Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste goedkope stadsfiets

Redactie     15:20    


Wat heeft een stadsfiets onder de 799 euro je te bieden. De Fietsersbond testte samen met de Telegraaf en de Consumentenbond in het kader van de Nationale Fietstest 2016 een aantal goedkope stadsfietsen. Van Batavus en Gazelle, maar ook van Pegasus, Bikkel en BSP. Hier de uitslag van deze Goedkope Stadsfiets Test.

Getest: Stadsfietsen onder de 799 euro
Getest door: Nationale Fietstest 2016
Publicatie test: De Telegraaf 23 april 2016
Beste stadsfiets uit de test: BSP Voyager
Goedkoop te koop bij: Aanbevolen winkels BSP fietsen

Beste goedkope stadsfiets: BSP Voyager

Met zijn adviesprijs van 799 euro valt deze fiets niet in de categorie van goedkope stadsfietsen, maar bij bovenstaande winkels koop je de BPS Voyager met een heel hoge korting.


De BSP Voyager laat concurrenten als de Batavus Wayz en de Gazelle Puur NL+ ruim achter zich, en dat is helemaal niet onterecht. De BSP Voyager is een heel complete stadsfiets met 7 versnellingen (Shimano Nexus), een licht maar stevig aluminium frame, een door de verzekeraars goedgekeurd slot, anti-blokkeerremmen (rollerbrakes), een comfortabel gelzadel, een veilig gesloten kettingkast, verlichting en snelbinders. Kortom de BSP Voyager biedt heel veel kwaliteit en luxe voor een goedkope stadsfiets.

Het testteam van de Nationale Fietstest is vooral te spreken over het rijgedrag. Op dit punt is de BPS Voyager de enige stadsfiets die de maximaal te behalen vijf sterren krijgt. Ook op styling scoort de BSP Voyager hoog. Het is inderdaad een mooie fiets.

Over BSP fietsen

BSP is een jong Nederlands fietsenmerk dat betaalbare maar goede fietsen maakt. Ze maken een breed assortiment fietsen voor volwassenen en kinderen. Stadsfietsen, omafietsen en transportfietsen, maar ook meer specialistische fietsen als elektrische fietsen en moederfietsen. Alle BSP fietsen worden in Nederland gemaakt met onderdelen van topfabrikanten. BSP is een merknaam van Hei-Bike Products BV uit Utrecht.

Kijk bij de bovengenoemde aanbevolen fietsenwinkel om de BSP Voyager goedkoop te kopen.

Zie ook: Meer testen van stadsfietsen,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.