Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste stadsfiets: Batavus Quip

Redactie     13:40    


De jaarlijkse Telegraaf Fietstest is weer door deze krant gepubliceerd. Welke fietsen zijn de beste van 2017? Bij de stadsfietsen ging de prijs naar de Batavus Quip. Deze beste stadsfiets uit de Telegraaf Fietstest 2017 was al eerder uitgeroepen tot Fiets van het Jaar 2016.

Bij de Telegraaf Fietstest 2017 liet de Batavus Quip goede concurrenten zoals de Gazelle Esprit C&, de Union Lite, de BSP Urban Transport en de Bikkel Luminous achter zich. Kijk bij de beste winkels voor een Batavus fiets waar je deze stadsfiets online met een interessante korting kunt kopen.

Beste stadsfiets 2017: Batavus Quip

Vooral het rijgedrag en de styling kon de jury erg bekoren, op deze onderdelen haalde de Batavus Quip het maximum van vijf sterren. Dat zal ook niemand verbazen. Neem het design van deze stadsfiets. Dat is hip en retro tegelijk. Met zijn voordrager doet hij aan een transportfiets denken, maar dan wel in een heel moderne uitvoering. En met een voordrager die veel smaller is dan normaal. Dat is een groot voordeel van het in een fietsenrek plaatsen van deze fiets. En als het nodig is kan de voordrager altijd worden verbreedt. Ook achterop de Batavus Quip is een bagagedrager te vinden.Qua uiterlijk is de Batavus Quip echt uniek. Zowel het model voor heren als voor dames (of unisex model zoals Batavus het noemt) zijn opvallend om te zien. Iedere Batavus Quip is voorzien van een eigen nummer.

Met de titel Beste Stadsfiets 2017 door de Telegraaf heeft de Batavus Quip er weer een belangrijke onderscheiding bij. Eerder werd de Quip fiets al Fiets van het Jaar 2016, kreeg de urban fiets de GIO Special Award for Excellence in de categorie Originaliteit en was ook de titel Goed Industrieel Ontwerp (GIO) 2015 voor de Batavus Quip.Kijk bij bovenstaande aanbevolen winkels voor de Batavus Quip en andere goede fietsen tegen de laagste prijs.

Meer uitslagen testen van fietsen

Foto's: Batavus

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.