Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste terrasverwarmer

 

De beste elektrische terrasverwarmer voor een klein terras en de beste terrasverwarmer voor een groot terras. Beide beste terrasheaters zijn Eurom terrasverwarmers.

Beste terrasverwarmer test

Hoe goed een terrasverwarmer zijn werk doet hangt mede af van de ruimte die hij moet verwarmen. Wij kijken hier naar de twee beste terrasverwarmers voor een open terras (een terras zonder zijwanden). Het betreft de beste elektrische terrasverwarming voor een groot terras en voor een klein terras.


Het betreft terrasverwarming die door de Terrasverwarmingsshop als beste koop zijn uitgeroepen.  Op prijs en kwaliteit scoren deze terrasverwarmers het beste. Deze en andere terrasverwarmers (gas en elektrisch) zijn tegen de laagste prijs te koop bij de winkels uit het overzicht Beste Terrasverwarming Kopen. Je vindt daar ook de terrasverwarmer top 10 en een Terrasverwarming Keuzehulp.

Beste terrasverwarmer voor een klein open terras: Eurom Golden

Voor het terras bij je huis is de Eurom Golden 1800 Comfort RC de beste koop. Met deze voordelige Eurom terrasverwarming kun je een open terras van 16 vierkante meter het hele jaar door goed verwarmen. De elektrische Golden Tube lamp zorgt voor een temperatuur die altijd aangenaam is.
 
 
Bij de aanbiedingen vind je ook versies met meer en minder vermogen. Geschikt voor een groter terras of goedkoper voor een kleiner terras.

De Europ Golden is een hangende heater. Je hangt deze beste terrasverwarmer op. Dat kan in verschillende hoeken gericht worden (115 graden) waardoor je veel keuze hebt bij het installeren. Wil je de heater liever op een standaard hebben staan? Dat kan ook, de standaard waarvan je van de Eurom Golden een staander heater maakt is optioneel te koop.

Bedienen van de terrasverwarmer gaat gewoon met een afstandsbediening. Je hoeft dus niet eens op te staan om de terrasheater wat kouder of warmer te zetten. En je kunt deze beste terrasverwarmer het hele jaar buiten laten hangen. De terras heater is namelijk spatwaterdicht en kan tegen regen, hagel en sneeuwbuien.


Beste terrasverwarmer test Eurom

Beste terrasverwarmer voor een groot open terras:  Eurom Golden 2000

Is je terras groter dan 16 vierkante meter? Kies dan voor het grote broertje van bovenstaande terrasheater, namelijk de Eurom Golden 2000. Dit is een krachtige terrasverwarming die toch ook heel zuinig is. Zelfs in de allerhoogste stand gebruikt de Eurom Golden 2000 slechts 44 cent per uur. Deze beste terrasverwarmer geeft veel warmte voor relatief weinig geld.

De kenmerken van deze krachtige terras heater zijn verder gelijk aan die van de Eurom Golden 1800. Ook de 

Kijk bij de winkels op het bovenstaande Beste Terrasverwarmer Kopen voor deze beste heaters en andere goede terrasverwarmers tegen de laagste prijs.

Zie ook: Alle testen van terrasverwarming
Foto's: Eurom


Onderwerp:
Lekker warm en aangenaam buiten zitten, ook bij lagere temperaturen, dat kan met een goede terrasverwarmer (heater). Hierboven de beste terrasverwarmers uit de test. De beste heater voor een groot terras, en de beste terrasverwarming voor een kleiner terras. Bij het bovenstaande Beste Terrasverwarming Kopen kun je nog meer goede terrasverwarmers vinden.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.