Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Logona biologische / plantaardige haarverf beste in test

Bij een Duitse test van haarverf voor dames is de Logona haarverf als beste haarverf uit de test gekomen. Deze plantaardige haarverf liet haarverven van onder andere de verf van L'Oréal Paris, Wella en Garnier achter zich.


Deze biologische haarverf is te koop in heel veel kleuren en blijft maandenlang mooi. En zo heeft deze verf voor je haar nog veel meer sterke punten.

Aanbevolen winkels

Deze beste haarverf uit de test is online te koop bij deze aanbevolen drogisterijen of bij onderstaande link. Hier koop je deze biologische en plantaardige haarverf en andere verzorgingsproducten met hoge korting.

Beste haarverf: Logona plantaardige haarverf

Het grootste voordeel van Logona haarverf ten opzichte van de meeste andere haarverven is dat deze haarverf plantaardig is, maar toch een prima kleurresultaat geeft. Zelfs op lange termijn. en dat zonder chemische toevoegingen! 

Logona haarverf bevat géén PPD en het is haarverf zonder ammoniak, zonder peroxide en zonder synthetische stoffen> Dat maakt Logona plantaardige haarverf ook geschikt bij zwangerschap.

Biologisch geteelde henna is een belangrijke grondstof voor Logona haarverf, evenals indigo, aangevuld met stoffen uit verschillende kruiden en vruchten. Ook de verzorgende stoffen zijn plantaardig, bijvoorbeeld tarweproteïnen en jojoba-olie.
De Logona plantaardige haarkleuring dragen heeft keurmerken voor natuurcosmetica van BDIH en Natrue. Een garantie dat deze haarverf vrij is van synthetische kleurstoffen, aroma's en conserveermiddelen. Stoffen als peroxide en ammoniak kom je in deze haarverf niet tegen. 

Ook zijn de producten van Logona niet getest op dieren. Logona is dan ook zeer geschikte haarverf voor veganisten. Ook is deze natuurvriendelijke haarverf geschikt voor mensen met een allergie.

Maar Logona haarverf is niet alleen biologisch verantwoord, het is ook gewoon heel goede haarverf. Niet voor niets testte Vergleich Logona als beste haarverf. Deze biologische en plantaardige haarverf zorgt voor een mooi resultaat dat ook lang mooi blijft. En de natuurlijke Logona haarverf is goed voor je haar.

Kijk bij de bovenstaande aanbevolen online drogisterijen om deze beste haarverf uit de test met korting te kopen.

Zie ook: Meer testen van haarverf
Foto's: Logona


Onderwerp:
In een Duitse haarverf test is de Logona haarverf als beste haarverf getest. Logona is natuurvriendelijke plantaardige haarverf / biologsche haarverf zonder amoniak, PPD, peroxide en synthetische stoffen die bijzonder goed kleurt.