Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Sensa Superlite Disc. Beste fiets van 2017

 


De zeer lichte Sensa Superlite Disc is uitgeroepen tot Fiets van het Jaar 2017. De de prettige rijeigenschappen, de scherpe prijs en de strakke afwerking en afmontage van de Sensa Superlite Disc toerfiets gaven de doorslag.

De Fiets van het Jaar is een verkiezing georganiseerd door de RAI Vereniging. Een onafhankelijke vakjury kiest daarbij de beste fietsen van het jaar. Dit jaar viel die eer te beurt aan Sensa met hun sportieve Superlite Disc.

De Sensa Superlite Disc is met hoge korting te koop bij de beste online winkels met Sensa fietsen.

Beste fiets van 2017: Sensa Superlite Disc 


De Sensa Superlite is een hybride fiets, een allround fiets die zowel als stadsfiets als toerfiets gebruikt kan worden. Je kan er mee naar je werk en boodschappen doen, maar ook een lange fietstocht mee maken of op vakantie.De Sensa Superlite is voorzien van alle gemakken en veiligheid. Het is een complete fiets met bagagedrager, snelbinders, kettingkast, slot, spatborden en veel meer. De Disc uitvoering beschikt over 27 versnellingen (Shimano Deore), een carbon voorvork en hydraulische schijfremmen. Deze remmen hebben als kenmerk dat ze onder alle omstandigheden goed werken, ook als het nat is.

De Sensa Superlite Disc is er als damesfiets en als herenfiets. Sensa biedt deze sportieve allround fiets ook in andere versies aan, bijvoorbeeld als de Superlite Gunmetal Full LX met Shimano Full LX schakelset, en als  goedkopere Sensa Trekking Superlite met 24 versnellingen en v-brakes, en zonder carbon.

Kijk bij bovengenoemde winkel voor alle modellen met een hoge korting.

Zie ook: Meer testen van fietsen

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.