Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste autoshampoo

Een goede autoshampoo doet meer dan alleen goed wassen. Een goede autoshampoo met wax beschermt ook de lak. Hier de beste autoshampoo en beste koop uit de test.

Beste autoshampoo test


Gebruik als je de auto wast een speciale autoshampoo. Gebruik geen allesreiniger of vaatwasmiddel voor het wassen van je auto, want die ontvetten te veel. Een goede autoshampoo wast niet alleen schoon, maar beschermt de auto ook. Bijvoorbeeld door (bij sommige autoshampoos) een waxlaagje op de lak aan te brengen. Hieronder de beste autoshampoo.De beste autoshampoos

In het onderstaande overzicht beste autoshampoos vind je alle autoshampoo die met 5 sterren is gewaardeerd. 


Hieronder vind je de beste autoshampoo en een goedkoper alternatief (de beste koop).Beste autoshampoo: Meguiars Ultimate Wash & Wax

Lovende kritieken voor de Meguiars Ultimate Wash & Wax autoshampoo. Deze beste haalt de vijf sterren waardering probleemloos. Dit is geen goedkope autoshampoo, maar dat nadeel valt weer weg omdat je er maar weinig van nodig hebt om je auto grondig te reinigen en te laten glimmen.


Beste autoshampoo test Meguiars

Meguiars autoshampooNa het wassen met deze autoshampoo is het alsof de auto grondig in de was is gezet. En de auto blijft nog opmerkelijk lang daarna glanzen. 

Meguiars Ultimate Wash & Wax is een echte aanrader. Wat ons betreft de beste autoshampoo! Alleen jammer van die hogere prijs, maar het proberen absoluut waard. 

Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van Meguairs voor deze beste autoshampoo en andere auto onderhoud producten van Meguiars.Beste koop: Turtle Wax Zip Wax autoshampoo

Op het gebied van auto's wassen is Turtle Wax een bekend merk met een grote reputatie. Naast autoshampoo maakt Turtle Wax ook andere verzorgingsproducten voor de auto zoals en velgenreiniger, autopoets, interieurreiniger en (natuurlijk) autowas. 

Bij de aanbiedingen van Turtle Wax hier onder vind je al deze producten om je auto te wassen, waaronder natuurlijk de Turtle Wax autoshampoo.

beste autoshampoo test turtle wax

Turtle Wax autoshampoo


Ook deze goede autoshampoo haalt 5 sterren en is goedkoper dan de Meguiars shampoo. Turtle Wax autoshampoo laat de auto glanzen en laat een beschermende waxlaag achter die de auto tegen roest en vuil beschermt. Turtle Wax autoshampoo werkt heel plezierig. Na het aanbrengen even afspoelen en de auto glimt als een spiegel. Napoetsen of zemen is niet nodig.Andere goede autoshampoo merken

De autoshampoos van Meguiars en Turtle Wax zijn als beste autoshampoo en beste koop uit de test gekomen, maar er is meer goede shampoo voor je auto. Hier in het kort nog een paar goede autoshampoo merken.

Sonax autoshampoo

Ook Sonax behoort tot d ebeste autoshampoo merken met zijn Sonax Wash & Shine en Sonax Wash & Dry autoshampoo.

Valma autoshampoo

Ook Valma kan tot de beste autoshampoo fabrikanten gerekend worden met hun Valma Wash & Shine autoshampoo. Ook voor het reinigen van bijvoorbeeld het kunststof dashboard heeft Valma goede autoreinigingsmiddelen.

ProNano autoshampoo

Natuurlijk behoort ook ProNano tot de beste autoshampoo makers. Autoshampoo is een specialist in het reinigen van de auto, maar bijvoorbeeld ook voor de boot, truck en caravan. ProNano hefet alles voor het van binnen en buiten schoonmaken van de auto waaronder ook meerdere soorten autoshampoo.


Kijk hierboven voor de beste autoshampoo, de beste koop en andere goede autoshampoos die een 5 sterren waardering hebben gekregen.
Onderwerp:
Hier boven vind je de beste autoshampoo, de beste koop en andere beste autoshampoos (5 sterren). Je kunt al deze goede autoshampoo daar ook goedkoop kopen.


Een reactie posten

1 Reacties

 1. Het doet mij gewoon pijn als ik zie dat mensen met een allesreiniger voor in huis hun auto wassen. Dat heeft vele nadelen, en je moet de vele voordelen van een goede autoshampoo of een ander speciale reiniger voor de auto missen.

  Daarom geef ik hier onder wat informatie over de voordelen van autoshampoo ten opzichte van een algemeen schoonmaakmiddel voor in huis. Ik hoop dan dat je inziet dat het schoonmaken van de auto met een standaard sopje geen goed idee is.

  * Autoshampoo is speciaal samengesteld om de veel voorkomende vervuilingen van de auto goed te verwijderen. Bijvoorbeeld hars en resten van dode insecten, maar natuurlijk ook modder, zand en stof.

  * Autoshampoo is mild voor de lak. Dit in tegenstelling tot een allesreiniger die agressieve chemische stoffen bevat die de kwetsbare autolak kunnen aantasten en dof kunnen maken.


  * Een goede autoshampoo is ph-neutraal.

  * Autoshampoo is niet alleen mild voor lak maar ook voor andere materialen waaruit de auto bestaat zoals glas, rubber, kunststof en metaal.Er zitten geen chemische stoffen in die één van deze materialen aantasten.

  * Autoshampoo schuimt erg. Deze schuim helpt om het vuil los te laten komen van de lak zodat het makkelijk weggespoten kan worden.

  * Ook de resten van de autoshampoo zelf laten zich makkelijker afspoelen.

  * Een goede autoshampoo bevat een conditioner of wax die zorgt voor een mooie glans en die de lak van de auto beschermen.

  * De beste autoshampoos beschermen de autolak tegen UV-stralen in het licht.

  * Een goed reinigingsmiddel voor de auto laat geen strepen achter.

  Hopelijk zie je het nut van een goede autoshampoo in. Een goede speciale auto-reiniger zorgt er voor dat je auto veel langer mooi blijft.

  BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.