Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Gazelle en Puch beste stadsfietsen in fiets test

Redactie     14:55    


Bij de Nationale Fiets Test 2017 (niet te verwarren met de Nationale Fietstest van de Telegraaf en de fietstesten van de Consumentenbond) is de Gazelle Orange C7+ als beste stadsfiets uitgeroepen. De voordelige Puch Hands-Up! kreeg de titel Beste Koop.


Deze Nationale Fiets Test 2017 werd uitgevoerd door een team van onafhankelijke experts in samenwerking met Fietsenwinkel.nl. Beide fietsen zijn daar voordelig te koop. Kijk hier voor deze stadsfietsen tegen de laagste prijs.

Bij de Nationale Fiets Test werden ruim 160 verschillende fietsen getest van 14 verschillende fietsmerken. Er werd daarbij gekeken naar design, kwaliteit en de prestaties. Voor de titel Beste Koop werd er tevens rekening gehouden met de prijs.

Beste stadsfiets: Gazelle Orange C7+

De Gazelle Orange C7+ scoorde op alle drie de onderdelen (prestatie, design en kwaliteit) een 9,5 als rapportcijfer. Daarmee werd deze Gazelle fiets overtuigend winnaar bij de stadsfietsen. Het testteam roemde de comfortabele vering, heet comfortabele zadel en het nette wegwerken van de kabels in het frame. Dit is een heel verzorgde stabiele en comfortabele stadsfiets.Als minpunt werd de weinig opwindende kleurstelling genoemd terwijl de schakelaar van de koplamp ook wat lastig in te drukken is.

De Gazelle Orange C7+ is er in modellen voor dames en heren in alle maten.  Deze stadsfiets is ook zeer geschikt voor recreatief gebruik. De fiets beschikt over 7 Shimano Nexus versnellingen en krachtige handremmen. De Gazelle Orange is ook verkrijgbaar als elektrische fiets.

Beste koop stadsfiets: Puch Hands-Up!

Tweede in de Nationale Fiets Test bij de stadsfietsen is de Puch Hands-Up! geworden. Voor minder dan 550 euro (kijk bij de bovengenoemde site voor de actuele laagste prijs) heb je een heel goede stadsfiets die in de fietsen test geduchte concurrenten als de Batavus Dinsdag en de Sparta Sign achter zich heeft gehouden.Met een totaalscore van 9,4 bleef de Puch Hands-Up! bij de Nationale Fiets Test 2017 dicht in het spoort van de Gazelle Orange. De Puch beschikt over een fris design en goede verlichting. De fiets schakelt opvallend soepel.

Ten opzichte van de Gazelle Orange C7+ heb je wel wat minder versnellingen tot je beschikking (3) maar in de praktijk kun je daar heel goed mee uit de voeten. Het voordeel is dat de fiets onderhoudsarm is. Het is een goede praktische stadsfiets met een stevige bagagedrager voor al je boodschappen.

Kijk bij bovengenoemd overzicht voor deze en andere fietsen tegen de laagste prijs.


Zie ook

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.