Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Rugzak Dakine beste in test rugzakken

De Dakine Campus rugzak is als beste rugzak getest in een test van rugzakken. Kijk hier voor meer informatie en goedkope aanbiedingen.

Dakine rugzak beste rugzakken test

Rugzakken zijn er in overvloed te koop. Maar welke rugzak is nou een aanrader? Het Duitse consumententijdschrift Vergleich heeft rugtassen getest. Lees hier hun bevindingen.


Getest: Rugzakken / rugzakken
Getest door: Vergleich

Beste rugzak / rugtas: Dakine Campus
Te koop bij: Aanbevolen winkels om een rugzak te kopen


Beste rugzak: Dakine Campus

De Dakine Campus (zie link hier boven) is een ruime polyester rugzak, Een goede rugtas die zowel door vrouwen als mannen te gebruiken is. Zoals de naam al aangeeft is het een heel goede rugzak om als schooltas te gebruiken maar de Dakine Campus rugzak is veel meer dan dat.

Deze beste rugzak uit de test is bijvoorbeeld ook een rugzak die heel geschikt is  voor lange wandeltochten. De Dakine Campus rugtas is aangenaam om te dragen en dankzij zijn thermisch geïsoleerde compartiment kun je in deze beste rugzak voedsel en dranken koud of juist warm houden. De omgevingstemperatuur heeft heen invloed op het eten en drinken in dit compartiment van deze beste rugtas uit de test.


Dakine Campus rugzakken

Veel keuze uit Dakine Campus rugzakken


Maar deze ruime rugtas (men testte de rugzak met een inhoud van 33 liter) heeft meer compartimenten. Bijvoorbeeld ook een aparte voor een laptop (tot 15 inch), fleece zakken voor kwetsbare kleine spullen (bijvoorbeeld één voor de zonnebril, maar ook voor de telefoon en sleutels) en netzakken aan de zijkant. En dan hebben we het nog niet over het ruime hoofdvak met een lekker wijde opening aan de bovenzijde.

Door de vele zakken is dit een ideale rugzak voor mensen die hun spullen niet in één groot vak gooien, maar het gestructureerd opbergen. Overigens is hij er ook als 25 liter versie en te koop in heel veel kleuren en designs (zie afbeelding hierboven).

Tip: Op Beste Rugzak Kopen vind je de beste online aanbieders van rugzakken, de rugzak top 10, een rugzak keuzehulp en veel meer tips en hulp voor bij het kopen van de beste rugzak.

Kijk bij bovengenoemde winkels voor alle mogelijkheden en de actuele (laagste) prijs.

Zie ook: Meer rugzak testen


Onderwerp:
In een Duitse test zijn de Dakine Campus rugzakken als beste rugzak getest.De beste rugzak uit de test is in vele varianten te koop. In vele maten en met veel verschillende prints.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Dakine maakt prima rugzakken. Zowel mijn tienerdochter als mijn basisschool zoontje hebben een Dakine rugzak als schooltas. Voor de tiener is dat de 33 liter Dakine Campus die lekker stevig is en over veel vakken en ruimte beschikt voor alle schoolspullen en alles wat nog meer mee moet (en geloof me, vooral dat laatste is veel).

    Voor een basisschool leerling hoeft de schooltas niet zo groot te zijn. En groot is voor een kleiner kind natuurlijk ook helemaal niet handig. Omdat de Dakine Campus zo goed beviel heb ik voor mijn zoon daarom ook een Dakine rugzak gekocht, maar hij gebruikt de Dakine Grom van 13 liter. Dat is een stoere kleine rugzak. Absoluut geen kinderrugzak want daar is hij dan weer veel te oud voor. Ook deze Dakine schooltas bevalt ons prima.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.