Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste terrasverwarmer voor een open terras

Redactie     17:44    


Hoe goed een terrasverwarmer zijn werk doet hangt mede af van de ruimte die hij moet verwarmen. Wij kijken hier naar de twee beste terrasverwarmers voor een open terras (dus zonder zijwanden). Het betreft elektrische terrasverwarming voor een groot terras en voor een klein terras.


Het betreft terrasverwarming die door de Terrasverwarmingsshop als beste koop zijn uitgeroepen.  Op prijs en kwaliteit scoren deze terrasverwarmers het beste. Deze en andere terrasverwarmers (gas en elektrisch) zijn tegen de laagste prijs te koop bij de winkels uit het overzicht Beste Terrasverwarming Kopen. Je vindt daar ook de terrasverwarmer top 10 en een Terrasverwarming Keuzehulp.

Beste terrasverwarmer voor een klein open terras: Eurom Golden 1800

Voor het terras bij je huis is de Eurom Golden 1800 Comfort RC de beste koop. Met deze voordelige Eurom terrasverwarming kun je een open terras van 16 vierkante meter het hele jaar door goed verwarmen. De elektrische Golden Tube lamp zorgt voor een temperatuur die altijd aangenaam is.

Je hangt deze terrasverwarmer op. Dat kan in verschillende hoeken gericht worden (115 graden) waardoor je veel keuze hebt bij het installeren. Wil je de heater liever op een standaard hebben staan? Dat kan ook, deze zijn optioneel te koop.

Bedienen gaat gewoon met een afstandsbediening. Je hoeft dus niet eens op te staan om de terrasheater wat kouder of warmer te zetten. En je kunt deze terrasverwarmer het hele jaar buiten houden. Hij is namelijk spuitwaterdicht en kan tegen regen, hagel en sneeuwbuien.

Beste terrasverwarmer voor een groot open terras:  Eurom Golden 2000

Is je terras groter dan 16 vierkante meter? Kies dan voor het grote broertje van bovenstaande terrasheater, namelijk de Eurom Golden 2000. Dit is een krachtige terrasverwarming die toch ook heel zuinig is. Zelfs in de allerhoogste stand gebruikt de Eurom Golden 2000 slechts 44 cent per uur.

De kenmerken van deze krachtige terrasverwarmer zijn verder gelijk aan die van de Eurom Golden 1800.

Kijk bij de bovenstaande beste winkels voor een terrasverwarmer voor deze en andere heaters tegen de laagste prijs.

Zie ook: Alle testen van terrasverwarming
Foto's: Eurom


Onderwerp:
Lekker warm en aangenaam buiten zitten, ook bij lagere temperaturen, dat kan met een goede terrasverwarming (heater). Hierboven de beste terrasverwarmers uit de test. De beste heater voor een groot terras, en de beste terrasverwarming voor een kleiner terras. Bij het bovenstaande Beste Terrasverwarming Kopen kun je nog meer goede terrasverwarmers vinden.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.