Stadsfiets test: Puch Hands Up beste koop

De Puch Hands Up is een goede maar goedkope fiets. Dat heeft deze Puch stadsfiets bij de Nationale Fiets Test de titel van beste koop opgeleverd.

Fietst test: Puch Hands Up beste stadsfets

De Puch Hands Up is een daarmee een aanrader als je een fiets voor dagelijks gebruik zoekt. De term stadsfiets hoef je daarmee niet al te letterlijk te nemen. Ook voor een fietstocht buiten de bebouwde kom is deze voordelige Puch fiets prima geschikt.

Aanbiedingen Puch Hands Up

Deze beste koop bij de Nationale Fietstest is extra goedkoop te koop bij de onderstaande goedkope aanbieders van Puch fietsen.


Wil je een ruimere keuze uit goede stadsfietsen? Hieronder vind je de aanbiedingen van alle stadsfietsen bij de beste winkels waar je goedkoop een goede stadsfiets kunt kopen.

Puch Hands Up fiets
Puch Hands Up fiets


Beste koop stadsfiets: Puch Hands-Up!

De Puch Hands Up is een goede goedkope stadsfiets van degelijke kwaliteit. Deze Puch fiets koop je ruim onder de 450 euro. Bij de bovenstaande aanbiedingen vind je de actuele laagste prijzen.

Je hebt dan een complete stadfiets met bijvoorbeeld een stevig aluminium frame, een gesloten kettingkast en AXA solid fietsslot. Maar de Puch Hands Up is ook een basic fiets zonder versnellingen. Een echte stadsfiets. 

Verwacht je meer van je fiets? Wil je deze bijvoorbeeld ook gebruiken voor wat langere fietstochten of voor woon werkverkeer of woon schoolverkeer over langere afstanden? Dan kun je bij de bovenstaande stadsfiets aanbiedingen kijken voor een goedkope fiets met versnellingen.

Kijk bij bovengenoemd overzicht voor deze en andere fietsen tegen de laagste prijs.

Zie ook


Onderwerp:
Bij de Nationale Fiets Test 2017 was de Puch Hands Up de beste koop in de stadsfiets test. Op deze pagina meer informatie over deze beste goedkope fiets van Puch.