Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste koekenpan en beste koop

 

De beste koekenpan en de beste koop uit de koekenpan test.


Een koekenpan heeft iedereen nodig in de keuken. Maar wat is een goede koekenpan en is een dure koekenpan zijn meerprijs waard? In een grote Duitse test werden alle belangrijke koekenpannen getest. Wat is de beste koekenpan uit de test? En welke koekenpan is de beste koop?

Getest: De beste koekenpan
Getest door: Vergleich.org

Beste koekenpan uit de test: De Buyer Mineral B Element
Beste koop: Tefal Jamie Oliver koekenpan
Zie ook: Alle goede koekenpannen

Beste koekenpan: De Buyer Mineral B Element

Een heel mooie en goede gietijzeren koekenpan van het Franse kwaliteitsmerk De Buyer. Deze koekenpan is uitsluitend van natuurlijke materialen gemaakt. Geen chemische toevoegingen dus, een pan die gezond is voor mens en natuur. 

Een koekenpan ook met een goede warmteafvoer die door het gietijzer helaas wel wat aan de zware kant is. En zo heeft de gietijzeren De Buyer pan nog wat meer nadelen. Zo wordt aangeraden de pan na gebruik altijd in te vetten met olie en hij kan niet in de vaatwasser of weken in water. Dan gaat deze pan van 100% natuurlijk gietijzer roesten. Deze tip is op iedere ijzeren koekenpan van toepassing.


Maar sterke punten heeft de ijzeren De Buyer koekenpan natuurlijk ook, want anders zou men hem niet als beste koekenpan van de test uitroepen. Met deze koekenpan kun je op ieder fornuis uit de voeten. Of dat nu een gasfornuis, elektrisch fornuis, keramische kookplaat, inductieplaat of halogeen kookplaat is. 

De gietijzeren koekenpan kan tegen zeer hoge temperaturen. Ook beschikt hij over een natuurlijke anti aanbaklaag die hoe meer je hem gebruikt steeds beter wordt.

Kijk bij de link naar de De Buyer Mineral B Element koekenpan bovenaan voor aanbiedingen van deze beste koekenpan uit de test.

Beste koop: Tefal Jamie Oliver koekenpan

Op zoek naar een goedkopere maar wel goede koekenpan? Dan is de Tefal Jamie Oliver een goede keuze. Deze koekenpan is door Vergleich.org als beste koop uitgeroepen.


Het is een goedkope koekenpan waarmee je toch goede koopprestaties kunt halen. Deze goede koekenpan uit de Tefal Jamie Oliver serie is vuurvast tot 210 graden en heeft een goede warmteafvoer. Helaas kan deze aluminium koekenpan niet op een inductieplaat gebruikt worden.

Bij de link naar de Tefal Jamie Oliver koekenpan vind je een aanbieding van deze beste koop koekenpan. Bij het overzicht alle koekenpannen vind je een lijstje met alle goede koekenpannen voor inductie.

Meer goede pannen

Meer goede koekenpannen en andere goede pannen vind je op Beste Pannen Kopen. Hier vind je veel tips en informatie, maar bijvoorbeeld ook de beste winkels waar je een koekenpan of andere pan goedkoop kan kopen.

Zie ook: Meer pannen testen


Onderwerp:
De ijzeren koekenpan van De Buyer is als beste koekenpan in een Duitse test getest. De beste koop in deze koekenpannen test was de Jamie Oliver koekenpan van Tefal. Hier aanbiedingen en alle informatie over deze beste koekenpannen en van alle andere goede koekenpannen.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.