Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Test hardloopschoenen: Asics en Brooks hardloopschoenen de beste

Hardloopschoenen van Asics zijn de beste hardloopschoenen en beste koop uit de hardloopschoen test. De hardlopers zelf kozen echter voor Brooks hardloopschoenen.

Beste hardloopschoenen test


In Duitsland zijn de hardloopschoenen getest. Niet de loopschoenen van de gespecialiseerde merken kwamen er bij de test het best uit, maar de Asics hardloopschoenen. De Asics hardloopschoenen werden zelfs zowel als beste getest als uitgeroepen tot beste koop. Het publiek koos echter voor Brooks hardloopschoenen. Ook deze beste hardloopschoenen vind je hier.


Getest: Hardloopschoenen (heren)
Getest door: Vergeleich.org

Beste hardloopschoenen uit de test: Asics Gel-Kayano
Beste Koop: Asics Gel-Cumulus
Keuze publiek: Brooks Adrenaline GTS 14
Voordelig kopen? Aanbiedingen Asics / Aanbiedingen Brooks

Zie ook: Aanbiedingen hardloopschoenen beste winkels


Hieronder kijken we naar deze beste hardloopschoenen uit de test van Asics en Brooks.

Beste hardloopschoenen: Asics Gel-Kayano

In deze Duitse test van hardloopschoenen kwamen de Asics hardloopschoenen er het beste af, met de Asics Gel-Kayano als beste hardloopschoen van allemaal. 

Dat deze loopschoen al aan zijn 21e editie toe is geeft wel aan dat dit een blijvertje is. Deze beste Asics hardloopschoenen zijn bedoeld voor mensen met een middelmatige tot zware overpronatie. Overpronatie is het doorzakken van de voet naar binnen. Deze beste hardloopschoenen uit de test geven dus een heel goede steun.

In deze Asics hardloopschoen is de FluidRide tussenzool geplaatst die zeer goed dempt, en de slijtzool van de best geteste Asics hardloopschoenen bevat het DuroSponge rubber voor extra grip en duurzaamheid.


Asics Gel-Kayano hardloopschoenen

Asics Gel-Kayano hardloopschoen

Beste Koop: Asics Gel-Cumulus hardloopschoenen

De prijs van de Asics Gel-Kayano ligt ruim boven de 100 euro. Dat zal veel mensen ervan weerhouden deze beste Asics hardloopschoenen te kopen. Vergeleich heeft daarom ook een goedkoper alternatief geselecteerd. Ook deze beste hardloopschoen is van Asics.

De winkelprijs van de nummer twee uit de hardloopschoen test, de Asics Gel-Cumulus 16, ligt enkele tientjes lager en daarbij werd deze Asics hardloopschoen de Beste Koop in hun test. 

Kijk bij bovenstaande aanbiedingen / winkels voor de actuele prijzen van deze beste koop bij de hardloopschoenen. 

Deze Asics hardloopschoenen beschikken eveneens over een FluidRide tussenzool. De Rearfoot and Forefoot Gel Cushioning zorgen daarnaast voor nog meer demping. Met name ter hoogte van de midden- en voorvoet profiteer je van deze goede demping.


Asics Gel-Cumulus hardloopschoenen


Asics Gel-Cumulus hardloopschoen


Keuze van het publiek: Brooks hardloopschoenen

Bij Vergleich kunnen ook consumenten hun waardering geven. Beide Asics schoenen haalde daarbij een gemiddelde van 4,5 van de 5 te halen sterren. Dat is heel goed, maar de Brooks Adrenaline GTS 14 hardloopschoenen haalden de maximale 5 sterren. Deze Brooks hardloopschoenen zijn dus de beste hardloopschoenen volgens de hardlopers die de schoenen gebruiken.

Ook de Brooks hardloopschoenen worden door diverse winkels onder de 100 euro aangeboden. Deze allround hardloopschoenen bieden een goede balans, demping en steun. De Brooks hardloopschoenen zien er mooi uit en zijn goed te betalen.


Brooks hardloopschoenen

Brooks hardloopschoenen


Zie ook: Meer testen hardloopschoenen


Onderwerp:
Bij een Duitse hardloopschoenen test zijn Asics hardloopschoenen als beste hardloopschoenen en beste koop hardloopschoen getest. De beste loopschoenen volgens de gebruikers zijn echter de Brooks hardloopschoenen. Hier boven informatie en aanbiedingen van deze beste hardloopschoenen.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik kan Asics hardloopschoenen aanbevelen. Ik gebruik andere Asics loopschoenen dan de beste geteste hardloopschoenen hier boven namelijk de Asics Gel-Kayano 31 voor dames. Ik heb ze pas ontvangen, maar ze zaten meteen heerlijk. Ik ben vooral tevreden over de heel goede demping die deze schoenen geven. Het zijn heerlijk comfortabele hardloopschoenen.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.