Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Test beste zakmes

Het Zwitserse mes is het beste zakmes, en het beste Zwitserse zakmes is het multifunctionele Victorinox zakmes.


Een multifunctioneel zakmes is een handig stuk gereedschap om bij je te hebben. Tijdens het kamperen, tijdens outdoor activiteiten, maar ook gewoon in huis kan een zakmes bijzonder goed van pas komen. Daarom hier een test van zakmessen.


Je hebt zakmessen in de letterlijke zin van het woord, een mes die je veilig in je zak mee kunt dragen, maar je hebt ook multifunctionele zakmessen (of multitools) die soms wel 30 functies hebben. Met deze outdoor messen kun je ook blikken openmaken, je nagels knippen, splinters verwijderen, aardappelen schillen, flessen openen en vijlen. De nieuwste multifunctionele zakmessen kunnen zelfs een USB-stick, hoogtemeter, klok en andere elektronica bevatten. Uitgebreide zakmessen worden ook wel multitools genoemd.

Victorinox zakmessen, beste zakmes test


De bekendste multifunctionele zakmes is het Zwitserse zakmes. Deze multifunctionele messen werden namelijk eind 1800 voor het Zwitserse leger ontwikkeld. De naam Zwitsers mes mag alleen door het merk Victorinox worden gebruikt. Dat geldt ook voor het kenmerkende Zwitserse kruis op het heft van het Zwitserse zakmes. Aanvankelijk had ook het merk Wenger dit recht, maar Wenger is inmiddels door Victorinox overgenomen zodat deze fabrikant nu het monopolie op het Zwitserse mes heeft.

Hier koop je goedkoop de beste zakmessen

De zakmes experts testte de zakmessen en messen van Victorinox werden tot beste zakmes en beste koop uitgeroepen. Kijk voor deze zakmessen tegen de laagste prijs bij de aanbiedingen van al deze Victorinox zakmessen hier onder. Je vindt daar alle zakmessen van deze beste zakmessen fabrikant.

Of kijk in het overzicht met alle zakmessen. Je vindt daar nog veel meer goede zakmessen, in totaal zijn er in dit overzicht de prijzen, specificaties en mogelijkheden van meer dan 3.500 zakmessen te vinden!


Beste zakmes test: Victorinox SwissChamp

Maar terug naar het beste zakmes uit de test. De Victorinox SwissChamp is het beste zakmes uit de test. Dit beste zakmes is geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen. Met 31 toepassingen is dit een gereedschapskist in zakformaat. Desondanks is het een klein mes dat makkelijk in je broekzak past, al is hij door al zijn onderdelen wel wat aan de dikke kant.

Victorinox zakmes, beste zakmes test


Het zakmes is van roestvrijstaal, belangrijk voor outdoor-activiteiten waarbij de kans groot is dat het zakmes nat wordt.

De Victorinox SwissChamp is er in het traditionele rood van een Zwitsers zakmes en in het zilvergrijs.

Beste Koop: Victorinox Huntsman

De beste koop uit de zakmes test is de Victorinox Huntsman. Met 9 uitklapbare onderdelen is de Victorinox Huntsman een stuk eenvoudiger dan de SwissChamp.  Dit zakmes bevat alleen de meest gebruikte onderdelen zoals een groot mes, klein mes, schaar. blikopener, flesopener, kurkentrekker, draadstripper, zaagje, pincet, priem schroevendraaier en tandenstoker. 

De prijs van deze "eenvoudige" versie van het Victorinox zwitserse mes ligt wel een stuk lager, en daarmee is deze beste koop bij de zakmessen ook een voordelige koop.


beste zakmes test Victorinox


Kijk bij het bovenstaande Beste Zakmes Kopen voor alle informatie, de prijzen, specificaties en veel meer van deze en andere goede zakmessen.

Onderwerp:
Het zal een ieder die verstand heeft van zakmessen niet verbazen. Zowel het beste zakmes als de beste koop zijn  van het Zwitserse Victorinox, de maker van het enige echte Zwitserse zakmes. Aan de vele mogelijkheden van het Zwitserse mes zijn naast de klassieke onderdelen ook hedendaagse mogelijkheden toegevoegd zoals een USB-stick. Hierboven vind je de beste zakmessen en beste Zwitserse zakmessen van Victorinox, plus informatie over dit beste merk in zakmessen.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Er is werkelijk geen beter zakmes dan het Zwitserse mes van Victorinox. Dit is het enige echte Zwitserse zakmes, een mega multifunctioneel mes dat is ontwikkeld voor het Zwitserse leger. Goedkope zakmessen zijn het natuurlijk niet. De goedkoopste Victorinox zakmessen koop je onder de 25 euro, maar dan heb je een voor een Zwitsers zakmes eenvoudig mes met niet zoveel tools. Je kan dan beter kiezen voor hun Zwitsers zakmes van circa 30 euro die circa 15 tools heeft.

    Voor de beste zakmessen van Victorinox betaal je meer dan 100 euro, maar dit zijn heel uitgebreide multitools. Echt voor de outdoor survivaler en voor bushcraft. Hun topmodel kost zelfs 300 euro maar dan heb je het wel over een zakmes met meer dan 70 functies!

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.