Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste stadsfiets: Batavus Quip

Zoek je een goede stadsfiets? Kijk dan eens naar de Batavus Quip. De Batavus Quip is meermalen als beste stadsfiets getest.

Batavus Quip test review

De Batavus Quip is een robuuste transportfiets die ook zeer geschikt is als moederfiets. De voordrager en achterdrager zijn verstelbaar zodat je deze altijd in een optimale stand voor je bagage kunt zetten. Of dat nu boodschappen zijn, een krat, mand of kinderzitje.

Er is ook een e-bike versie van de Batavus Quip, de Batavus Quip Extra Cargo E-Go met een betrouwbare Bosch fietsmotor.

Kijk bij de beste winkels voor een Batavus fiets waar je deze stadsfiets online met een interessante korting kunt kopen.

Batavus Quip beste stadsfiets test

De Batavus Quip heeft diverse awards op zijn naam staan. In eerdere jaren werd deze stadsfiets onder andere beste stadsfiets in de Telegraaf Fietstest en winnaar van de Fiets van het Jaar verkiezing. Ook de GIO Special Award for Excellence en de award voor Goed Industrieel Ontwerp (GIO) staan in de prijzenkast van de Batavus Quip urban fiets.

 Vooral het rijgedrag en de styling kon de jury van deze fietstesten erg bekoren. Dat zal niemand verbazen. Neem het design van deze stadsfiets. Dat is hip en retro tegelijk. Met zijn voordrager doet hij aan een transportfiets denken, maar dan wel in een heel moderne uitvoering. 


Batavus Quip transportfiets


De voordrager van de Batavus Quip is bijvoorbeeld veel smaller is dan normaal. Dat is een groot voordeel als je de Batavus Quip fiets in een fietsenrek wil plaatsen. En als het nodig is kan de voordrager altijd worden verbreedt. Ook achterop de Batavus Quip is een verstelbare bagagedrager te vinden.

Qua uiterlijk is de Batavus Quip echt uniek. Zowel het model voor heren als voor dames (of unisex model zoals Batavus het noemt) zijn opvallend om te zien. Iedere Batavus Quip is voorzien van een eigen nummer.

Batavus Quip review test


Kijk bij bovenstaande aanbevolen winkels voor de Batavus Quip en andere goede fietsen tegen de laagste prijs. Of kijk bij onderstaande testen voor meer beste fietsen uit de test.

Meer uitslagen testen van fietsen

Foto's: Batavus

Onderwerp:
De Batavus Quip is winnaar van menig fietstest en van diverse awards. De Batavus Quip is een stadsfiets / transportfiets met een bijzonder ontwerp. Niet alleen het design van de Baravus Quip is uniek, ook de verstelbare voordrager en verstelbare achterdrager zijn origineel. Bovendien is de Batavus Quip een relatief goedkope stadsfiets.