Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Bosch beste in accu schroefmachine test

Bij de een test van elektrische accu schroefmachines en elektrische schroevendraaiers is de Bosch IXO als beste accu schroefmachine getest.

Bosch accu schroefmachine test

Een accu schroefmachine is een handig apparaatje voor in je gereedschapskast. Schroeven gaat met een accu schroefmachine veel beter dan met de hand, en een accu-schroefmachine is veel praktischer in het gebruik dat een accu boormachine met schroeffunctie. Daarom hier de resultaten van een test van accu schroefmachines.

Specialist in schroeven

De Bosch IXO schroefmachine kwam als beste schroefmachine uit deze test van de boormachinestore van de gespecialiseerde Duitse vergelijkingssite Akkuschrauber Tests. 

Daarbij werden alleen echte accu schroevendraaiers in de uitslag van de test meegenomen, dus geen gecombineerde boormachines / schroefmachines.

Deze accu schroefmachine is zoals veel andere schroefmachines goedkoop te koop bij de aanbevolen online winkels voor een schroefmachine.


Accu schroefmachine Bosch

De voordelen van een losse schroefmachine

Maar eerst het antwoord op de vraag waarom je een accu schroefmachine zou aanschaffen terwijl je misschien al een accu boormachine met schroeffunctie hebt. 

Het grote voordeel van een gespecialiseerde schroefmachine is dat hij lichter en handzamer is dan een boormachine. Je kunt met een echte schroefmachine makkelijker schroeven, ook op plekken waar je met de boormachine niet zou komen. 

En voor de prijs hoef je het niet te laten, want zo'n elektrische schroevendraaier is goedkoop gereedschap.

Beste accu schroefmachine: Bosch IXO

Bij de Bosch IXO vind je al deze voordelen terug. De Bosch IXO is goedkoop (zie bovenstaande winkels voor de laagste prijs), compact en handzaam. 

Dankzij een handig haaks opzetstuk kun je zelfs om een hoekje schroeven en met het excenter-opzetstuk is schroeven vlak langs een rand mogelijk. Deze extra's worden meegeleverd bij de Plus versie van de Bosch IXO.

Bosch accu schroevendraaier test

Als je deze beste schroefmachine uit de test na gebruik op het laadstation plaatst is de elektrische schroevendraaier altijd gebruiksklaar voor de volgende schroefklus.

Boren kun je niet met de Bosch IXO accu schroefmachine, maar schroeven des te beter. Een goede koop voor wie regelmatig wat te schroeven heeft.

Bij bovenstaande winkels kun je de Bosch IXO en ander gereedschap goedkoop kopen.

Zie ook: Alle testen schroefmachines


Onderwerp:
De Bosch IXO is in Duitsland als beste schroefmachine met accu getest. De Bosch IXO is een kleine handige accu schroefmachine. Een elektrische schroevendraaier die heel betaalbaar is.  Hierboven informatie en aanbiedingen van deze beste schroefmachine met accu uit de schroefmachine test.