Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste verticuteermachine

Redactie     15:13     1 comment


Met een verticuteermachine verwijder je mos en onkruid uit je gazon zonder het gras aan te tasten. Hierdoor wordt het gazon gezonder en mooier. Een verticuteermachine zorgt ook voor  een verbeterde opname van lucht, water en voedingsstoffen. Maar wat is de beste verticuteermachine?

Getest: Vericuteermachines
Getest door: Vergeleich.de

Beste verticuteermachine uit de test: Einhell GE SA 1640
Beste koop: Gardena EVC 1000 verticuteermachine

Beste verticuteermachine: Einhell GE SA 1640

De beste verticuteermachine is volgens de Duitse vergelijkingssite Vergleich de Einhell GE SA 1640. De Einhell verticuteermachine scoorde een 1,7 (In Duitsland geldt hoe lager de score hoe beter). Ook van de klanten kreeg deze verticuteermachine 4 van de 5 te behalen sterren.


De Einhell GE SA 1640 is een elektrische verticuteermachine en beluchter in één. Je wisselt van functie door de rollen te verwisselen. De verticuteer-rol beschikt over 20 roestvrijstalen messen, de beluchtingsrol over 30 klauwen. De GE-SA 1640 kent vier diepte-instellingen voor altijd het gewenste resultaat. Plezieris zijn ook de brede wielen omdat deze weinig druk op het gras uitoefenen. Deze beste verticuteermachine uit de test is erg makkelijk te bedienen.

Deze beste verticuteermachine uit de test kun je, evenal andere goede verticuteermachines, tegen een lage prijs vinden bij de eerder genoemde aanbiedingen.

Beste Koop: Gardena EVC 1000

Ook de Gardena EVC 1000 is een elektrische verticuteermachine, maar een stuk goedkoper dan de Einhell. Daarom koos Vergleich deze nummer twee uit de test tot Beste Koop. De goedkopere Gardena kan echter niet als beluchter dienst doen.

Kijk voor aanbiedingen van de Gardena EVC 1000 en andere goede verticuteermachines bij de bovenaan genoemde aanbiedingen.

Tip: De goedkoopste winkels voor een verticuteermachine vind je op Beste Verticuteermachine Kopen. Daar vind je ook een keuzehulp en tip voor bij het kiezen van de voor jou beste verticuteermachine.De Gardena EVC 1000 ziet er eenvoudig uit (als een handmaaier bijna), maar beschikt over een krachtige 1.000 watt motor met een hoog doortrekvermogen. Hij is zeer compact en wendbaar en kan ook heel goed ingeklapt worden. het is wel jammer dat de grasopvangzak ontbreekt.

Kijk bij de bovenaan genoemde links voor deze twee beste verticuteermachines tegen een lage prijs.

Zie ook: Meer verticuteermachine testen


Onderwerp:
Einhell beste verticuteermachine test elektrische verticuteermachines, Gardena beste koop test.

, ,


1
replies
  1. De eerste keer verticuteren was bij wij wel even schrikken want er stond heel wat meer mos dan gras in het gazon. Gelukkig was dat na wat bemesten en bijzaaien in enkele weken verholpen en sindsdien heb ik een heel mooie grasmat. 1 of 2 keer verticuteren zou genoeg moeten zijn maar ik pak de verticuteermachine wat vaker. Gewoon omdat ik er lol in heb, hahaha.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.