Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test hardloopschoenen: Asics schoenen de beste

Redactie     17:53    


In Duitsland zijn de hardloopschoenen getest. Niet de loopschoenen van de gespecialiseerde merken kwamen er bij de test het best uit, maar de Asics hardloopschoenen. De Asics hardloopschoenen werden zelfs zowel als beste getest als uitgeroepen tot beste koop. Het publiek koos echter voor Brooks hardloopschoenen.


Getest: Hardloopschoenen (heren)
Getest door: Vergeleich.org

Beste hardloopschoenen uit de test: Asics Gel-Kayano 21
Beste Koop: Asics Gel-Cumulus 16
Keuze publiek: Brooks Adrenaline GTS 14
Voordelig kopen? Aanbiedingen Asics / Aanbiedingen Brooks

Beste hardloopschoenen: Asics Gel-Kayano

In deze Duitse test kwamen de Asics er het beste af, met de Asics Gel-Kayano 21 als beste hardloopschoen van allemaal. Dat deze loopschoen al aan zijn 21e editie toe is geeft wel aan dat dit een blijvertje is. Deze Asics hardloopschoenen zijn bedoeld voor mensen met een middelmatige tot zware overpronatie. Dat is het doorzakken van de voet naar binnen. In deze hardloopschoen is de FluidRide tussenzool geplaatst die zeer goed dempt, en de slijtzool bevat het DuroSponge rubber voor extra grip en duurzaamheid.


Beste Koop: Asics Gel-Cumulus hardloopschoenen

De prijs van de Asics Gel-Kayano 21 ligt ruim boven de 100 euro. Dat zal veel mensen ervan weerhouden deze Asics hardloopschoenen te kopen. Vergeleich heeft echter ook een goedkoper alternatief geselecteerd. De winkelprijs van de nummer twee uit de test, de Asics Gel-Cumulus 16, ligt enkele tientjes lager en daarbij werd deze Asics hardloopschoen de Beste Koop. (Kijk bij bovenstaande aanbiedingen / winkels voor de actuele prijzen). Deze hardloopschoenen beschikken eveneens over een FluidRide tussenzool en de Rearfoot and Forefoot Gel Cushioning zorgen voor nog meer demping, met name ter hoogte van de midden- en voorvoet.Keuze van het publiek: Brooks hardloopschoenen

Bij Vergleich kunnen ook consumenten hun waardering geven. Beide Asics schoenen haalde daarbij een gemiddelde van 4,5 van de 5 te halen sterren. Dat is heel goed, maar de Brooks Adrenaline GTS 14 hardloopschoenen haalden de maximale 5 sterren. Ook de Brooks hardloopschoenen worden door diverse winkels onder de 100 euro aangeboden. Deze allround hardloopschoenen bieden een goede balans, demping en steun. Ze zien er mooi uit en zijn goed te betalen.


Datum test: 2015
Zie ook: Meer testen hardloopschoenen

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.