Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste goedkope mountainbike


De Cube LTD Pro is bij de Nationale Fietstest 2016 uitgeroepen tot de beste goedkope mountainbike. De Cube LTD Pro haalde hele hoge cijfers.

Koop goedkoop de Cube LTD Pro

En dan te bedenken dat de Cube LTD Pro één va de goedkoopste mountainbikes uit de test is. Online koop je deze beste mountainbike uit de test voor minder dan 1.100 euro. Zijn directe concurrenten zijn veel duurder.

Test beste mountainbike

Test: Beste mountainbike onder de 1.299 euro
Getest door: Nationale Fietstest
Publicatie test: 23 april 2016
Beste mountainbike uit de test: Cube LTD Pro


Beste goedkope mountainbike: Cube LTD Pro

De Cube LTD Pro wordt wel de Harley Davidson onder de mountainbikes genoemd. Deze titel heeft de mountainbike te danken aan zijn brede stuur. Door dit brede stuur neem je een houding aan die er voor zorgt voor een fijn gevoel van controle over de fiets op iedere ondergrond. De beste mountainbike uit de test rijdt heel comfortabel en luistert heel goed naar zijn berijder.

De Cube LTD Pro 29 mountainbike biedt bijzonder veel waar voor zijn geld. Het is een zeer degelijke mountainbike met een sterk en licht aluminium frame dat is afgemonteerd met de veelgeprezen Shimano XT onderdelen. Met zijn 22 versnellingen kun je altijd het juiste verzet kiezen terwijl de hydraulische schijfremmen zorgen voor extra veiligheid. De kabels van deze Cube mountainbike zijn grotendeels in het frame weggewerkt wat ze veel minder kwetsbaar maakt. Iets dat bij een mountainbike natuurlijk erg belangrijk is.De Cube mountainbike klopte in deze prijsklasse concurrenten van onder andere Trek, Giant, Bulls en Grand Canyon. De Cube LTD Pro is een uitstekende mountainbike voor wie een heel goede mountainbike voor weinig geld zoekt. De test van de beste mountainbike van de Nationale Fietstest bewijst dat.

Kijk bij de bovengenoemde winkel voor de Cube mountainbike en andere goede mountainbikes tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer testen mountainbikes