Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste schuurmachine voor hoeken en randen (delta schuurmachine)

Redactie     15:07    

Voor het schuren van hoeken en randen kun je het beste een deltaschuurmachine gebruiken. Door zijn driehoeksvorm kom je ook in moeilijk te bereiken hoeken en randen. Maar wat is de beste delta schuurmachine?


Hier kijken we naar de beste schuurmachine voor hoeken en randen en naar de beste koop, een goedkoper alternatief.

Waar koop je schuurmachines en wat kosten ze?

Deze test is uitgevoerd door de Schuurmachineshop waar deze schuurmachines onder andere te koop zijn. Kijk op Beste Schuurmachine Kopen voor de laagste prijs. Daar vind je ook de schuurmachine top 10.

Beste schuurmachine voor hoeken en randen:  Metabo FMS 200 Intec

Een 200 watt motor en een draaisnelheid van 26.000 toeren per minuut, met de Metabo FMS 200 Intec ben je snel klaar met je schuurwerk. Deze delta schuurmachine is ook geschikt voor echte professionals!


Je komt bij de moeilijkste plekjes met deze beste deltaschuurmachine uit de test dus kozijnen, trappen,... het is allemaal geen probleem.

In de bediening is deze beste schuurmachine ook heel plezierig. De Metabo is met één hand te bedienen en de aan-schakelaar is te vergrendelen zodat je deze niet continue hoeft in te drukken. Schuurpapier wisselen gaan makkelijk dankzij klittenband dat het schuurpapier stevig "vasthoudt". Het softgrip handvat zrgt voor een stevige greep.

Kijk bij het bovenstaande Beste Schuurmachine Kopen voor de laatste actuele prijs.

Beste Koop: Powerplus POWX0481 deltaschuurmachine

Met een prijs van zo'n 42 euro is de Powerplus POWX0481 een goedkoop alternatief voor de bovenstaande Metabo schuurmachine. Deze beste goedkope delta schuurmachine beschikt eveneens over een 220 watt motor, maar de rotatie ligt met 13.000 schuurbewegingen maar op de helft.


Ook deze beste koop bij de deltaschuurmachines is heel gebruiksvriendelijk en bovendien beschikt hij over een stroomsnoer dat langer dan gemiddeld is (3 meter), en over een stofbak met microfilter om stofvrij te werken.

Een opvallend goede schuurmachine gezien zijn prijs, en daarmee een echte beste koop.

Meer informatie en prijzen

Kijk bij het bovengenoemde Beste Schuurmachine Kopen voor alle informatie en prijzen over deze en andere goede schuurmachines. Je vind daar ook de Schuurmachine Top 10.

Zie ook: Meer testen van schuurmachines

Foto bovenaan: Powerplus schuurmachine


Onderwerpen:
Metabo beste delta schuurmachine test schuurmachines, Powerplus deltaschuurmachine beste koop, beste schuurmachine hoeken en randen.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.