Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Stadsfiets test: Gazelle Orange C7+ en Puch Hands Up best getest

 


De Gazelle Orange C7+ en de Puch Hands Up zijn twee stadsfietsen die eerder het best hebben gescoord in de Nationale Fiets Test. En dat terwijl het heel betaalbare stadsfietsen zijn. Daarom hier aandacht voor deze twee fietsen van goede kwaliteit.

Wil je een ruimere keuze uit goede stadsfietsen? Hieronder vind je de aanbiedingen van alle stadsfietsen bij de beste winkels waar je goedkoop een goede stadsfiets kunt kopen.


Beste stadsfiets: Gazelle Orange C7+

De Gazelle Orange C7+ scoorde enige tijd geleden bij de Nationale Fietstest op alle drie de onderdelen (prestatie, design en kwaliteit) een 9,5 als rapportcijfer. Daarmee werd deze Gazelle fiets overtuigend winnaar bij de stadsfietsen. Het testteam roemde de comfortabele vering, heet comfortabele zadel en het nette wegwerken van de kabels in het frame. Dit is een heel verzorgde stabiele en comfortabele stadsfiets.


Gazelle Orange C7+ fiets
Gazelle Orange C7+ fiets


Als minpunt werd de weinig opwindende kleurstelling genoemd terwijl de schakelaar van de koplamp ook wat lastig in te drukken is.

De Gazelle Orange C7+ is er in modellen voor dames en heren in alle maten.  Deze stadsfiets is ook zeer geschikt voor recreatief gebruik. De fiets beschikt over 7 Shimano Nexus versnellingen en krachtige handremmen. De Gazelle Orange is ook verkrijgbaar als elektrische fiets.

Beste koop stadsfiets: Puch Hands-Up!

Tweede in de Nationale Fiets Test bij de stadsfietsen is de Puch Hands-Up! geworden. Voor minder dan 550 euro (kijk bij de bovengenoemde site voor de actuele laagste prijs) heb je een heel goede stadsfiets die in de fietsen test geduchte concurrenten als de Batavus Dinsdag en de Sparta Sign achter zich heeft gehouden.

Puch Hands Up fiets
Puch Hands Up fiets


Met een totaalscore van 9,4 bleef de Puch Hands-Up! bij de Nationale Fiets Test 2017 dicht in het spoort van de Gazelle Orange. De Puch beschikt over een fris design en goede verlichting. De fiets schakelt opvallend soepel.

Ten opzichte van de Gazelle Orange C7+ heb je wel wat minder versnellingen tot je beschikking (3) maar in de praktijk kun je daar heel goed mee uit de voeten. Het voordeel is dat de fiets onderhoudsarm is. Het is een goede praktische stadsfiets met een stevige bagagedrager voor al je boodschappen.

Kijk bij bovengenoemd overzicht voor deze en andere fietsen tegen de laagste prijs.

Zie ook


Onderwerp:
Bij de Nationale Fiets Test 2017 waren de Gazelle Orange C7+ en de Puch Hands Up de beste stadsfiets en de op één na beste stadsfiets uit de test. Hieronder informatie over deze beste stadsfietsen uit de test en aanbiedingen van deze beste fietsen bij winkels online.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.