Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

BSP Voyager, een goede goedkope stadsfiets

Zoek je een relatief goedkope fiets, maar wel een fiets van goede kwaliteit? Kijk dan eens naar de BSP Voyager. Een voordelige stadsfiets van goede kwaliteit.

BSP Voyager beste goedkope stadsfiets

BSP is een Nederlandse fietsfabrikant die fietsen maakt met een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Dat geldt ook voor de BSP Voyager, een stadsfiets die ook bij langere fietstochten prima presteert.

BSP fietsen, heel goede prijs / kwaliteit verhouding

Natuurlijk, er zijn (veel) goedkopere fietsen dan de BSP Voyager, maar dat zijn ook fietsen van mindere kwaliteit. De BSP Voyager is een betrouwbare stadsfiets van goede kwaliteit, gemaakt door de fietsfabrikant BSP uit Utrecht. 

De BSP Voyager is enige jaren terug in de Nationale Fietstest door de Telegraaf als beste voordelige stadsfiets getest. Dat geeft wel aan hoe degelijk en goed deze goedkope fiets van BSP is.

Kijk hieronder voor aanbiedingen van de BSP Voyager fiets bij de beste winkels om BSP fietsen goedkoop online te kopen. Bij deze winkels koop je een BSP fiets vaak met hoge korting.BSP beste goedkope fiets test

Een heel complete goedkope stadsfiets

De BSP Voyager is een heel complete stadsfiets met 7 versnellingen (Shimano Nexus), een licht maar stevig aluminium frame, een door de verzekeraars goedgekeurd slot, anti-blokkeerremmen (rollerbrakes), een comfortabel gelzadel, een veilig gesloten kettingkast, verlichting en snelbinders. 

De verlichting werkt zowel voor als achter via een naafdynamo, dus geen gedoe met batterijen of losse fietslichtjes. Kortom de BSP Voyager biedt heel veel kwaliteit en luxe voor een relatief goedkope stadsfiets.

Bovendien is de BSP Voyager een mooie stadsfiets met een heel plezierig rijgedrag. Een aanrader als je een goede betaalbare stadsfiets zoekt.

BSP Voyager Belt

Liever een beltdrive (riem aandrijving) dan een fietsketting? BSP heeft ook de BSP Voyager Belt uitgebracht, met een Gates GDX belt, Shimano hydraulische schijfremmen en 8 versnellingen. Een nog betere versie van de BSP Voyager fiets.

Over BSP fietsen

BSP is een jong Nederlands fietsenmerk dat betaalbare maar goede fietsen maakt. Ze maken een breed assortiment fietsen voor volwassenen en kinderen. Stadsfietsen, omafietsen en transportfietsen, maar ook meer specialistische fietsen als elektrische fietsen en moederfietsen. 

Alle BSP fietsen worden in Nederland gemaakt met onderdelen van topfabrikanten. BSP is een merknaam van Hei-Bike Products BV uit Utrecht.

Kijk bij de bovengenoemde aanbevolen fietsenwinkel om de BSP Voyager goedkoop te kopen.

Zie ook: Meer testen van stadsfietsen


Onderwerp:
De BSP Voyager is een relatief goedkope stadsfiets die enige jaren terug als beste voordelige stadsfiets in de Nationale Fietstest is getest. Hier meer informatie over deze betaalbare fiets van goede kwaliteit en aanbiedingen van BSP fietsen bij de beste winkels online.