Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste koekenpan en beste koop

Redactie     11:14    


Een koekenpan heeft iedereen nodig in de keuken. Maar wat is een goede koekenpan en is een dure koekenpan zijn meerprijs waard? In een grote Duitse test werden alle belangrijke koekenpannen getest. Wat is de beste koekenpan uit de test, en wat is de beste koop?

Getest: De beste koekenpan
Getest door: Vergleich.org

Beste koekenpan uit de test: De Buyer Mineral B Element
Beste koop: Tefal Jamie Oliver koekenpan

Beste koekenpan: De Buyer Mineral B Element

Een heel mooie en goede gietijzeren koekenpan van het Franse kwaliteitsmerk De Buyer. Deze koekenpan is uitsluitend van natuurlijke materialen gemaakt. Geen chemische toevoegingen dus, een pan die gezond is voor mens en natuur. Een koekenpan ook met een goede warmteafvoer die door het gietijzer helaas wel wat aan de zware kant is. En zo heeft de gietijzeren De Buyer pan nog wat meer nadelen. Zo wordt aangeraden de pan na gebruik altijd in te vetten met olie en hij kan niet in de vaatwasser of weken in water. Dan gaat deze pan van 100% natuurlijk gietijzer roesten.


Maar sterke punten heeft de ijzeren De Buyer koekenpan natuurlijk ook, want anders zou men hem niet als beste koekenpan van de test uitroepen. Met deze koekenpan kun je op ieder fornuis uit de voeten. Of dat nu een gasfornuis, elektrisch fornuis, keramische kookplaat, inductieplaat of halogeen kookplaat is. De gietijzeren koekenpan kan tegen zeer hoge temperaturen. Ook beschikt hij over een natuurlijke antiaanbaklaag die hoe meer je hem gebruikt steeds beter wordt.

Beste koop: Tefal Jamie Oliver koekenpan

Op zoek naar een goedkopere maar wel goede koekenpan? Dan is de Tefal Jamie Oliver een goede keuze. Deze koekenpan is door Vergleich.org als beste koop uitgeroepen.


Het is een goedkope koekenpan waarmee je toch goede koopprestaties kunt halen. De koekenpan uit de Tefal Jamie Oliver serie is vuurvast tot 210 graden en heeft een goede warmteafvoer. Helaas kan deze aluminium koekenpan niet op een inductieplaat gebruikt worden.

Meer goede pannen

Meer goede koekenpannen en andere goede pannen vind je op Beste Pannen Kopen. Hier vind je veel tips en informatie, maar bijvoorbeeld ook de beste winkels waar je een koekenpan of andere pan goedkoop kan kopen.

Zie ook: Meer pannen testen


Onderwerp:
De ijzeren koekenpan van De Buyer is als beste koekenpan in een Duitse test getest. De beste koop in deze koekenpannen test was de Jamie Oliver koekenpan van Tefal. 

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.