Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Vouwfiets top 10

Redactie     12:31     No comments

Vouwfiets


Een vouwfiets is een handig vervoersmiddel voor forenzen, maar een vouwfiets (plooifiets) is ook ideaal voor wie een fiets op vakantie of bij een dagtrip wil meenemen. Maar wat is voor jou de beste vouwfiets voor weinig geld? In de vouwfiets top 10 vind je de meest populaire vouwfietsen van dit moment.

Kijk voor deze meest verkochte vouwfietsen in de vouwfiets top 10. Deze vouwfietsen zijn het meest gewild bij de kopers van een vouwfiets. Dat betekent dat het in de meeste gevallen geen luxe dure vouwfiets betreft, maar een handig vouwfietsje tegen een lage prijs.

Ideaal voor forenzen

Vooral bij forenzen, scholieren en studenten die met het openbaar vervoer reizen, maar niet met het OV van deur naar deur kunnen reizen is een goede vouwfiets handig. Ze hoeven hun fiets niet op het station te stallen, ze nemen hem gewoon mee. Ook kun je als forens, scholier of student zowel in je woonplaats als in de plaats waar je werkt je vouwfiets gebruiken. Je hebt niet twee stationsfietsen nodig.

Je vouwfiets mag zonder meerkosten mee in trein, tram, metro of bus, maar ook voor forenzen die met de auto reizen is een vouwfiets erg handig als ze niet bij hun werk kunnen parkeren. Bijvoorbeeld omdat dat duur betaald parkeren is. De auto wordt dan buiten het centrum gratis geparkeerd, en de rest van het traject wordt op de vouwfiets afgelegd.

Elektrische vouwfiets

Ook elektrische vouwfietsen tref je in de vouwfiets top 10 aan. Vooral als je wat langere afstanden per fiets af moet leggen is een elektrische vouwfiets handig. 

De elektrische vouwfiets is ook plezierig voor recreatief gebruik en vakantie. De elektrische vouwfiets is heel wat makkelijker in de auto mee te nemen dan een gewone e-bike. 

Meer vouwfietsen

Voor een gewone vouwfiets ben je niet veel geld kwijt. Al ruim onder de 300 euro heb je een vouwfiets uit de top 10. Voor een elektrische vouwfiets ben je een kleine 200 euro meer kwijt. 

Kijk bij de bovenstaande vouwfiets top 10 voor de meest verkochte vouwfietsen of kijk bij de vouwfiets tips voor meer vouwfietsen en aanbiedingen van vouwfietsen waaronder ook de duurdere vouwfietsen van Dahon.
Onderwerp:
Een vouwfiets is een heel handig fietsje om mee te nemen in de auto of in het openbaar vervoer. Met een vouwfiets kun je dan de afstanden afleggen die je anders zou moeten lopen. Maar ook voor recreatie is een goede vouwfiets erg handig. Voor lange afstanden kun je kiezen voor een goede elektrische vouwfiets. Hierboven vind je de vouwfiets top 10 en tip voor bij het kiezen en goedkoop kopen van de voor jou beste vouwfiets.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.