Beste werkschoenen (S3 veiligheidsschoenen)

Zoek je goede werkschoenen die je voeten beschermen? Hier vind je de beste S3 veiligheidsschoenen.

Grisport beste S veiligheidsschoenen / werkschoenen test

De beste werkschoenen om je voeten te beschermen zijn S3 veiligheidsschoenen. S3 werkschoenen voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Maar wat zijn van deze S3 veiligheidsschoenen de beste werkschoenen? 

Hier kijken we naar de Grisport 803L (de meest gewaardeerde en meest gebruikte werkschoen) en naar andere beste veiligheidsschoenen en beste werkschoenen.


S3 werkschoenen, de beste veiligheidsschoenen

Maar eerst kijken we naar de beste veiligheidsschoenen in het algemeen, de S2 veiligheidsschoenen.

Deze beste veiligheidsschoenen voldoen aan de S3 veiligheidsnormering. Dat is de hoogste veiligheidsgraad voor werkschoenen. Dit zijn dus de meest veilige werkschoenen. S3 werkschoenen zijn ook de meest verkochte veiligheidsschoenen. Om aan te geven aan welke eisen de Grisport 803L veiligheidsschoenen (de beste werkschoenen) als S3 schoenen moeten voldoen geven we hieronder een overzicht van de eisen die aan de verschillende veiligheidsklassen worden gegeven

S1: Deze werkschoenen hebben een veiligheidsneus, zijn antistatisch en nemen energie op in de hak.
 
S1P: Als S1 werkschoenen, maar nu met tevens veiligheidszool die voet tegen scherpe voorwerpen als spijkers beschermd.
 
S2: Als S1 werkschoenen, maar S2 werkschoenen zijn ook bestand tegen vocht, waardoor het de betere werkschoenen voor buiten zijn. Maar de veiligheidszool ontbreekt hier.


S3: S3 werkschoenen zijn een combinatie van S1P en S2 veiligheidsschoenen. Als enige soort veiligheidsschoenen zijn deze werkschoenen zowel bestand tegen vocht als voorzien van een veiligheidszool. 

S3 veiligheidsschoenen zijn dus de beste werkschoenen. Je komt ook S4 en S5 veiligheidsnormeringen tegen, maar dit zijn werklaarzen / veiligheidslaarzen en geen schoenen.Beste werkschoenen: Grisport 803L

De Grisport 803L is de meest verkochte en meest gedragen veiligheidsschoen van Nederland. En dat is niet voor niets. Deze S3 veiligheidsschoen combineert de hoogste mate van bescherming aan een goed draagcomfort. En bovendien zijn deze beste werkschoenen / beste veiligheidsschoenen heel betaalbaar. 

Kijk maar bij de aanbiedingen van de Grisport 803L of bij de aanbiedingen Grisport schoenen bij de beste online winkels die Grisport schoenen goedkoop verkopen.

Hieronder vind je meer informatie over deze beste veiligheidsschoenen uit de test.

Grisport beste S veiligheidsschoenen / werkschoenen test

Beste werkschoenen S3: Grisport


S3 werkschoenen zijn dus de beste veiligheidsschoenen, maar waarom zijn de Grisport 803L schoenen binnen die categorie de beste werkschoenen?

De Grisport is een werkschoen die een heel hoge veiligheid biedt, maar die ook heel betaalbaar is. Kijk maar bij de aanbiedingen bovenaan, de Grisport 803L heeft een veel lagere prijs dan vergelijkbare S3 veiligheidsschoenen van andere merken. De combinatie van bescherming, prijs, draagcomfort en uiterlijk van deze beste werkschoenen is beter dan die van welke andere veiligheidsschoen dan ook.

Alleen het uiterlijk van deze schoenen haalt de score naar beneden. De Grisport 803L schoenen zijn niet de mooiste werkschoenen, maar het uiterlijk is van minder belang als je de beste veiligheidsschoenen zoekt.

Deze beste werkschoenen van het Italiaanse schoenmerk Grisport zijn gemaakt van sterk leer. Naast een ondoordringbare veiligheidszool beschikken deze beste S3 veiligheidsschoenen ook over een sterke stalen neus en hielversteviging.

De zool is bestand tegen contacttemperaturen tot wel 300 graden. Boven de zool van PU / Nitril bevindt zich nog een kevlar tussenzool. De schoen is gevoerd met cambrelle. De Grisport 803L is volledig waterdicht, dus niet alleen geschikt voor gebruik in een werkplaats of fabriek, maar ook buiten op de bouwplaats of op het land.Aanbiedingen andere goede werkschoenen

Maar naast deze beste werkschoenen uit de test zijn er nog meer goede veiligheidsschoenen en andere goede werkschoenen. Deze vind je allemaal bij de aanbiedingen van werkschoenen hier onder.Tips kiezen beste werkschoenen

Bij de aanbiedingen van alle werkschoenen vind je een overzicht met een groot aantal van deze schoenen die je op tal van manieren kunt selecteren. Natuurlijk kun je de gewenste schoenmaat opgeven, maar onder andere ook het gewenste materiaal van de neus (staal, composiet, aluminium), het materiaal van de werkschoen zelf (leer, polyester, polyamide, microvezel, enz.), de hoogte (laag, halfhoog, hoog).

Ook je gewenste schoenmerken kun je in deze selectie meenemen. Goede werkschoen fabrikanten zijn naar Grisport onder andere Redbrick, Elten, Timberland, Gevavi, Emma en Sixton, maar ook Puma, Nike, Skechers en vele andere fabrikanten van veiligheidsschoenen.Grisport beste S veiligheidsschoenen test

Beste veiligheidsschoenen S3: GrisportWerkschoenen dames

Veel werkschoenen (en dan vooral de veiligheidsschoenen) zijn unisex schoenen, ze worden zowel door mannen als vrouwen gedragen. 

