Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste regendouche test

Redactie     15:24    


Met een regendouche wordt het douchen nog heerlijker dan normaal. Maar wat is de beste regendouche voor je geld?  In Duitsland zijn de regendouches getest. Welke regendouches kwamen als de beste regendouche uit de test? Hier lees je het! Dit zijn de beste regendouches uit de regendouche test.


Twee beste regendouche systemen

Twee douchesystemen werden door het testteam beoordeeld met de waardering Zeer Goed. Het ging daarbij om de  Grohe Rainshower en de Hansgrohe Raindance Select.

Hieronder vind je meer informatie over beide beste regendouche systemen. Op Beste Regendouche Kopen vind je meer aanbieders van deze beste regendouche systemen en andere goede regendouches die je voordelig online kunt kopen.

Beste regendouche: Grohe Rainshower 

De nummer één uit de regendouche test was de Grohe Rainshower. Het Grohe Rainshower regendouchesysteem biedt maximaal comfort en plezier tijdens het douchen.


Je kunt deze beste regendouche uit de test aanschaffen als een alles in één regendouche set, maar ook samenstellen uit losse componenten. De basis van dit beste regendouchesysteem is de hoofddouche. Deze kun je uitbreiden met een thermostaatkraan en eventueel zijdouches en/of een handdouche.

De zijdouches van deze beste regendouche zijn instelbaar zodat ze geschikt zijn voor ieder lid van het gezin, of deze nu groot of klein zijn.


Natuurlijk beschikt de Grohe Rainshower als beste regendouche over een bespaarfunctie, een draaibare hoofddouche en een massagedouche. Men testte de vierkante douchekop, maar je kunt ook kiezen voor een ronde variant.

Hansgrohe Raindance Select

De nummer twee uit de regendouche test, maar eveneens beoordeeld met een Zeer Goed is het Hansgrohe Raindance regendouche-systeem. Ook deze regendouche is te koop in diverse varianten en designs, als complete regendouche set of zelf samen te stellen uit componenten.


Een sterk punt van de Hansgrohe Raindance regendouches is de AirPower technologie die water met lucht vermengt. Deze techniek maakt de druppels zachter, voller en lichter. Bovendien vraagt een AirPower regendouche om minder water.

Het Quickclean systeem, bestaande uit  flexibele siliconen-noppen, voorkomt lelijke kalkaanslag aan de douchekoppen en mengkranen.

Kijk het bovenstaande Beste Regendouche Kopen voor een mooie en goede regendouche tegen de laagste prijs. Je vindt daar ook alle componenten van deze beste regendouches uit de regendouche test.

Zie ook: Meer testen douches
Foto's: Grohe (2 en 3) en Hansgrohe (1 en 4)


Samenvatting:
Wat is de de beste regendouche? In een Duitse test kwam de Grohe Rainshower als beste regendouche uit de test en de Hansgrohe Raindance selecte regendouche was de  beste koop. Beide zijn verkrijgbaar als regendouche set, een stortdouche, handdouche en zijdouches. 

Op het bovenaan genoemde Beste Regendouche Kopen vind je meer goede regendouche systemen en de goedkoopste winkels om jouw beste regendouche te kopen.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.