Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste hybride BBQ (combi BBQ). Barbecue op gas en kolen (houtskool)

 

De beste hybride BBQ / combi BBQ uit de test. Een barbecue die je zowel als gas barbecue als houtskool BBQ kunt gebruiken.

beste bbq gas en houtskool hybride bbq

Soms wil je "echt" barbecueën op houtskool, maar soms is een gasbarbecue praktischer. Normaal gesproken moet je kiezen voor gas of houtskool, of anders twee barbecues aanschaffen. 

Maar je kunt ook kiezen voor een hybride BBQ. Een barbecue op zowel gas als kolen.

De Boretti Ibrido is als beste beste hybride barbecue getest. De ideale BBQ voor twijfelaars en voor mensen die dan weer op gas en dan weer op houtskool barbecueën.


De Boretti Ibrido beschikt over een kookplaat die voor 75% uit een gasbarbecue bestaat en voor 25% uit een houtskoolbarbecue. Je kunt dus kiezen als je gaat barbecueën welk deel je gebruikt.

De Boretti Ibrido is te koop als Boretti Ibrido Top, die je in een buitenkeuken kunt inbouwen en als vrijstaand model met onderkasten (foto boven) die je als vrijstaande BBQ kunt gebruiken. Kijk hier voor de prijzen en alle specificaties.Tip: Op Beste Barbecue Kopen vind je de goedkoopste aanbieders van een barbecue, de BBQ Top 10 en tips voor aanschaf van de beste barbecue.

Een buitenkeuken op gas en houtskool

Met zijn 3 branders, zijbrander en infrarood-brander is de Borelli Ibrido meer een volwaardige buitenkeuken dan een BBQ. Maar dat wel een buitenkeuken waarop je niet alleen op gas maar ook op houtskool kunt barbecueën. Uniek!

Deze combi is ook nog eens hele praktisch, want terwijl je op houtskool aan het grillen bent kun je op het gasgedeelte sauzen en andere gerechten bereiden. Je kunt voor een flink gezelschap kokkerellen, want deze hybride BBQ / buitenkeuken is groot genoeg voor een gezelschap tot wel circa 14 personen.


Kijk voor meer informatie en prijzen van de Boretti Ibrido bij de bovenstaande link, of kijk bij de aanbiedingen gas barbecues voor nog veel meer goede gasbarbecues tegen een lage prijs.

Zie ook: Alle testen van barbecues


Samenvatting:
Twijfel je tussen een houtskool BBQ en een Gas BBQ? De Boretti Ibrido is een hybride BBQ, deze barbecue is zowel een gasbarbecue als een houtskool barbecue. Voor je begint met barbecueën kun je kiezen. Hier alle informatie over deze beste hybride barbecue.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.