Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Cube LTD Pro 29 beste mountainbike (MTB) in fietstest


Bij de Fietstest 2017 van De Telegraaf is de Cube LTD Pro 29 uitgeroepen tot de beste mountainbike. De Cube LTD Pro 29 is een heel goede mountainbike voor zowel beginner als ervaren mountainbiker. En de beste MTB uit de test is heel betaalbaar.


Kijk voor dat laatste maar eens bij de beste online winkels met Cube fietsen. Daar koop je de Cube LTD Pro 29, andere mountainbikes en andere fietsen tegen de laagste prijs online.


Beste mountainbike: Cube LTD Pro 29

Maar terug naar de beste mountainbike uit de Telegraaf Fietstest 2017. De Cube LTD Pro 29 beschikt over een  lichtgewicht aluminium frame en zijn high-end componenten. Het is een MTB waarmee je overal uit de voeten kunt. De Cube LTD Pro 2017 beschikt over een Shimano XT schakelset met 22 versnellingen. Zo heb je de keuze uit vele versnellingen. Bovendien is deze schakelset onderhoudsarm, heel sterk en licht. Dat geldt ook voor het frame. De  Cube LTD Pro is een sterke en lichte mountainbike. Het zeer lichte frame is bovendien heel mooi om te zien door zijn internet kabelgeleiding.


De RockShox geveerde voorvork en Schwalbe Tough Tom & Rapid Rob banden zorgen voor extra veel controle, en met de hydraulische schrijfremmen kun je de remkracht goed doseren en deze fietsremmen zijn heel veilig. Het design van de Cube LTD Pro ziet er met zijn brede stuur heel mooi uit.

Kijk bij bovenstaande winkel om deze als beste MTB geteste Cube mountainbike, en andere goede mountainbikes, tegen de laagste prijs te kopen. 

Meer uitslagen vergelijkende testen mountainbikes

Foto's: Cube