Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Rugzak Dakine beste in test rugzakken

Redactie     18:47    


Rugzakken zijn er in overvloed te koop. Maar welke rugzak is nou een aanrader? Het Duitse consumententijdschrift Vergleich heeft rugtassen getest. Lees hier hun bevindingen.


Getest: Rugzakken / rugzakken
Getest door: Vergleich

Beste rugzak / rugtas: Dakine Campus
Te koop bij: Aanbevolen winkels om een rugzak te kopen


Beste rugzak: Dakine Campus

De Dakine Campus is een ruime polyester rugzak die zowel door vrouwen als mannen te gebruiken is. Zoals de naam al aangeeft is het een heel goede rugtas om als schooltas te gebruiken maar de Dakine Campus rugzak is veel meer dan dat.

Deze beste rugzak uit de test is bijvoorbeeld ook heel geschikt voor lange wandeltochten. Hij is aangenaam om te dragen en dankzij zijn thermisch geïsoleerde compartiment kun je voedsel en dranken koud of juist warm houden. De omgevingstemperatuur heeft heen invloed op het eten en drinken in dit compartiment van deze rugtas.Maar deze ruime rugtas (men testte de rugzak met een inhoud van 33 liter) heeft meer compartimenten. Bijvoorbeeld ook een aparte voor een laptop (tot 15 inch), fleece zakken voor kwetsbare kleine spullen (bijvoorbeeld één voor de zonnebril, maar ook voor de telefoon en sleutels) en netzakken aan de zijkant. En dan hebben we het nog niet over het ruime hoofdvak met een lekker wijde opening aan de bovenzijde.

Door de vele zakken is dit een ideale rugzak voor mensen die hun spullen niet in één groot vak gooien, maar het gestructureerd opbergen. Overigens is hij er ook als 25 liter versie en te koop in heel veel kleuren en designs (zie afbeelding hierboven).

Tip: Op Beste Rugzak Kopen vind je de beste online aanbieders van rugzakken, de rugzak top 10, een rugzak keuzehulp en veel meer tips en hulp voor bij het kopen van de beste rugzak.

Kijk bij bovengenoemde winkels voor alle mogelijkheden en de actuele (laagste) prijs.

Zie ook: Meer rugzak testen


Onderwerp:
In een Duitse test zijn de Dakine Campus rugzakken als beste rugzak getest.De beste rugzak uit de test is in vele varianten te koop. In vele maten en met veel verschillende prints.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.