Beste kerstboomverlichting voor buiten en binnen

Alle beste kerstboomverlichting. Met de beste kerstboomlampjes en lichtsnoeren voor buiten en binnen.

beste kerstboomverlichting binnen / buiten


Hoewel je tegenwoordig ook kunstkerstbomen met ge├»ntegreerde lampjes kunt kopen is er momenteel een run op kerstboomverlichting.  Echte kerstbomen (zowel binnen als buiten) en kunstbomen worden massaal van kerstlampjes voorzien. Gezellig en sfeervol. Kijk hier voor de beste kerstboomverlichting.


De beste kerstverlichting voor buiten en beste kerstverlichting voor binnen

Alle beste kerstboomverlichting vind je in het overzicht beste kerstboomverlichting (5 sterren). Al deze verlichting heeft de hoogste waardering gekregen. 

Het betreft zowel  goede kerstboomverlichting voor binnen als goede kerstverlichting voor buiten.

Het is een behoorlijk lange lijst met verschillende soorten kerstboomverlichting. Maar er is dan ook nogal wat verschil in kerstverlichting. Denk aan snoerlengte, kleur en stroomvoorziening. 

Gelukkig kun je binnen dit overzicht met beste kerstboomverlichting je voorkeuren en wensen aanvinken zodat je alleen de voor jou beste kerstboomverlichting over houdt. 

Hieronder wat informatie over de verschillende selectiemogelijkheden.Niet alle kerstverlichting is buiten te gebruiken

Veel goede kerstboomverlichting is zowel voor buiten als binnen geschikt. Maar opgelet, er zijn ook kerstlampjes die alleen binnen gebruikt kunnen worden omdat ze niet voldoende waterbestendig zijn. 

In het overzicht met beste kerstboomverlichting kun je aangeven dat je de kerstverlichting buiten wilt gebruiken.

Kerstboom verlichting Luca Lighting

Luca Lighting kerstboomverlichtingKerstboomverlichting op batterijen

Veel kerstverlichting werkt op batterijen, zodat je niet telkens een stroomsnoer naar je kerstversiering hoeft te trekken. Ook kerstboomlampjes kun je soms op batterij kopen. Omdat LED kerstboomverlichting nauwelijks stroom gebruikt kun je ook lange slingers kerstlampjes lange tijd met een batterij van stroom voorzien.

Dit is vooral bij kerstboomverlichting buiten erg handig.Lengte lichtsnoer

De lichtsnoeren met kerstlampjes kunnen heel verschillende lengtes hebben. Je hebt lange lichtsnoeren van 20 meter met duizend lampjes, maar je hebt ook een kort lichtsnoer van een meter of 5 is mogelijk. Evenals alle lengtes daar tussen in. 

De volledige lengte van een snoer kerstboomverlichting is niet voorzien van lampjes. Let bij het kiezen op de lengte waarover de lichtjes verspreid zijn, maar ook over het aantal lampjes per meter (de dichtheid) en op de snoerlengte van het deel zonder lampjes. Deze laatste kan bij kerstverlichting beter wat te lang dan te kort zijn.Kleur kerstboomverlichting

Welke kleur heeft de verlichting? Ook dat kun je natuurlijk aangeven in het overzicht met beste kerstboomverlichting. 

De meeste mensen kiezen voor wit licht, ook daarin zijn veel verschillen. Je hebt echt witte kerstlampjes, maar ook warm witte en extra warm witte kerstboomverlichting. 

De kleurwarmte van een kerstboomlampje wordt in Kelvin (K) aangegeven, waarbij 4.000K overeenkomt met het koude licht van een TL-lamp, 2.700K overeenkomt met het licht van een gloeilamp en 1.800K met het warme licht van een kaars. 

Let op! Het is dus hoe minder K, hoe warmer (en gezelliger) het licht van de kerstverlichting.


Gekleurde kerstboomverlichting Decorative Lightning

Gekleurde kerstboomverlichting Decorative LightningExtra's bij kerstboomverlichting

Sommige goede kerstboomverlichting heeft handige extra's zoals een ingebouwde timer, een dimmer, een afstandsbediening, een aan/uit schakelaar of zelfs het bedienen via een app. Handig, vooral bij buitenverlichting voor je kerstboom, maar dit soort extra's maakt de kerstverlichting wel een stuk duurder.

Kijk hier boven voor de beste kerstboomverlichting (5 sterren) voor buiten en binnen en kies de voor jou beste kerstboomlampjes.Samenvatting:
Je hebt kerstboomverlichting voor binnen en kerstboomverlichting voor buiten. En er is kerstverlichting die voor zowel binnen als buiten geschikt is. Kijk bovenaan voor alle beste kerstboomverlichting. Al de beste kerstverlichting heeft een waardering van 5 sterren gekregen.


Een reactie posten

0 Reacties