Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste regendouche

Redactie     15:24    


Met een regendouche wordt het douchen nog heerlijker dan normaal. Maar wat is de beste regendouche voor je geld?  In Duitsland zijn de regendouches getest. Welke regendouches kwamen als de beste douches uit de test? Hier lees je het!


Twee douchesystemen werden door het testteam beoordeeld met de waardering Zeer Goed. Het ging daarbij om de  Grohe Rainshower en de Hansgrohe Raindance Select. Kijk bij Beste Regendouche Kopen waar je deze regendouche systemen  tegen de laagste prijs kunt kopen.

Grohe Rainshower 

De nummer één uit de test was de Grohe Rainshower. Het Grohe Rainshowe systeem biedt maximaal comfort en plezier tijdens het douchen.


Je kunt deze aanschaffen als een alles in één regendouche, maar ook samenstellen uit losse componenten. Basis  is de hoofddouche kun je uitbreiden met een thermostaatkraan en eventueel zijdouches en/of een handdouche. De zijdouches zijn instelbaar zodat ze geschikt zijn voor ieder lid van het gezin, of deze nu groot of klein zijn.


Natuurlijk beschikt de Grohe Rainshower over een bespaarfunctie, een draaibare hoofddouche en een massagedouche. Men testte de vierkante douchekop, maar je kunt ook kiezen voor een ronde variant.

Hansgrohe Raindance Select

De nummer twee uit de test, maar eveneens beoordeeld met een Zeer Goed is het Hansgrohe Raindance regendouche-systeem. Ook dit systeem is te koop in diverse varianten en designs, of zelf samen te stellen uit componenten.


Een sterk punt van de Hansgrohe Raindance regendouches is de AirPower technologie die water met lucht vermengt. Deze techniek maakt de druppels zachter, voller en lichter. Bovendien vraagt het minder water.

Het Quickclean systeem, bestaande uit  flexibele siliconen-noppen, voorkomt lelijke kalkaanslag aan de douchekoppen en mengkranen.

Kijk het bovenstaande Beste Regendouche Kopen voor een mooie en goede regendouche tegen de laagste prijs.

Publicatie test: mei 2017
Zie ook: Meer testen douches
Foto's: Grohe (2 en 3) en Hansgrohe (1 en 4)

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.