Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Fatboy Original. Nog steeds de beste zitzak in test

De originele Fatboy zitzak is nog steeds één van de beste zitzakken. Hier een review, aanbiedingen en een vergelijk van Fitboy zitzakken en goedkope zitzakken.

Fatboy zitzak


De klassieke Fatboy Original is nog steeds de beste zitzak die je kunt kopen. Tenminste, dat is de conclusie uit meerdere vergelijkende testen van zitzakken. De Fatboy Original is ook een legendarische zitzak. Deze allereerste moderne zitzak heeft veel navolging gekregen. Maar de Fatboy zitzak is nog steeds de beste zitzak.

Dit blijkt tenminste uit zitzak tests van vergelijkingssites als Testsieger Aktuell en Top10 Vergleich die de diverse zitzakken die op de markt zijn los van elkaar hebben getest. Bij beide testen kwam de originele Fatboy zitzak als beste zitzak uit de test.

Hieronder informatie over deze beste zitzak. Kijk voor meer details, alle verschillende versies, en de laagste actuele prijzen bij de aanbiedingen van Fatboy zitzakken.

Fatboy Original zitzak

De Fatboy zitzak, een echte klassieker

De Fatboy werd in 1988 door de Fin Jukka Setälä bedacht als hip en kleurrijk alternatief voor de wat saaie beanbags die toen op de markt waren. Zijn Fatboy zitzak was kleuriger, praktischer en makkelijker schoon te maken.

Zitzak Fatboy Original


De Fatboy zorgde ervoor dat de zitzak populair werd bij een groot publiek en vond navolging bij vele fabrikanten. In de loop der tijd kwamen deze met steeds meer voorgevormde zitzakken, soms lijken het zelfs wel stoelen. Daarbij vergeleken is de Fatboy maar een vormloze zak. 

Maar doordat de Fatboy zitzak zo makkelijk zelf te vormen is kan deze op tal van manieren worden gebruikt. Je kunt er languit op liggen, maar hem ook als een stoel vormen. Je kunt een Fatboy Original zelfs als bed gebruiken en er op slapen (ligzak). Je vormt hem in de vorm die je wenst.

Het verschil tussen een Fatboy en goedkope zitzakken

Dat de Fatboy Original zitzak zoveel makkelijker gevormd kan worden dan andere (vaak goedkopere) zitzakken komt door de vulling. De originele Fatboy is gevuld met EPS parels waar andere merken vaak kiezen voor veel goedkoper polystreen, dat vaak een restproduct is. 

Deze vulling van betere kwaliteit is een groot verschil tussen Fatboy zitzakken en veel goedkopere zitzakken die er op het eerste gezicht vergelijkbaar uitzien maar in zitcomfort ver echter blijven bij de Fatboy Original.

Andere voordelen van de Fatboy Original zijn de vele aansprekende kleuren waarin deze verkrijgbaar zijn en het gemak waarmee de zitzak (gemaakt van gecoat nylon) te reinigen is.

Fatboy voor buiten

En de klassieke Fatboy is nu ook te koop als Fatboy Original Outdoor die, zoals de naam al aangeeft, ook buiten is te gebruiken zonder dat je bang hoeft te zijn voor vocht en regen.

De Fatboy Original is voordelig en in alle soorten verkrijgbaar via de beste winkels om een zitzak te kopen.

Zie ook: Meer testen zitzakken


Onderwerp:
De Fatboy zitzak is de eerste moderne zitzak. Maar na al die jaren is de Fatboy nog steeds één van de beste zitzakken. Hierboven informatie over de Fatboy Original zitzak (de originele Fatboy zitzak) en aanbiedingen van de Fatboy zitzak.