Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste terrasverwarmer

Zoek je de beste heater voor je terras? Kijk dan eens bij de elektrische terrasverwarmers voor Eurom. Deze zijn als beste terrasverwarmer voor een tuinterras getest.


Beste terrasverwarmer test

Met de keuze voor de Eurom terrasverwarming is ook rekening gehouden met de prijs. Eurom terrasheaters zijn relatief goedkope terrasverwarmers die hun werk heel goed doen.

Eurom terrasverwarmers

Eurom is een specialist in verwarmen die een hele reek goede heaters voor het terras op de markt brengt. Eurom maakt zowel terrasverwarmers op gas als elektrische terrasverwarming. Kijk hier onder voor alle Eurom terrasverwarmers.


Hoe goed een terrasverwarmer zijn werk doet hangt mede af van de ruimte die hij moet verwarmen. Wij kijken hier naar de twee beste terrasverwarmers voor een open terras (een terras zonder zijwanden). Het betreft de beste elektrische terrasverwarming voor een groot terras en voor een klein terras.

Andere goede terrasverwarmers

Zoek je een andere terrasverwarming. Bijvoorbeeld een heater voor onder een overkapping of een terrasverwarmer van een ander merk? Hieronder vind je meer best geteste terrasverwarmers en een overzicht met aanbiedingen van heaters voor het terras bij de beste winkels die terrasheaters verkopen.


Hieronder vind je informatie over twee best geteste heaters. Het betreft terrasverwarming die door de Terrasverwarmingsshop als beste koop zijn uitgeroepen.  Op prijs en kwaliteit scoren deze terrasverwarmers het beste. In beide gevallen betreft het een Eurom terrasverwarmer.

Beste terrasverwarmer voor een klein open terras: Eurom Golden

Voor het terras bij je huis is de Eurom Golden 1800 Comfort RC de beste koop. Met deze voordelige Eurom terrasverwarming kun je een open terras van 16 vierkante meter het hele jaar door goed verwarmen. De elektrische Golden Tube lamp zorgt voor een temperatuur die altijd aangenaam is.
 
 
Bij de aanbiedingen vind je ook versies met meer en minder vermogen. Geschikt voor een groter terras of goedkoper voor een kleiner terras.

De Europ Golden is een hangende heater. Je hangt deze beste terrasverwarmer op. Dat kan in verschillende hoeken gericht worden (115 graden) waardoor je veel keuze hebt bij het installeren. Wil je de heater liever op een standaard hebben staan? Dat kan ook, de standaard waarvan je van de Eurom Golden een staander heater maakt is optioneel te koop.

Bedienen van de terrasverwarmer gaat gewoon met een afstandsbediening. Je hoeft dus niet eens op te staan om de terrasheater wat kouder of warmer te zetten. En je kunt deze beste terrasverwarmer het hele jaar buiten laten hangen. De terras heater is namelijk spatwaterdicht en kan tegen regen, hagel en sneeuwbuien.


Beste terrasverwarmer test Eurom

Beste terrasverwarmer voor een groot open terras:  Eurom Golden 2000

Is je terras groter dan 16 vierkante meter? Kies dan voor het grote broertje van bovenstaande terrasheater, namelijk de Eurom Golden 2000. Dit is een krachtige terrasverwarming die toch ook heel zuinig is. Zelfs in de allerhoogste stand gebruikt de Eurom Golden 2000 slechts 44 cent per uur. Deze beste terrasverwarmer geeft veel warmte voor relatief weinig geld.

De kenmerken van deze krachtige terras heater zijn verder gelijk aan die van de Eurom Golden 1800. Ook de 

Meer Eurom terrasverwarmers

Zoals we hier boven al schreven maakt Eurom meer goede heaters voor je terras. De twee bovenstaande Eurom terrasheaters maken deel uit van de Eurom Golden serie. Deze serie bestaat uit goede maar relatief goedkope terrasverwarmers die kunnen hangen of op een standaard kunnen worden geplaatst. 

Het is een heel uitgebreide terrasverwarmer serie met Eurom terrasheaters met een vermogen van 1300, 1500, 1800, 2000, 2200, 2400 of 2500 Watt. De goedkoopste terrasverwarmer uit deze serie kan maximaal 10 vierkante meter goed verwarmen, de 2500 Watt versie kan wel 25 vierkante meter aangenaam op temperatuur brengen.

Naast de Eurom Golden terrasverwarmers zijn er ook nog de elektrische heatpanels (die geen licht geven), de Eurom Heat en Beat terrasverwarmers (met ingebouwde bluetooth speakers) de elektrische Euro Q-Time terrasverwarmingen diverse elektrische heaters op standaard, in torenmodel en als partytent verwarmer.

En dan zijn er nog de Eurom terrasverwarmers op gas. Deze zijn mobiel en geven een zichtbare vlam. Eurom biedt een hele reeks van deze sfeervolle gasheaters. Eurom terrasverwarmers op gas in diverse groottes en vermogens.

Kijk bij de winkels op het bovenstaande Beste Terrasverwarmer Kopen voor al deze Eurom heaters en andere goede terrasverwarmers tegen de laagste prijs.


Zie ook: Alle testen van terrasverwarming
Foto's: Eurom


Onderwerp:
Lekker warm en aangenaam buiten zitten, ook bij lagere temperaturen, dat kan met een goede terrasverwarmer (heater). Hierboven de beste terrasverwarmers uit de test. De beste heater voor een groot terras, en de beste terrasverwarming voor een kleiner terras. Bij het bovenstaande Beste Terrasverwarming Kopen kun je nog meer goede terrasverwarmers vinden.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik gebruik een elektrische Eurom heater op standaard omdat dat de meest flexibele oplossing is. Ik kan deze heater buiten als terrasverwarmer gebruiken, maar ik gebruik heb ook als elektrische verwarming in mijn werkschuur en 's winters zelfs soms als bijverwarming in huis. Het is namelijk een mobiele elektrische kachel die je overal kan gebruiken als verwarming mits er een stopcontact beschikbaar is.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.