Maar er zijn ook specifieke veiligheidsschoenen (S3) voor dames. S3 veiligheidsschoenen voor dames worden onder andere gemaakt door Redbrick, Safety Jogger, Puma, Grisport Safety, Blackstone en Elten.

Deze werkschoenen voor dames zijn speciaal ontwikkeld voor de anatomische vorm van de voeten van vrouwen. Ze bieden dezelfde bescherming en veiligheid als veiligheidsschoenen voor heren, maar de S3 werkschoenen voor dames bieden de gemiddelde vrouw een betere pasvorm. Ook zijn deze veiligheidsschoenen voor vrouwen over het algemeen lichter en flexibeler dan veiligheidsschoenen voor mannen, en ook verkrijgbaar in kleine maten.

Ook aan het design en de uitstraling van werkschoenen voor dames wordt door de fabrikanten vaak extra aandacht besteed. Dames stellen vaak meer eisen aan het uiterlijk van hun werkschoenen dan heren.

Kies bij de bovenstaande overzicht bij geslacht voor dames om de dames werkschoenen te zien.Beste veiligheidsschoenen merken

Hierboven noemden we al de Grisport werkschoenen, maar er zijn meer fabrikanten die goede S3 veiligheidsschoenen maken. Hier de beste werkschoenen merken op dit gebied. 

Grisport veiligheidsschoenen

De beste S3 schoenen uit de test zijn Grisport veiligheidsschoenen. Gripsport is een schoenfabrikant uit Italië die vooral werkschoenen, werklaarzen en wandelschoenen maakt. De Grisport werkschoenen zijn erg populair door hun goede draagcomfort en verzorgde uiterlijk. Maar het zijn ook heel veilige werkschoenen.

Redbrick veiligheidsschoenen

Grisport mag dan ook wandelschoenen en andere vrijetijdsschoenen maken, Het Nederlandse Redbrick is helemaal in veiligheidsschoenen gespecialiseerd. Deze fabrikant behoort dan ook absoluut tot de beste werkschoen fabrikanten. Het was ook Redbrick die (in 2008) de eerste safety sneaker (veiligheidssneaker) uitbracht, en er daarmee voor zorgde dat veiligheidsschoenen niet altijd lompe zware schoenen hoefde te zijn.

In de S3 klasse brengt Redbrick een hele reeks veiligheidsschoenen op de markt. Zowel hoge werkschoenen als lage werkschoenen. Deze S3 veiligheidsschoenen zijn onderverdeeld in vele modelklassen zoals de Classic, Pulse, Freerunner, Motion, Ladies (speciaal voor dames) en Orginals.

Safety Jogger veiligheidsschoenen

Safety Jogger uit België brengt werkschoenen voor ieder soort werk uit. Voor winkelpersoneel en werknemers in de zorg, maar ook voor in de bouw, tansport en de industrie. Op het gebied van veiligheidsschoenen bieden ze ook een ruime keuze uit vele werkschoenen. 

Veiligheidsschoenen in vele stijlen zoals veiligheidssneakers, veiligheidslaarzen en zelfs S3 instappers en nette schoenen. Populair zijn onder andere de Safety Jogger Dakar, Cerro, Basalt, Costruboy en Hekla, maar dat zijn nog maar een paar van de tientallen veiligheidsschoenen die Safety Jogger aanbiedt.

Emma veiligheidsschoenen

Het Nederlandse Emma Safety Footwear maakt al sinds 1931 werkschoenen. Het schoenmerk heeft een rijke geschiedenis op het gebied van veiligheidsschoenen en behoort nog steeds tot de beste werkschoenen makers. 

Het aanbod aan Emma veiligheidsschoenen is ook groot. Alleen in de categorie S3 veiligheidsschoenen biedt Emma al tientallen modellen aan. Meest populair zijn de Emma hoge veiligheidsschoenen van het type Lukas, Billy en Himalaya, maar ook de lage Emma Clay werkschoen en de Emma Venus instapschoenen zijn populaire Emma S3 schoenen.

Caterpillar (CAT) veiligheidsschoenen

Het Amerikaanse Caterpillar (vaak afgekort tot Cat) is een begrip in de bouw en constructie wereld en één van de beste merken veiligheidsschoenen. Caterpillar maakt S3 werkschoenen die niet alleen heel sterk en veilig zijn maar er ook goed uitzien en comfortabel zijn om te dragen. Van setvige werklaarzen tot comfortabele maar veilige werksneakers.

Meer merken S3 veiligheidsschoenen

Andere goede veiligheidsschoenen worden gemaakt door specialisten in werkschoenen als Sixton, Dunlop, Elten, Solid Gear en Bata, maar ook door bekende meer algemene schoenfabrikanten als Puma, Reebok, Diadora en Rucanor.

Je vindt al deze goede werkschoenen bij de aanbiedingen boven.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van de Grisport 803L veiligheidsschoenen voor alle informatie en prijzen van deze beste werkschoenen uit menig test.

Zie ook:

Foto bovenaan: Grisport werkschoen

Samenvatting:
De Grisport 803L gelden als beste veiligheidsschoenen / beste S3 werkschoenen. Deze beste werkschoenen S3 beschermen je voeten optimaal. Het zijn sterke lederen S3 veiligheidsschoenen die ook geheel waterdicht zijn. Dit is de beste veiligheidsschoen uit de test van veiligheidsschoenen en werkschoenen.

Een reactie posten

0 Reacties