Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste lamineerapparaat / lamineermachine

Redactie     15:55    


Met een lamineerapparaat (ook wel lamineermachine genoemd) kun je kaarten, menu's, foto's en documenten voorzien van een geplastificeerde laag. Dat beschermt het papier en ziet er bovendien mooi en professioneel uit. Zowel thuis als op school en op kantoor kun je veel moois maken met een lamineerapparaat. Hier de beste lamineerapparaten voor verschillende soorten gebruikers uit de test.


De test van lamineermachines is uitgevoerd door de specialisten van de Printershop. Al deze lamineerapparaten zijn daar, en bij de andere winkels uit het overzicht Beste Lamineerapparaat Kopen, goedkoop te koop. Je vind op Beste Lamineerapparaat Kopen ook de Lamineerapparaat Top 10.

Beste lamineerapparaat voor incidenteel gebruik: Leitz iLAM Home A4

Voor thuisgebruik is de Leitz iLAM Home A4 vaak wel toereikend. Maar zoals de naam al aangeeft is de grote van de te lamineren vellen bij deze lamineermachine wel beperkt tot maximaal A4 formaat. Kleiner lamineren, bijvoorbeeld A5 of visitekaartjes, kan ook.


De Leitz iLAM Home A4 kost nog geen 40 euro (zie Beste Lamineerapparaat Kopen voor de actuele prijzen) en is dus maar een kleine uitgave. Bovendien is het een makkelijk te bedienen apparaat. Ideaal voor af en toe thuisgebruik.

Het opwarmen van de Leitz iLAM kost 3 minuutjes, daarna kun je aan de slag. Reken op een minuut voor een te lamineren A4-vel.


Beste lamineermachine voor regelmatig gebruik: Desq 70250 A3

Gebruik je het lamineerapparaat wat vaker, en wil je er ook A3 vellen mee kunnen lamineren? Kijk dan eens naar de Desq 70250 A3. Hiermee kun je bijvoorbeeld ook posters lamineren.


Bovendien kun je A4 vellen sneller lamineren door ze dwars te leggen. Handig! Verder beschikt deze lamineermachine over een koud laminator optie waarmee je meteen direct kunt beginnen met lamineren, als adviseren we wel om het lamineerapparaat eerst op te warmen (kost 3 minuten) voor het beste resultaat.

Beste lamineermachine voor kantoor: Leitz iLAM Office A3

Voor professioneel gebruik, waarbij er snel gelamineerd moet kunnen worden, is de Leitz iLAM Office A3 beter. Dit lamineerapparaat is namelijk al in een minuutje warm en gebruiksklaar en eveneens in een minuutje lamineer je een hele A3.


De Leitz iLAM Office A3 is een ideaal lamineerapparaat voor kantoor, winkel en restaurant, maar ook voor particulieren die veel en snel willen lamineren.

Kijk bij het bovenstaande Beste Lamineerapparaat Kopen voor alle lamineerapparaten tegen de laagste prijs en de Lamineermachine Top 10. 

Publicatie test: juli 2017
Zie ook: Testen alles voor kantoor
Foto bovenaan: Fellowes

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.