Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Beste dakkoffer test ANWB (en beste koop)

Kijk hieronder wat de beste dakkoffer en de beste koop uit de ANWB dakkoffer test is. Ook vind je aanbiedingen van deze goede dakkoffers.

ANWB dakkoffer test Thule beste dakkoffer

De ANWB heeft in de dakkoffer test de belangrijkste getest. Wat is volgens de ANWB de beste dakkoffer en wat is hun beste koop (Voordelige Keus)? Hier de beste dakkoffers uit de test.

De ANWB testte zes dakkoffers van Thule, Hapro, Menabo, G3, Farad en Whispbar. Het betrof dakkoffers met een inhoud van 340 tot 460 liter. De capaciteit van zo'n dakkoffer is te vergelijken met die van een kofferbak. Deze dakkoffers bieden dus veel extra bagageruimte voor een relatief lage prijs.

De beste dakkoffer en de beste koop uit de ANWB dakkoffer test zijn ook in andere formaten te koop. Daarover hieronder meer.

De beste dakkoffer uit de test was de Thule Motion dakkoffer, de beste koop was de Hapro. Hieronder meer informatie over de dakkoffers van Thule en Hapro. 

Ook hebben we de aanbiedingen van deze beste dakkoffers uit de test.

Beste dakkoffer ANWB test: Thule Motion

De winnaar mag geen verrassing zijn. De Thule Motion XL dakkoffer heeft al heel wat ervaring met het winnen van vergelijkende tests van dakkoffers. Bij de ANWB dakkoffertest 2016 was de Thule Motion dakkoffer een overtuigende winnaar. De Thule dakkoffer scoorde een goed tot zeer goed.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen Thule Motion dakkoffers voor de actuele prijs van deze beste dakkoffer uit de dakkoffer test.

De Thule Motion XT is te koop in vele formaten, namelijk de Thule Motion XT Sport (300 liter) en als Thule Motion XT M (400 liter), L (450 liter), XL (500 liter) en XXL (610 liter). Deze zijn allemaal verkrijgbaar in de kleuren zwart en grijs.De Thule Motion is een stevige dakkoffer met een goed slot. Je bagage is veilig als je even van de auto weg bent. Ondanks zijn hoge waardering werden er toch twee nadelen geconstateerd. De geteste dakkoffer bleek niet geheel waterdicht en het testteam van de ANWB vond de dakkoffer met een gewicht van deze beste dakkkoffer ook wat aan de zware kant.

Voordelige Keus: Hapro Traxer

De titel Voordelige Keus (beste koop) ging naar de Hapro Traxer die aanmerkelijk goedkoper is (kijk bij de bovengenoemde winkels voor de actuele winkelprijzen) maar ook een Goed scoorde. 

Getest werd de 6.6. versie (410 liter), maar deze beste koop bij de dakkoffers is er ook als Traxer 4.6 (370 liter), Traxer 5.6 (370 liter, smaller) en Traxer 8.6 (530 liter).

De Hapro Traxer is een makkelijk te bevestigen dakkoffer met een prima prijs / kwaliteit verhouding. De 6.6. versie van deze autokoffer biedt ruimte aan 380 liter bagage. Dat is minder dan de Thule Motion XL, maar toch is deze Hapro dakkoffer niet veel lichter. 

Ook de Hapro lekte op twee plekken en een geconstateerd nadeel zijn de bevestigingspunten die op twee plaatsen uitsteken. Maar buiten dat is het een goede dakkoffer tegen een opvallend lage prijs. 

Kijk maar bij de bovenstaande aanbiedingen van Hapro Traxer dakkoffers.

beste koop anwb dakkoffer test hapro

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen voor deze beste dakkoffers en andere goede dakkoffers tegen de laagste prijs.

De volledige test is te lezen in de ANWB Kampioen juni 2016.Onderwerp:
Bij de ANWB dakkoffer test 2016 is de Thule Motion XL als beste dakkoffer getest. De beste koop uit de ANWB dakkoffer test was van Hapro. Ook dakkoffers van Menabo, Farad, G3 en Whsipbar werden door de ANWB getest. Hierboven vind je informatie over de beste dakkoffer van Thule en de beste koop van Hapro.