Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Test beste elektrische bakfiets

Bij een test van elektrische bakfietsen is de Riese & Muller Packster Nuvinci tot de beste elektrische bakfiets uitgeroepen. Deze beste bakfiets uit de test is een model met slechts twee wielen.


Het tijdschrift E-Bike koos voor de onder andere voor deze e-bakfiets als beste e-cargo fiets om zijn zeer goede uitrusting, zijn sterke middenmotor en zijn aangename en veilige rijgedrag.


Kijk hieronder voor aanbiedingen bij de beste aanbieders van Riese & Muller fietsen voor de actuele prijs en meer informatie van deze beste elektrische bakfiets uit de test. Of kijk bij de elektrische bakfiets aanbiedingen voor nog meer goede elektrische bakfietsen.





Beste elektrische bakfiets: Riese & Muller Packster Nuvinci

Deze beste e-cargo fiets rijdt bijzonder aangenaam. De Bosch Performance CX middenmotor geeft een krachtige ondersteuning en deze bakfiets beschikt niet over een fietsketting maar over een moderne beltdrive. Ook bijzonder is de NuVinci versnellingsnaaf waarmee traploos schakelen via een hendel aan het stuur. Deze bakfiets is dus een wondertje van techniek.



Er zijn meerdere uitvoeringen, maar normaal gesproken wordt de Riese & Muller Packster Nuvinci verkocht met een kids-box waarin meerdere kinderen kunnen plaatsnemen. Maar je kunt deze beste elektrische bakfiets uit de test ook kopen met een laadvloer voor het vervoeren van spullen.


De meeste kopers gebruiken hem echter om de kinderen te vervoeren. Deze versie met kids-box is tevens voorzien van zitplanken en veiligheidsgordels.


Door het gebruik van een dubbele accu is de stroomcapaciteit verhoogd is naar 1000 Wh zodat je ook met een volgeladen bakfiets een goede actieradius hebt.

Kijk bij de bovenstaande online fietsenwinkel voor deze beste elektrische bakfiets tegen de laagste prijs.

De volledige test staat in nummer 2/2017 van het Duitse tijdschrift E-Bike.

Zie ook: Meer testen bakfietsen