor buiten zijn. Maar de veiligheidszool ontbreekt hier.
S3: S3 werkschoenen zijn een combinatie van S1P en S2 veiligheidsschoenen. Als enige soort veiligheidsschoenen zijn deze werkschoenen zowel bestand tegen vocht als voorzien van een veiligheidszool. 

S3 veiligheidsschoenen zijn dus de beste werkschoenen. Je komt ook S4 en S5 veiligheidsnormeringen tegen, maar dit zijn werklaarzen / veiligheidslaarzen en geen schoenen.


Grisport beste S veiligheidsschoenen test


Beste werkschoenen: Grisport 803L

S3 werkschoenen zijn dus de beste veiligheidsschoenen, maar waarom zijn de Grisport 803L schoenen binnen die categorie de beste werkschoenen?

De Grisport is een werkschoen die een heel hoge veiligheid biedt, maar die ook heel betaalbaar is. Kijk maar bij de aanbiedingen bovenaan, de Grisport 803L heeft een veel lagere prijs dan vergelijkbare S3 veiligheidsschoenen van andere merken. De combinatie van bescherming, prijs, draagcomfort en uiterlijk van deze beste werkschoenen is beter dan die van welke andere veiligheidsschoen dan ook.

Alleen het uiterlijk van deze schoenen haalt de score naar beneden. De Grisport 803L schoenen zijn niet de mooiste werkschoenen, maar het uiterlijk is van minder belang als je de beste veiligheidsschoenen zoekt.

Deze beste werkschoenen van het Italiaanse schoenmerk Grisport zijn gemaakt van sterk leer. Naast een ondoordringbare veiligheidszool beschikken deze beste S3 veiligheidsschoenen ook over een sterke stalen neus en hielversteving.

De zool is bestand tegen contacttemperaturen tot wel 300 graden. Boven de zool van PU / Nitril bevindt zich nog een kevlar tussenzool. De schoen is gevoerd met cambrelle. De Grisport 803L is volledig waterdicht, dus niet alleen geschikt voor gebruik in een werkplaats of fabriek, maar ook buiten op de bouwplaats of op het land.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van de Grisport 803L veiligheidsschoenen voor alle informatie en prijzen van deze beste werkschoenen uit menig test.

Samenvatting:
De Grisport 803L gelden als beste veiligheidsschoenen / beste S3 werkschoenen. Deze beste werkschoenen S3 beschermen je voeten optimaal. Het zijn sterke lederen S3 veiligheidsschoenen die ook geheel waterdicht zijn. Dit is de beste veiligheidsschoen uit de test van veiligheidsschoenen en werkschoenen.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *