Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Deze 5 trampolines zijn het best getest

Deze 5 trampolines zijn als beste trampoline getest in hun prijsklasse. 3 beste vrijstaande trampolines en 2 beste inground trampolines (inbouw trampoline om in te graven).

Beste trampoline test Berg

Ben je op zoek naar een goede trampoline tegen een goede prijs? Kijk dan naar de uitslag van deze trampoline test. We hebben vijf trampolines voor je met de beste prijs / kwaliteit verhouding. Vijf trampolines is verschillende prijsklassen, op poten en in te graven trampolines.
Aanbiedingen alle goede trampolines

Bij elke beste trampoline hebben we hier onder een link gezet naar een aanbiedingen van een goedkope aanbieder. Meer goede trampolines en meer aanbiedingen van trampolines van goedkope winkels vind je op Beste Trampoline Kopen.

Maar nu de beste trampolines uit de test!

Deze selectie is gemaakt door de experts van de Trampolinestore. Ze kozen de vijf onderstaande trampolines als beste trampoline in hun klasse. 
Beste trampoline op poten (topklasse): Berg Champion

Als je voor het beste van het beste gaat, kijk dan vooral eens naar de Berg Champion 430. Dit is de beste trampoline op poten die je zo in je tuin kan neerzetten.

De levensduur en de springkracht van deze Berg trampoline zijn erg hoog omdat er meer dan gemiddeld veel springveren worden gebruikt. Deze ronde trampoline kun je ook het hele jaar door buiten laten staan omdat het frame tegen roest beschermd is.

Trampoline Berg

Beste ronde trampoline op poten: Berg Champion 430


De geteste versie van deze ronde trampoline heeft een diameter van 430 centimeter maar er zijn ook kleinere (en goedkopere) versies beschikbaar. Ook is er een inground versie van deze beste trampoline.

Kijk het bovenstaande productlink of op Beste Trampoline Kopen voor alle prijzen en mogelijkheden.
Beste trampoline op poten (middenklasse): Salta Premium

Een treetje lager vinden we de Salta Premium. Een staande trampoline die al een stuk goedkoper is. De 305 centimeter versie is getest, maar de Salta Premium is er ook in diverse andere maten, zowel groter als kleiner. 

Ook de Salta Premium is een ronde trampoline. De  prijzen en specificaties vind je bij de Salta Premium aanbiedingen of bij andere aanbieders op het bovengenoemde Beste Trampoline Kopen.


Salta trampoline

Salta Premium trampoline (rond, staand, met net)


De geteste Salta Premium Combo 305 cm kan wel 150 kilogram aan en dankzij het gegalvaniseerd roestbestendig frame roest deze trampoline niet. Het veiligheidsnet wordt standaard meegeleverd bij deze Salta trampoline.
Beste goedkope trampoline op poten: Exit Silhouette

De Exit Silhouette 244 is een goede goedkope trampoline voor in de tuin. Deze voordelige trampoline is wat kleiner, maar er zijn ook versies van 305, 366 en zelfs 427 centimeter die eveneens heel betaalbaar zijn. 

Kijk bij de Exit Silhouette aanbiedingen of op Beste Trampoline Kopen voor de mogelijkheden.


Exit trampoline. Beste goedkope trampoline

Beste goedkope trampoline: Exit Silhouette


Ondanks zijn lage prijs is de Exit Silhouette een complete trampoline. Zo is bijvoorbeeld het trampolinenet standaard inbegrepen en is de trampoline voorzien van een goede beschermrand. Het frame is bestand tegen roest.

Kijk bij de actuele goedkope prijs bij de bovenstaande Exit trampoline aanbiedingen.
Beste ingegraven trampoline: Etan Inground Premium Gold

En nu de inground trampoline. Een ingound trampoline is een inbouw trampoline die je in je tuin ingraaft.

Als beste ingegraven trampoline wordt de Etan Inground Premium Gold aangewezen. Het betreft de rechthoekige trampoline van 305 bij 230 centimeter. Deze beste inground trampoline is er ook in een kleiner formaat en als ronde inground trampoline.

Etan inground trampoline
Beste inground trampoline: Etan


Deze beste ingraaf trampoline is geen goedkope trampoline, maar wel een trampoline van de hoogste kwaliteit. De Etan Inground Premium Gold beschikt over een dubbel gegalvaniseerd frame voor optimale bescherming tegen roest. Ook het grondwater doet deze ingegraven trampoline niet roesten. 

De brede beschermrand beschikt over flappen die de kinderen extra goed tegen de veren beschermen.  

Nadeel van deze trampoline: Je moet nog wel zelf voor een veiligheidsnet zorgen (of koop de versie inclusief beschermrand en veiligheidsnet).

Kijk bij de aanbiedingen Etan Inground Premium trampolines voor meer informatie, alle mogelijkheden en alle prijzen.Goedkoper alternatief: Avyna Proline InGround

Avyna heeft een goedkoper alternatief in de vorm van de Proline InGround waarvan de 305 centimeter versie is getest. De Avyna Proline InGround is er ook met een 366 centimeter doorsnede. In tegenstelling tot de Etan trampoline is de goedkopere Avyna Proline InGround niet rechthoekig maar rond van vorm.

Kijk bij de aanbiedingen Avyna Prolibe InGround trampoline om deze voordelige ronde inground trampoline extra goedkoop te kopen.

Avyna goedkope inground trampolineKijk bij de winkels op het bovengenoemde Beste Trampoline Kopen waar je deze en andere trampolines het goedkoopst kunt kopen.

Foto boven: Berg trampoline

Zie ook: Meer best geteste trampolines


Onderwerpen:
Hier vind je een overzicht van wel vijf beste trampolines uit de test. Al deze trampolines zijn als beste trampoline getest in hun klasse. Het betreft de beste trampolines en de beste trampolines om in te graven. Ook vind je hier de beste koop op trampoline gebied. Het betreft de beste trampolines van Berg, Salta, Exit en Avyna.