Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Goede goedkope vouwfiets (top 10)

In de vouwfiets top 10 vind je goede maar tevens heel betaalbare vouwfietsen. Goede vouwfietsen voor weinig geld.

Goedkope vouwfiets


Een vouwfiets is een handig vervoersmiddel voor forenzen, maar een vouwfiets (plooifiets) is ook ideaal voor wie een fiets op vakantie of bij een dagtrip wil meenemen. Maar wat is voor jou de beste vouwfiets voor weinig geld? In de vouwfiets top 10 vind je de meest populaire vouwfietsen van dit moment.

Goede goedkope vouwfietsen

Kijk voor deze meest verkochte vouwfietsen in de vouwfiets top 10. Deze goedkope vouwfietsen zijn het meest gewild bij de kopers van een vouwfiets. Dat betekent dat het in de meeste gevallen geen luxe dure vouwfiets betreft, maar een handig vouwfietsje tegen een lage prijs.


Pacto vouwfiets goedkoop

Pacto vouwfiets


Ideaal voor forenzen

De vouwfiets (in Belgiƫ plooifiets genoemd) is een fiets die zich heel makkelijk als pakketje mee laat nemen.

Mee in de trein, metro of bus
Vooral bij forenzen, scholieren en studenten die met het openbaar vervoer reizen, maar niet met het OV van deur naar deur kunnen reizen is een goede vouwfiets handig. Ze hoeven hun fiets niet op het station te stallen, ze nemen hem gewoon mee. 

Ook kun je als forens, scholier of student zowel in je woonplaats als in de plaats waar je werkt je vouwfiets gebruiken. Je hebt niet twee stationsfietsen nodig. Je vouwfiets mag zonder meerkosten mee in trein, tram, metro of bus.

Vouwfiets in de achterbak en gratis parkeren
Maar ook voor forenzen die met de auto reizen is een vouwfiets erg handig als ze niet bij hun werk kunnen parkeren. Bijvoorbeeld omdat dat duur betaald parkeren is. De auto wordt dan buiten het centrum gratis geparkeerd, en de rest van het traject wordt op de vouwfiets afgelegd.

Vooral voor een student of scholier is het belangrijk dat een vouwfiets niet alleen goed is, maar dat het ook een goedkope vouwfiets is. In de bovenstaande top 10 vind je diverse goede goedkope vouwfietsen geschikt voor een kleine beurs.

Goedkope elektrische vouwfiets

Ook goedkope elektrische vouwfietsen tref je in de vouwfiets top 10 aan. Vooral als je wat langere afstanden per fiets af moet leggen is een elektrische vouwfiets handig. 

Windgoo elektrische vouwfiets

Windgoo vouwfiets elektrisch


De elektrische vouwfiets is ook plezierig voor recreatief gebruik en vakantie. De elektrische vouwfiets is heel wat makkelijker in de auto mee te nemen dan een gewone e-bike. En op een elektrische vouwfiets verplaats je je net zo makkelijk en snel als op een gewone elektrische fiets.

Maar natuurlijk is een elektrische vouwfiets een minder goedkope vouwfiets dan een plooifiets zonder motor. De e-bike techniek is immers een dure techniek, en dat geldt dus ook voor een e-vouwfiets.

Meer vouwfietsen

Voor een gewone vouwfiets ben je niet veel geld kwijt. Al ruim onder de 250 euro heb je een goedkope vouwfiets uit de bovenstaande top 10. Voor een elektrische vouwfiets ben je wel wat meer kwijt.

Kijk bij de bovenstaande vouwfiets top 10 voor de meest verkochte vouwfietsen of kijk bij de vouwfiets tips en aanbiedingen voor meer vouwfietsen en aanbiedingen van vouwfietsen bij de beste winkels. Daar vind je bijvoorbeeld ook de duurdere vouwfietsen van Dahon.

Dahon is de marktleider in vouwfietsen. Deze fabrikant maakt vouwfietsen in vele modellen. Naar Dahion is geen goedkoop vouwfiets merk. Andere bekende vouwfiets merken die je in Nederland veel tegenkomt zijn Brompton, Popal, Beixo, Btwin, Pacto, Tern en MBM. 

Kijk bij de hier boven genoemde vouwfiets aanbiedingen voor een goede vouwfiets (elektrisch of niet) tegen een aantrekkelijke prijs.
Onderwerp:
Een vouwfiets is een heel handig fietsje om mee te nemen in de auto of in het openbaar vervoer. Met een vouwfiets kun je dan de afstanden afleggen die je anders zou moeten lopen. Maar ook voor recreatie is een goede vouwfiets erg handig. Voor lange afstanden kun je kiezen voor een goede elektrische vouwfiets. Hierboven vind je de vouwfiets top 10 met goede goedkope vouwfietsen en tips voor bij het kiezen en goedkoop kopen van de voor jou beste vouwfiets.

Een reactie posten

0 Reacties