Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Deze trampolines zijn het best getest

Redactie     14:19    


Ben je op zoek naar een goede trampoline tegen een goede prijs? Kijk dan naar de uitslag van deze trampoline test. We hebben vijf trampolines voor je met de beste prijs / kwaliteit verhouding. Vijf trampolines is verschillende prijsklassen, op poten en in te graven trampolines.


Deze selectie is gemaakt door de Trampolinestore, één van de beste winkels om een trampoline te kopen. Kijk bij Beste Trampoline Kopen voor al deze (en andere) trampolines tegen de laagste prijs. Op Beste Trampoline Kopen vind je niet alleen de beste winkels om goedkoop een goede trampoline te kopen, maar ook een Trampoline Keuzehulp en de Trampoline Top 10.

Beste trampoline op poten (topklasse): Berg Champion

Als je voor het beste van het beste gaat, kijk dan vooral eens naar de Berg Champion 430. De levensduur en de springkracht van deze Berg trampoline zijn erg hoog omdat er meer dan gemiddeld veel springveren worden gebruikt. Deze trampoline kun je ook het hele jaar door buiten laten staan omdat het frame tegen roest beschermd is.De geteste versie van deze ronde trampoline heeft een diameter van 430 centimeter maar er zijn ook kleinere (en goedkopere) versies beschikbaar. Kijk het bovenstaande Beste Trampoline Kopen voor alle prijzen en mogelijkheden.


Beste trampoline op poten (middenklasse): Salta Premium

Een treetje lager vinden we de Salta Premium die al een stuk goedkoper is. De 305 centimeter versie is getest, maar de Salta Premium is er ook in diverse andere maten, zowel groter als kleiner. Ook deze prijzen en specificaties vind je hierboven bij Beste Trampoline Kopen.De geteste Salta Premium Combo 305 cm kan wel 150 kilogram aan en dankzij het gegalvaniseerd roestbestendig frame roest deze trampoline niet. Het veiligheidsnet wordt standaard meegeleverd.

Beste goedkope trampoline op poten: Exit Silhouette

De Exit Silhouette 244 cm koop je al onder de 200 euro. Hij is wat kleiner, maar er zijn ook versies van 305, 366 en zelfs 427 centimeter die ook heel betaalbaar zijn. Kijk bij Beste Trampoline Kopen voor de mogelijkheden.Ondanks zijn lage prijs is de Exit Silhouette een complete trampoline. Zo is bijvoorbeeld het trampolinenet standaard inbegrepen en is de trampoline voorzien van een goede beschermrand. Het frame is bestand tegen roest.

Beste ingegraven trampoline: Etan Inground Premium Gold

Als beste ingegraven trampoline wordt de Etan Inground Premium Gold aangewezen. Het betreft de rechthoekige versie van 305 bij 230 centimeter. Deze trampoline is er ook in een kleiner formaat en in een ronde versie.Dit is geen goedkope trampoline, maar wel een trampoline van de hoogste kwaliteit. De Etan Inground Premium Gold beschikt over een dubbel gegalvaniseerd frame voor optimale bescherming tegen roest. Ook het grondwater doet deze ingegraven trampoline niet roesten. De brede beschermrand beschikt over flappen die de kinderen extra goed tegen de veren beschermen.  Nadeel: Je moet nog wel zelf voor een veiligheidsnet zorgen.

Goedkoper alternatief: Avyna Proline InGround

Avyna heeft een goedkoper alternatief in de vorm van de Proline InGround waarvan de 305 centimeter versie is getest. De Avyna Proline InGround is er ook met een 366 centimeter doorsnede. In tegenstelling tot de Etan trampoline is de Avyna Proline InGround niet rechthoekig maar rond.Kijk bij de winkels op het bovengenoemde Beste Trampoline Kopen waar je deze en andere trampolines het goedkoopst kunt kopen.

Foto boven: Berg

Zie ook: Meer best geteste trampolines


Onderwerpen:
Hier vind je een overzicht van wel vijf beste trampolines uit de test. Al deze trampolines zijn als beste trampoline getest in hun klasse. Het betreft de beste trampolines en de beste trampolines om in te graven. Ook vind je hier de beste koop op trampoline gebied. Het betreft de beste trampolines van Berg, Salta, Exit en Avyna.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.