Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste goedkope smartphone (tot 250 euro)

Redactie     13:33     No comments


Voor een goede smartphone, met onder andere een goed beeldscherm en een goede camera, hoef je tegenwoordig echt niet veel geldmeer te betalen. Neem bijvoorbeeld de Samsung Galaxy A40 die is getest als beste smartphone onder de 250 euro. Deze beste goedkope smartphone heeft een adviesprijs van 239 euro, maar is online goedkoper verkrijgbaar.


Kijk maar bij de onderstaande aanbiedingen van deze beste goedkope smartphone bij de verschillende online winkels die deze beste smartphone onder de 250 euro aanbieden.Over de Samsung Galaxy A40

Onder andere het tijdschrift Bright testte de Samsung Galaxy A40 als beste smartphone. Hoewel deze telefoon natuurlijk niet zo goed is als smartphones die drie keer duurder zijn is de A40 een prima budget smartphone met bijvoorbeeld een goed 5,9 inch amoled beeldscherm dat in staat is om full HD beelden in prachtige kleuren weer te geven.

Ook beschikt deze beste budget smartphone over een prima selfiecamera (25 megapixel) en een dubbere camera aan de achterzijde van de camera. Dankzij een vingerafdrukscanner hoef je geen toegangscode in te tikken om toegang tot de telefoon te krijgen. Deze scanner is achterop het toestel te vinden.

Budget smartphone met drie camera's
De camera voor (25 megapixel) en de camera achter (16 megapixel) maken zeer goede foto's, vooral voor smartphones in deze prijsklasse. Als derde camera is er nog een 5 megapixel camera met groothoeklens. Met deze dubbele camera kun je heel goed foto's met diepte maken, maar de panoramafoto's die de 5 megapixel camera maakt zijn helaas wat minder van kwaliteit, vooral in vergelijking tot de mooie plaatjes van beide andere camera's.

Scherm van hoge kwaliteit
Naast de goede camera's valt het goede beeldscherm op. Een scherp beeld en heel mooie kleuren. Dit scherm is duidelijk beter en de beelden zijn duidelijk scherper dan die van andere budget telefoons. Foto's en websites zien er prachtig uit en het is plezierig om films en series te kijken op deze telefoon.

Meer sterke punten
De opslagruimte van 64 GB geeft je veel ruimte voor foto's, video's, apps en andere bestanden. Dit is nog uit te breiden tot 512 GB.Je kunt twee simkaarten (dus twee telefoonnummers) gebruiken, je kunt deze beste goedkope smartphone snel opladen en de vingerafdrukscanner werkt perfect,

Minpunten Samsung Galaxy A40
Natuurlijk is een smartphone in deze lage prijsklasse niet perfect. Dat het een goedkopere smartphone is zie je al aan de plastic behuizing en ook de accu is wat minder dan bij dure telefoons. Gelukkig heb je de snellader tot je beschikking, en een dag intensief gebruik redt deze accu nog wel.

Dat de snelheid bij zware belasting af en toe kan haperen is ook niet meer dan normaal bij zo'n goedkope smartphone.

Tegen smartphones van meer dan 500 euro legt de Samsung Galaxy A40 het af, maar voor een smartphone van nog geen 230 euro levert deze beste goedkope smartphone indrukwekkende prestaties.

Zie ook: Meer beste smartphones uit de test


Onderwerpen:
Beste smartphone test goedkope smartphones, beste goedkope smartphone test, beste budget smartphone test.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.