Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste haarverf dames

Redactie     16:57    


In Duitsland is de haarverf getest. En we hebben goed nieuws, want hierbij kwam plantaardige natuurlijk haarverf als beste uit de bus. Kijk hier onder voor meer informatie over deze test van haarverf voor dames.

Getest: Beste haarverf voor dames
Getest door: vergleich.org

Beste haarverf uit de test: Logona plantaardige haarverf

Beste haarverf: Logona

De Logona haarverf kwam als beste uit de test. In Nederland is dit merk lang niet overal verkrijgbaar, maar online kun je deze beste haarverf voor dames gelukkig wel goed kopen (zie link hier boven).Logona haarverf is te koop in vele tinten bruin, blond, zwart en rood. Te veel tinten om hier allemaal op te noemen.  Alle Logona haarverf is plantaardig, milieuvriendelijk en ook geschikt voor mensen met een allergie. Dat neemt niet weg dat deze haarverf overtuigend als beste uit de test van haarverf kwam. Logona haarverf kleurt bijzonder goed, en het haar houdt ook lang zijn kleur.

Een goede eigenschap van Logona haarverf is dat deze verf niet in de haarstructuur trekt maar er een gekleurd laagje omheen legt. Zo vormt Logona geen belasting voor het haar. De plantaardige haarverf is 100% natuurlijk en bevat dus geen nare stoffen als peroxide, ammoniak of PPD. Je kunt deze haarverf gerust gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Logona haarverf draagt het BDIH-keurmerk voor gecertificeerde natuurcosmetica.

Tip: Haarverf en andere verzorgingsproducten zijn online goedkoop te koop bij de beste online drogisterijen. Vooral bij grootverpakkingen kun je hoge kortingen krijgen.

Zie ook: Meer testen van haarverf


Onderwerp:
Logona haarverf is in een haarverf test als beste haarverf voor dames getest. Deze beste haarverf is natuurlijke plantaardige haarverf die in vele kleuren te koop is. De beste haarverf is heel zacht voor het haar en geschikt voor mensen met een allergie en zwangere vrouwen.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.